Roli82 Posztolva ekkor: 2014. november 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 14. Sat TV és Interaktív Sat TV Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7383 Posztolva: 2017. január 5. Megosztás Posztolva: 2017. január 5. Üdv mindenkinek! Január 3. óta, amikor megváltoztak a (HD) csatornák sorszámai, sajnos nem tudom megnézni a régebbi felvételeimet. Sat egység, rögzítős beltéri, rajta egy csomó összevadászgatott, felvett film, javarésze HD csatornáról, nem véletlenül. Azok a felvételek, melyek az átsorszámozatlan csatornákról lettek felvéve, továbbra is nézhetők. De az összes HD-s felvételre azt írja ki, hogy "A tartalom lejárt". Most akkor ezeknek annyi, vagy valahogy el lehet érni, hogy újra lejátszhatók legyenek? Köszi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7417 Posztolva: 2017. január 8. Megosztás Posztolva: 2017. január 8. Interaktív Sat TV előfizetésem van felvétel opcióval. A 2107. januári csatorna módosítások után a felvett műsorokat nem lehet visszanézni. Hiba üzenet "A tartalom lejárt". Havi 1000 ft- a semmiért? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7419 Posztolva: 2017. január 8. Megosztás Posztolva: 2017. január 8. (szerkesztve) DerMedve. Amit írtál problémát, nálam is jelentkezett. Nem is értem, hogy miköze egy merevlemezre rögzített felvételnek a csatornák változásához. Ilyen bénául meg csinált programot, szégyelném magam. Bízom benne, hogy a Telekomtól olvassák a forum hozzászólásokat. Kétlem, hogy érdemi válasz jön majd. Úgy néz ki, hogy a Telekom követi a 2-3 évvel ezelőtti U... direct akkor jelentkezett problémáját. Azóta megoldották. Szerkesztve ekkor: 2017. január 8. Szerkesztő: B.Jocó Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7249 Posztolva: 2017. január 8. Megosztás Posztolva: 2017. január 8. Szerintetek lehetne kezdeményezni, hogy "CA modul + kártya"-párossal is lehessen használni a SAT TV-t? - Tudtommal erre jelenleg nincs lehetőség. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7249 Posztolva: 2017. január 8. Megosztás Posztolva: 2017. január 8. 12 perce, anonymus írta: nem Ez elég gyors volt. És miért nem? Tőlünk nyugatabbra akkor miért nem kell STB a SAT szolgáltatáshoz (pl. Sky)? Szerintem a Telekomnak is megérné, hiszen nem kellene ennyi STB-t kihelyeznie. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7249 Posztolva: 2017. január 8. Megosztás Posztolva: 2017. január 8. 28 perce, acel írta: 1, mert elllopod areszkessetekbetörőket ha fel tudod venni tvvel , és nem veszed meg a méregdrága felvevős boxot. 2, akkor támogatni kell 1miilió féle tv-t és conax modult, ami vagy működni fog vagy nem 3 csak, mert megteheti és nem veszt vele felhasználót 53 perce, anonymus írta: De szerezz egy conax modult bele ès probáld ki hátha de. A T tuti nem ad el ilyet 1 órája, anonymus írta: Mert nem, erre nem lehet nagyon mást mondani. Meg akar válni a cégcsoport a sat tv-töl kb egyik kedvezmény csomagban sincs benne, nem vásárolnak/bérelnek több helyet a műholdon. Tavaly Decembertől nem hosszabbítható interaktív sat szolgáltatás hűsége se. Értem. Köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7421 Posztolva: 2017. január 9. Megosztás Posztolva: 2017. január 9. Szeretném kérdezni, hogy a kicserélt tv beltéri egysége miért nem működik? Azt írja ki a tv, hogy nincs jogosultságom(12)! Ez van három napja és persze senkivel nem lehet kommunikálni! Milyen cég az, akinek nincs személyes kontaktja? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7421 Posztolva: 2017. január 9. Megosztás Posztolva: 2017. január 9. Nincs személyes kontakt csak gép, amivel nem lehet megbeszélni semmit! Már mindent kipróbáltam! Kihúztam az áramból, kivettem a kártyát, de csak azt írja ki, hogy "nincs jogosultságom(12)! Ezt a ***** társaságot meg nem lehet elérni sehogy! 6.-án is bejelentettem a hibabejelentőbe és ma is, de a kutya nem reagál rá! Azt hiszem felbontom a szerződést és vigyék p...-be a beltéri szarjukat! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7421 Posztolva: 2017. január 9. Megosztás Posztolva: 2017. január 9. Chat-n csak a vállalatiakat lehet elérni, a lakosságit persze nem! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7421 Posztolva: 2017. január 9. Megosztás Posztolva: 2017. január 9. Hány napom megy rá még erre a szarra??? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Djrush Posztolva: 2017. január 9. Megosztás Posztolva: 2017. január 9. Szia És mikor ma felhívtad akkor mit mondtak, mert ha már volt az első sms hogy elhárult a hiba, akkor a frissítés nem volt elég akkor kellenek a kártya adat és ha az utána se segít akkor viszont már kifognak menni és a helyszíne vagy STB csere lesz vagy ö hívja fel a központot. Ászf szerint 72 órán belül kell elhárítani a hibát. Viszont az megkapód az első sms-t, hogy a hiba elhárult utána, amíg te vissza nem jelezel, hogy nem oldódót meg a hiba az nem tartózik a 72 órába. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7421 Posztolva: 2017. január 9. Megosztás Posztolva: 2017. január 9. Azonnal vissza írtam a mailra, hogy a hiba nem hárult el, de nem válaszoltak! Most bementem személyesen egy thome pontra, azt mondták hogy még ma kijönnek, de már nem hiszek benne, háromnegyed öt! Elszomorító mennyire nem kezelik az ügyeket! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Djrush Posztolva: 2017. január 9. Megosztás Posztolva: 2017. január 9. SziaSMS-t Kaptál róla vagy csak emailt? mert az sms-t a lényeg. Hát műszakival kapcsolatban személyesen nem sokat tudnak mondani ott inkább az értékesítés megy. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7421 Posztolva: 2017. január 9. Megosztás Posztolva: 2017. január 9. SMS-t és arra is reagáltam, ők nem! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 GBA Posztolva: 2017. január 10. Megosztás Posztolva: 2017. január 10. Üdvözlet! Meg tudná nekem valaki mondani, hogy a műholdas tv-n miért jelenik meg napok óta több csatornánál az az üzenet, hogy gyenge vételi jelszint? PL: History HD, Travel HD, stb. A többi csatorna simán jön, ezeknél pedig nem az az üzenet, hogy nincs aktiválva. Köszönettel: GB Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7057 Posztolva: 2017. január 28. Megosztás Posztolva: 2017. január 28. (szerkesztve) Nem jelentek meg a csatornák és hibaüzenetet írt ki, illetve a dátum visszaugrott 1970. 01. 01. 00:01-re. Ezért áramtalanítottuk a modemet, kiszedtük a kártyát, de semmi változás. Ezért rámentem a gyári visszaállításra. Azóta annyi van, hogy kérdezi a nyelvet, rámegyek hogy magyar. Utána szoftver keresése, beállítások ellenőrzése, csatorna adatbázis ellenőrzése, ezután ismét semmi, hanem megint kezdi elölről h nyelv kiválasztása és stb stb, de nem lép tovább. Mi lehet a probléma? Hogyan lehet orvosolni? Szerkesztve ekkor: 2017. január 28. Szerkesztő: Anettka Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7981 Posztolva: 2017. március 31. Megosztás Posztolva: 2017. március 31. Sziasztok! Sat Tv-m van alapcsomaggal, Intek S50 beltérivel (+ net meg telefon de azt most nem lényeg). Az a gondom, hogy a beltérin nincs HDMI csatlakozó, viszont kellene (kényelmi szempontból). A kérdésem az, hogy van-e rá mód és lehetőség, hogy olyan beltérit kérjek-kapjak, amin van HDMI csatlakozó? Díjcsomagot, többlet szolgáltatást nem akarok kérni, mert nincs rá szükség. Köszöntem a válaszokat... Üdv. D1esel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8144 Posztolva: 2017. május 7. Megosztás Posztolva: 2017. május 7. Sat Tv, Kaon box, 3 gond van vele: - hangerőt állítva a boxon, azt követően kimaradozó, pattogzó a hang, nem érthetők a beszélők, csak restart oldja meg - EPG előjegyzés esetén az adott időponthoz érve imád lefagyni, 2-3 naponta előjön a dolog - nagyon idegesítő, mikor a rebootot lehet nézni a műsor helyett, fekete képernyő, se előre, se hátra, csak hard reset oldja meg - pár csatornára PIN kód került, ezekre is feloldás várna A szerelő válaszai: - a tv-t kell megnézni hangerő ügyben (nincs a tévének semmi baja, egyértelműen a beltérin jelentkezik csak a hiba) - elmondása szerint folyamatosan jönnek frissítések a boxra (amióta megvan, fennáll a probléma, változás egyszer sem következett el a fagyogatás ügyében) - van egy "gyári beállítások visszaállítása" menüpont állítólag (azt a menüt úgy ismerem, mint a tenyeremet, NINCS ilyen) Ezek nevetséges válaszok, szeretnék igazi megoldásokat. PIN-re is, fagyásra is. Milyen úton-módon van erre lehetőség? Családtag beszélt a szerelővel.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8144 Posztolva: 2017. május 7. Megosztás Posztolva: 2017. május 7. HDMI az összeköttetés, a hangprobléma pedig a box szoftveres problémája egyértelműen. Más HDMI-eszközzel nincs gond. Hangerőállítás a tv-n zajlik érthető okokból. Tényleg csak újraindítás van, lepattintó válasz volt ez a szerelő részéről. Valóban gyerekzárról van szó, de PIN ismerete nélkül feloldhatatlan. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8144 Posztolva: 2017. május 8. Megosztás Posztolva: 2017. május 8. Kipróbáltam az alap PIN-eket, igen. Rokongyerek speciális PIN-t tett rá, úgyhogy nem ismeretes a kód. Értettem a távos gondolatod, csak azt nem, miért javasolod. Azzal kezdtem, hogy a boxi volume állítgatás a problémás. Tehát amit írsz ki van próbálva és nem jó. Valószínűleg nem olvastál el figyelmesen vagy én voltam félreérthető. Ez egy mellékprobléma. A másik kettő fontosabb. Mi a megoldás? Van varázsszó a szerelőnek, hogy érdemileg cselekedjen? Van feloldókód a beltérihez? Kettőskereszttel kezdődő, akármi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Bandesz Posztolva: 2017. május 22. Megosztás Posztolva: 2017. május 22. Sziasztok! Ebben az évben már lassan havi rendszerességgel megy el az adás, eddig mindig csak akkor amikor borúsabb volt az idő, mostanában meg már akkor is ha süt a nap. Ma 2017.05.22-én meg már 10-15 percenként jön be a képernyőre egy kis parabola antenna és egy piros x alatta. Ez jó 15-20percig tart, ma este nézhetetlen a TV. Nálatok is van így ilyen sürün? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8405 Posztolva: 2017. május 22. Megosztás Posztolva: 2017. május 22. Az 1414-es telefonszámot ha hivom nem csörög ki !Igy a problémámat se tudom elmondani .Sokra nem megyek igy. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8407 Posztolva: 2017. május 22. Megosztás Posztolva: 2017. május 22. Sziasztok! Nálam sem megy, illetve néha visszajön, majd megint elmegy. És igen, a 1414 sem, a 1412 sem és a 1430 sem csörög ki. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Bandesz Posztolva: 2017. május 23. Megosztás Posztolva: 2017. május 23. Érdekes hogy eddig is volt hogy felhős volt az ég meg volt vihar is és nem ment el, most meg ha süt ha nem elmegy. Bosszantó Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6646 Posztolva: 2017. május 24. Megosztás Posztolva: 2017. május 24. Sziasztok! Vkinek még szintén nem mükődik az IPTV adás? Azt irja nincs internet kapcsolat,de minden kábel a helyén van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Roli82
Sat TV és Interaktív Sat TV
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
111
91
66
62
Népszerű napok
2015. Január 6.
36
2015. Május 26.
29
2017. December 23.
24
2014. December 2.
24
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 111 poszt
btz 91 poszt
Törölt_tag1705 66 poszt
Roli82 62 poszt
Népszerű napok
2015. Január 6.
36 poszt
2015. Május 26.
29 poszt
2017. December 23.
24 poszt
2014. December 2.
24 poszt
Posztolt képek
962 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.