Posztolva ekkor: December 7, 2021 Üdvözletem! érdeklődni szeretnék hogy a 06304041543 telefonszám a telekom száma-e mivel a hívó fél alkalmazottnak adta ki magát Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: December 11, 2021 1 órája, zoli62 írta: Érdekes, mert én a kérdéses telefonszámot nem találtam meg a linkelt oldalon. Szia! A 10. sor 2. telefonszám a listában. ( Magyar_Telekom_Telesales_hivoszamok.pdf ) ^Judit Ekkor: 2021. 12. 09. at 22:13, Bad írta: köszönöm szépen, ez megnyugtató Szia! Nagyon szívesen! ^Judit Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: December 11, 2021 3 perce, zoli62 írta: Érdekes, mert én a kérdéses telefonszámot nem találtam meg a linkelt oldalon. A linkelt oldalon ott van egy PDF és abban egy halom szám, amiről a Telekom megkereshet közvetlen ügyfélszerzés céljából. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: December 11, 2021 Érdekes, mert én a kérdéses telefonszámot nem találtam meg a linkelt oldalon. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: December 9, 2021 köszönöm szépen, ez megnyugtató Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: December 9, 2021 Ekkor: 2021. 12. 07. at 17:44, Bad írta: Üdvözletem! érdeklődni szeretnék hogy a 06304041543 telefonszám a telekom száma-e mivel a hívó fél alkalmazottnak adta ki magát Szia! Igen, a hívószám a Magyar Telekomhoz tartozik. Telefonos elérhetőségeinket az alábbi oldalon tekintheted meg. ^Levente Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Üdvözletem!
érdeklődni szeretnék hogy a 06304041543 telefonszám a telekom száma-e mivel a hívó fél alkalmazottnak adta ki magát
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon