Posztolva ekkor: June 14, 2020 Már a csapból is az folyik, hogy a Telekomnál is lehet aktiváló kódot kérni az RTL Most + -hoz. Szeretnék én is kérni, mert sok műsort csak itt tudok megnézni. Várom a mielőbbi érdemi választ. Üdvözlettel, gasparzsoka Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: June 15, 2020 Üdv! Hol olvastál ilyet, hogy a Magyar Telekomnál is van RTL Most+? Telekomnál továbbra sincs ilyen szolgáltatás, csak az alábbi szolgáltatóknál: Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: June 15, 2020 Köszönöm a választ, nagyon sajnálom, hogy a Telekomnál nincs ez a szolgálatás. Pontosan nem emlékszem, hol hallottam, lehet, hogy félreértettem valamit. Még egyszer köszi Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: February 7 14 órája, Boldizsár írta: Jonapot szeretnék kérni RTL Most + hoz aktiválási kódot Üdv. Kövesd az ezen a linken található útmutatót. Link Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: February 12 38 perce, Dorogi József írta: A telekom a szolgáltatóm,iptv csaladi HD csomagom van, ezért gondoltam hogy itt lehet kódot kérni, akkor hol tudok, hogy tudom használni az Rtl most+ t Üdv Ahogy már lentebb is írták, a Telekom fiókodban megtalálod a kódot. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 19, 2021 kaphatnék aktiváló kódot ? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 19, 2021 16 perce, Tasi József írta: kaphatnék aktiváló kódot ? Szia A Telekom fiókodban találod a kódot segítség Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 27, 2021 Üdv! Szeretnék aktiváló kódot kérni az RTL MOST csatornához. Köszönöm! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 27, 2021 2 órája, zsuzsa1954.03@gmail.com írta: Üdv! Szeretnék aktiváló kódot kérni az RTL MOST csatornához. Köszönöm! https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/televizio/rtl-most-plusz Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: February 6 Jonapot szeretnék kérni RTL Most + hoz aktiválási kódot Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: February 12 A telekom a szolgáltatóm,iptv csaladi HD csomagom van, ezért gondoltam hogy itt lehet kódot kérni, akkor hol tudok, hogy tudom használni az Rtl most+ t Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Már a csapból is az folyik, hogy a Telekomnál is lehet aktiváló kódot kérni az RTL Most + -hoz. Szeretnék én is kérni, mert sok műsort csak itt tudok megnézni.
Várom a mielőbbi érdemi választ.
Üdvözlettel,
gasparzsoka
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon