Palko Posztolva ekkor: 2019. december 13. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. december 13. Sziasztok! Az előfizetés módosítása miatt a korábbi kábel modemet F@st 3890V3 -ra cserélték. Jelenleg csak modemként használjuk az eszközt, saját tűzfal van hozzá csatlakoztatva, IPTV nincs rajta, fix IP cím van, WIFI ki van kapcsolva. A hálózatot sajnos nem értem el kívülről , a tűzfalat most kikapcsoltam, hátha segít. A saját tűzfalunk VPN -jét szeretnénk használni. A menüben láttam, hogy a Bridge módot külön be kell kapcsolnom: Érdemes bekapcsolni? Telefonon érdeklődtem, azt mondták hagyjam így... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2019. december 13. Megosztás Posztolva: 2019. december 13. Szia! Az a gomb elvileg nem működik, csak 1414 tudja át tenni bridge. Ha csak modemként használod felesleges router módban tartani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2021. november 4. Megosztás Posztolva: 2021. november 4. (szerkesztve) Semmi. Szerkesztve ekkor: 2021. november 4. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2022. december 27. Megosztás Posztolva: 2022. december 27. Régi téma, de picit feléleszteném. Úgy látom, a Telekom teljesen kivette a Bridge üzemmód lehetőségét, eltűnt a menüből (néhány más funkcióval egyetemben). Miért vágják vissza folyamatosan a beállítási lehetőségeket? Miért tűnt el a Bridge mód? Én eleve azt sem értem, miért kötik IPTV előfizetéshez a bekapcsolhatóságát? Jelenleg ha a set-top-boxot átkötöm a saját routeremre, ugyan úgy működik az IPTV, mintha a telekom modemre lenne rákötve. Nem értem a korlátozás okát, semmi nem indokolja meglátásom szerint. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Palko
Sziasztok!
Az előfizetés módosítása miatt a korábbi kábel modemet F@st 3890V3 -ra cserélték.
Jelenleg csak modemként használjuk az eszközt, saját tűzfal van hozzá csatlakoztatva, IPTV nincs rajta, fix IP cím van, WIFI ki van kapcsolva.
A hálózatot sajnos nem értem el kívülről , a tűzfalat most kikapcsoltam, hátha segít.
A saját tűzfalunk VPN -jét szeretnénk használni.
A menüben láttam, hogy a Bridge módot külön be kell kapcsolnom:
Érdemes bekapcsolni?
Telefonon érdeklődtem, azt mondták hagyjam így...
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.