dzotya Posztolva ekkor: 2021. április 16. Megosztás Posztolva ekkor: 2021. április 16. Miért nem működik a felvétel és megállitás ! Ha ezt tudom nem váltok! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2021. április 16. Megosztás Posztolva: 2021. április 16. Melyik csatornánál nem működik a felvétel? Record & GO megrendelted hozzá? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dzotya Posztolva: 2021. április 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. április 16. Rendeltem, egyik csatornán sem! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2021. április 16. Megosztás Posztolva: 2021. április 16. Akkor mindenféle képen jelentsd be hibára 1414-re. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 VIP Dave Posztolva: 2021. június 24. VIP Megosztás Posztolva: 2021. június 24. Ekkor: 2021. 04. 16. at 19:56, dzotya írta: Rendeltem, egyik csatornán sem! Szia! Azóta megoldódott? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 eksandor Posztolva: 2021. október 11. Megosztás Posztolva: 2021. október 11. Ez a felvétel vicc az új Android tvvel. Nem lehet visszatekerni. Ha vissza lehet lefagy vagy eldobja és újra kezdi az előt. Egyes csatornákon nem is lehet előre tekerni. Olyan jó hogy fizetek érte és egy kalap sz#%* az egész.... Szégyen a Telekom oldaláról. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2021. október 12. Telekom Megosztás Posztolva: 2021. október 12. 12 órája, eksandor írta: Ez a felvétel vicc az új Android tvvel. Nem lehet visszatekerni. Ha vissza lehet lefagy vagy eldobja és újra kezdi az előt. Egyes csatornákon nem is lehet előre tekerni. Olyan jó hogy fizetek érte és egy kalap sz#%* az egész.... Szégyen a Telekom oldaláról. Szia! Köszönjük szépen visszajelzésedet. Az új Telekom TV szolgáltatásunk alatt működő Record&GO nem egyezik meg a régebbi felvétel opcióval. A felvétel és visszatekerés a tartalomtulajdonosi engedélytől függ, melyről ide kattintva https://bit.ly/2X4dcLP olvashatsz részletesebben. A csatornalistát pedig itt https://bit.ly/3iOqHqL tekintheted meg. ^Noel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
dzotya
Miért nem működik a felvétel és megállitás !
Ha ezt tudom nem váltok!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.