undying Posztolva ekkor: 2020. december 18. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. december 18. Sziasztok! Adott egy Sagemcom F@st 5670 ont modem. Az istennek sem bírok rajta a Call of Dutynak portot nyitni. Elvileg mindent jól csinálok, de a játékban moderate marad a nat type. Valami ötlet, mit nem csináltam jól? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 undying Posztolva: 2020. december 25. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. december 25. Ekkor: 12/21/2020 at 10:32, uzman írta: A szabályt módosítsd úgy, hogy az external host * (csillag) legyen. Megoldotta a problémát. Köszönöm szépen! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2022. március 31. Megosztás Posztolva: 2022. március 31. 2 perce, daniel.toth írta: Tiszteletem, Elkészítettem egy Mikrotik capsman infrastruktúrát melyben egy Hex (Capsman manager Router) - és két Hap AC3 található (CAP AP-k). Az Önök eszközén lekapcsoltam a Wifit és hagytam a DHCP-t a NAT-ot és mindent, majd összekötöttem az Önök eszközét (Lan porton) az én eszközöm WAN portjával). Lényegében duplán natoltam. A probélma ott volt, hogy a TV-k csatornánként 2-3 másodpercet mentek, majd megáltak. Muszáj az én eszközömre kötni a TV-ket mert egy végpont van amit szét kell osztanom a másik helyiségben az egyik AP-nek és a TV-nek. Esetleg kell porto(ka)t nyitni, hogy ne legyen gond? Várom megtisztelő válaszotokat! IGMP-re keress rá Arra lesz szükséged Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 daniel.toth Posztolva: 2022. március 31. Megosztás Posztolva: 2022. március 31. 1 perce, btz írta: IGMP-re keress rá Arra lesz szükséged Gyors vagy mint a villám, köszi megnézem! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2020. december 18. Megosztás Posztolva: 2020. december 18. Szia Elsőként ellenőrizd légy szíves, hogy a https://www.whatsmyip.org/ oldal ugyanazt az IP címet jeleníti-e meg, mint, ami az ONT-ben a WAN információknál látható. Amennyiben nem, úgy natolva vagy, a 1414 műszaki ügyfélszolgálaton tudod kérni, hogy vegyenek ki. Csinálnál egy képernyőfotót a port forward beállításokról? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kaktusz Posztolva: 2020. december 19. Megosztás Posztolva: 2020. december 19. Sziasztok, Nekem is a port forward beállítással van gondom az 5670-esen, de egészen furcsa. Csak és kizárólag a munkahelyemről szeretném elérni az itthoni FTP szerveremet, és nem is akarok más IP-ről beengedni senkit. A gond az, hogy nem ismeri el érvényesnek a beírt IP címet, amikor beírom szabályként. Ld csatolt képernyőfotót. Mi lehet a baja? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2020. december 19. Megosztás Posztolva: 2020. december 19. 1 órája, kaktusz írta: Sziasztok, Nekem is a port forward beállítással van gondom az 5670-esen, de egészen furcsa. Csak és kizárólag a munkahelyemről szeretném elérni az itthoni FTP szerveremet, és nem is akarok más IP-ről beengedni senkit. A gond az, hogy nem ismeri el érvényesnek a beírt IP címet, amikor beírom szabályként. Ld csatolt képernyőfotót. Mi lehet a baja? Szia Ha üresen hagyod vagy 0.0.0.0-t írsz be azt elfogadja? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kaktusz Posztolva: 2020. december 20. Megosztás Posztolva: 2020. december 20. Szia, Kipróbáltam, üresen hagyni lehet, akkor bekerül a szabályok közé "add"-ra. IP tartományt sem lehet megadni, valamint nem lehet magadni "/" után a subnet maszk hosszát sem. A 0.0.0.0 sem működik Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2020. december 20. Megosztás Posztolva: 2020. december 20. 8 perce, kaktusz írta: Szia, Kipróbáltam, üresen hagyni lehet, akkor bekerül a szabályok közé "add"-ra. IP tartományt sem lehet megadni, valamint nem lehet magadni "/" után a subnet maszk hosszát sem. A 0.0.0.0 sem működik És ha csak egy csillagot raksz az External host-hoz? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2020. december 20. Megosztás Posztolva: 2020. december 20. @kaktusz Ha a szolgálatói eszköz nem hajlandó semmilyen módon korlátozni az External hostokat, akkor javaslom, hogy hagyd üresen azt a részt. Szerver szinten is tudod korlátozni, hogy ki férhet hozzá a fájljaidhoz. Például magában a szerver szoftverben vagy a szervered tűzfalbeállításaiban. Illetve FTP felhasználó és username beállítás is szóbajöhet. A 21-es portról biztosan elvinném a szolgáltatást, mert így a legutolsó bot is gyanítani fogja, hogy FTP-t üzemeltetsz, így nagyobb eséllyel tudja feltörni azt. De sokkal jobb lenne, ha nem is FTP-t használnál, hanem SFTP-t, amennyiben ez megoldható. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tamas586 Posztolva: 2020. december 21. Megosztás Posztolva: 2020. december 21. Az FTP és FTPS-nek szüksége van még egy(pár) visszirányú portra is. Azokat se felejtsd el beforwardolni. Azoknak a külső és belső portszámuk azonos legyen. A fő porté viszont lehet más. Meghagyhatod belül 21-nek, de kívülre adj pl 4321-et.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kalimera Posztolva: 2020. december 21. Megosztás Posztolva: 2020. december 21. (szerkesztve) Az elején szintén kaptam Invalid IP Addess hibaüzeneteket, de nem emlékszem pontosan, hogy mivel léptem át. Talán a csillag ... Ilyen paraméterekkel működik: Az FTP csak technikai, hogy egyáltalán engedi-e felvenni. Arra az időre engedélyezem, amíg valóban használom, ami nagyon ritka. A másik probléma a 192.168.1.10 fix IP cím lehet, amibe az előző Sagemcomnál belefutottam, így itt ezzel már nem is próbálkoztam (ezért lett 100 illetve 200 a vége): Elfogadta a 192.168.1.10 fix IP címet, pedig nem esik a tartományba, de nem jól működött. Szerkesztve ekkor: 2020. december 21. Szerkesztő: Kalimera Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 undying Posztolva: 2020. december 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. december 21. Ekkor: 12/18/2020 at 10:56, uzman írta: Szia Elsőként ellenőrizd légy szíves, hogy a https://www.whatsmyip.org/ oldal ugyanazt az IP címet jeleníti-e meg, mint, ami az ONT-ben a WAN információknál látható. Amennyiben nem, úgy natolva vagy, a 1414 műszaki ügyfélszolgálaton tudod kérni, hogy vegyenek ki. Csinálnál egy képernyőfotót a port forward beállításokról? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2020. december 21. Megosztás Posztolva: 2020. december 21. 17 perce, undying írta: A szabályt módosítsd úgy, hogy az external host * (csillag) legyen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 R-po Posztolva: 2021. május 6. Megosztás Posztolva: 2021. május 6. Sziasztok, nekem is portforwarding problémám lenne, nyitni akarok egy portot, ami 8444 Az External host * az internal host a 192.168.1.XX az external port 8444 internal port 8444(TCP - UDP) , de nem működik, valaki tudna segíteni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Getto Posztolva: 2021. október 2. Megosztás Posztolva: 2021. október 2. Üdv mindenkinek. Segítségre lenne szükségem. Ma telepítették FAST5670 et és az NVR szeretném beiálliti, hogy külső netről is lehessen látni a kamerákat. Kérlek segítsetek mit rontok el. 1.bmp 2.bmp Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 daniel.toth Posztolva: 2022. március 31. Megosztás Posztolva: 2022. március 31. Tiszteletem, Elkészítettem egy Mikrotik capsman infrastruktúrát melyben egy Hex (Capsman manager Router) - és két Hap AC3 található (CAP AP-k). Az Önök eszközén lekapcsoltam a Wifit és hagytam a DHCP-t a NAT-ot és mindent, majd összekötöttem az Önök eszközét (Lan porton) az én eszközöm WAN portjával). Lényegében duplán natoltam. A probélma ott volt, hogy a TV-k csatornánként 2-3 másodpercet mentek, majd megáltak. Muszáj az én eszközömre kötni a TV-ket mert egy végpont van amit szét kell osztanom a másik helyiségben az egyik AP-nek és a TV-nek. Esetleg kell porto(ka)t nyitni, hogy ne legyen gond? Várom megtisztelő válaszotokat! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
undying
Sziasztok!
Adott egy Sagemcom F@st 5670 ont modem. Az istennek sem bírok rajta a Call of Dutynak portot nyitni. Elvileg mindent jól csinálok, de a játékban moderate marad a nat type. Valami ötlet, mit nem csináltam jól?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
16 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.