Roli82 Posztolva ekkor: 2014. november 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 14. Sat TV és Interaktív Sat TV Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 btz Posztolva: 2018. november 4. Megosztás Posztolva: 2018. november 4. Igen azt írják, hogy fiataloknak de ez a Spirit név túl sok jót nem sugall. Nem tudom hogy ha a főcsatornából hírtvt akarnak akkor hova teszik a Vidám Vasárnapot és a "Küldöm a pénzenergiát" szerű műsoraikat ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 ApaFia Posztolva: 2014. november 30. Megosztás Posztolva: 2014. november 30. Sziasztok!SAT TV előfizetésem van, amihez Huawei EC2218SS készüléket kaptam. A készülék belső HDD-re szépen felveszi és le is játsza a felvett műsort. Viszont hiába látom a számítógépemen hálózaton keresztül a felvett műsort (.tts fájl), a Windows Media Player nem hajlandó lejátszani.Milyen lejátszó programmal tudnám megnézni ezeket a fájlokat?Ha jól tudom,csak a stb-vel lehet lejátszani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 ApaFia Posztolva: 2014. december 4. Megosztás Posztolva: 2014. december 4. @ApaFia, mivel ez itt a szabályzat (és többek, vmint a modi tájékoztatása) szerint nem ügyfélszolgálati csatorna, ne várj ilyet :)Örülj neki, hogy @Roli26 ilyen rendes és idezúzza nekünk az infókat és nem kell a honlapot bújni folyton :)Szabályzat ide vagy oda ma már 12.04 van azért kiírhatták volna ide 12.01. Nem akarom én,hogy egy héttel előbb tudjunk róla,de lagalább mikor érvényes akkor legyünk már naprakészek.Örülök neki és meg is köszönm még egyszer Roli26-nak a infókat én csak egy kicsi aktívabb részvétel kérek a T részéről. :smileywink: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 ApaFia Posztolva: 2014. december 6. Megosztás Posztolva: 2014. december 6. Öröm és boldogság, ma felszerelték nálam az interaktív SAT TV szolgáltatást, de.... Sajnos fél nap elteltével az egyik boxon (Huawei EC2208S) egy parabola antenna kis piros X-el áthúzva jelent meg! A menübe belátogatva a jelszint: 0% Jel/Zaj viszony: 80% A többi 2 boxon a jelszint 60% körüli, a jel/zaj viszony szintén 80% A kollégák a megbeszélt 14:00 helyett 16:00-ra értek ki. Gyorsan feldobták a boxokat, és már ott sem voltak. Még nem jelentettem be hibára, mert este van... kérdésem, hogy nem kellett volna mondjuk megmérniük a parabolámat? Már 5 éve fent van a fejegység is, senki sem nyúlt hozzá. Leellenőriztem a koax kábelt, a boxot is ujraindítottam, de ezek nem oldották meg a bajt. Tippetek van?Cseréld ki a boxot ha a másiknál is nincs jel akkor kábel vagy fej probléma ,ha a másik boxon viszont van jel akkor box hibás.Nincs toldva valahol a kábel? Az egyik ismerősömnél jártunk úgy, hogy toldva vol a kábek és szétcsúszott,kellet egy kis idő mire megtalátuk a hiba okát. :smileywink: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2015. február 24. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. február 24. treda írta Sajnos a kaon beltérikről nincs tapasztalatom, szerintem sokkal jobb lesz mint a gyűlölt sagem.Úgy tudom lehet rajta saját csatornalistát készíteni, de pontos leírást nem tudok adni róla.Jelenleg a Kaon box a legjobb a műholdas eszközök között. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. március 11. Megosztás Posztolva: 2016. március 11. Szia! Én a "SURE Universal Remote" appot használom, tökéletesen kezeli. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 ApaFia Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. Épp most, csikibandita írta: Miért nem próbálod ki? Azért barátom,mert nekem iptv van,de volt sat-om,de addig kétségeim vannak ,ha nem bizonyítod.Kép, videó. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2016. május 17. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. május 17. @ApaFia Hát igen a képekből és videóból nem derül ki hogy ez Telekom Sat tv lenne! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 ApaFia Posztolva: 2016. október 26. Megosztás Posztolva: 2016. október 26. 22 perce, Peeeet írta: Üdv! Lenne egy olyan kérdésem, hogy a jelenlegi csak analóg (Scart) kimenetű beltériket ki tudom cseréltetni HDMI kimenetűekre? Már mindegyik helyiségben lapostv van, "egészségesebb" lenne HDMI-ről használni őket, már csak a HD adások miatt is. Csak be kell jelenteni 1412-n hibabejelentésként, vagy mi a menete? Köszi! Üdv! Ha családi+HD előfizetésed van akkor mindegyik stb-nek HDMI stb kell hogy legyen.1412 orvosolja. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. december 1. Megosztás Posztolva: 2016. december 1. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2016. december 15. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. december 15. (szerkesztve) " Csatornakiosztás-változás Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a médiaszolgáltatókkal kötött szerződés alapján illetve az egyes csatornák szerepeltetésének vállalt időpontjának lejárta miatt 2017. január 3-ától megváltozik tv-szolgáltatásaink csatornakiosztása . Az új programkínálatot 2016. január 3-ától biztosítjuk, melyet követően a megszűnő csatornák már nem lesznek elérhetőek. Fontos, hogy a Sat TV / Interaktív SAT TV szolgáltatás esetén a csatornakiosztás változás miatt 2017.01.03. 00:00-08:00 között szolgáltatás kiesés lehetséges. Kérjük, ebben az időszakban ne indítsa újra set top box-ot (beltéri vevőegységet). Amennyiben 8 óra után sem áll helyre a szolgáltatás az újraindítás elvégezhető. A főbb változások az alábbiak: Sat TV, Interaktív Sat TV: a Családi, csomagból az Alap csomagba kerül át a Sport 1. a Családi Családi+HD és Szuper Családi HD csomagba új csatornaként bekerül a Fix.tv, a Fit HD (SD), a Hatoscsatorna, a Bónum, a SportM, a Humor+, a Spíler TV és a CHILI a Családi+HD csomagba új csatornaként bekerül a HISTORY HD, Duna World HD, az ATV HD és a Travel HD, kikerül a National Geographic Channel HD és a National Geographic Wild HD. a Szuper Családi HD csomagba új csatornaként bekerül a VH 1, a Filmbox, a FEM3, a Zenebutik, az Izaura TV és a KIWI, kikerül az MTV Hits és a Filmbox Prémium Szuper Családi HD csomagból a Családi csomagba kerül át a Travel. A Nagyvilág kiegészítő minicsomagba új csatornaként bekerül a FEM3, a Zenebutik és a VH 1, kikerül a Viasat Nature/History HD, az MTV Hits, a Travel és a SkyNews. a Filmvilág kiegészítő minicsomagba új csatornaként bekerül a Filmbox, a KIWI és az Izaura, kikerül a Baby TV és a Filmbox Prémium a Globe kiegészítő minicsomagból kikerül a Viasat Nature/History HD a Kids kiegészítő minicsomagba új csatornaként bekerül KIWI, kikerül a Baby TV a Speak! kiegészítő minicsomagból kikerül a SkyNews Amennyiben bármilyen hibát észlelnek, kérjük, indítsák újra vevőegységeiket, melynek segítségével az esetleges hibák megszűnnek.Továbbá szeretnénk tájékoztatni, hogy a változás következtében elektronikus műsorújságunk csatornakiosztása is megváltozik, illetve sajnos „kedvenc csatornáinak” listája is törlődik, így azokat újra be kell állítania. Ezt pár gombnyomással megteheti távirányítója segítségével, melyhez részletes leírást a szolgáltatáshoz kapott használati útmutatójában talál. A kellemetlenségekért elnézést kérünk és köszönjük megértésüket! " Forrás Szerkesztve ekkor: 2016. december 15. Szerkesztő: Roli82 pontosítás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 ApaFia Posztolva: 2016. december 16. Megosztás Posztolva: 2016. december 16. 1 órája, Attila70 írta: 11426/H/30000 uj TP teszt csati Valami készül a Telekom boszorkánykonyhájába! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. január 8. Megosztás Posztolva: 2017. január 8. De szerezz egy conax modult bele ès probáld ki hátha de. A T tuti nem ad el ilyet Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 ApaFia Posztolva: 2017. február 16. Megosztás Posztolva: 2017. február 16. 14 perce, Tomicsek írta: Üdv.! 2 napja váltottam interaktív SAT Tv-ről "új" SAT-ra. Amíg interaktív csomagban voltam, mindkét boxon ment a felvétel opció (egy HDD-s és egy sima+külső winchester). Azt az információt kaptam személyesen és ma telefonon is, hogy csak 1 darab felvétel opciós boxot tudnak adni, a második csak sima lehet. Na most... ez nagyon nem tetszik, ugyanis ez az opció nálam a TV-zés alapja. Érdemes próbálkoznom, hogy márpedig még egy felvétel opciós boxot szeretnék...?! Vagy váltsak VDSL IPTV-re, 50/5-ös sávszéllel (ennyit tud elméletben és gyakorlatban is maximum a hálózat). Köszönöm! Jó gondold meg mit is szeretnél vdsl-n csak 1 HD stream van sat-on amenyi boxod van.Most pontosan milyen internet csomagod van 30/5 vagy 50/15? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. március 31. Megosztás Posztolva: 2017. március 31. 1 órája, btz írta: Nem tudom hány beltérid van. Azt megpróbálhatod, hogy egyet lemondasz, feladod postán, majd pár napra rá igényelsz másikat. Akkor hoznak egy újat. Mostanában Kaon tipusút osztogatnak előszeretettel, amin van HDMI csatlakozó. Garancia persze nincs rá, hogy HDMI-s típust kapsz. Ha megrendeli a családi+hd-t kihozzák a boxot majd le mondja és marad a box ? Ez mennyire járható út ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. március 31. Megosztás Posztolva: 2017. március 31. Baszus tényleg igazad van .... báááááár fent van a weblapon az alap csomag még. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. március 31. Megosztás Posztolva: 2017. március 31. @Roli82 Telefoncsomag váltásnál lehetetlen csak, ha lefele akar váltani az előfizető. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. március 31. Megosztás Posztolva: 2017. március 31. Így találta ki a Telekom, igazából tényleg nincs rá magyarázat. Ha csak nem a profit szerzés mert valjuk be az alap telefon csomagnál a Hoppá és Hoppá plusz sokkal többet hoz a konyhára. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Törölt_tag7981 Posztolva: 2017. március 31. Megosztás Posztolva: 2017. március 31. 1 órája, Roli82 írta: @btz Csomagváltás lefele,nem kötbéres TV szolgáltatásnál, ha hűségidős szolgáltatásról hűségidős szolgáltatásra váltás történik. Köszöntem az infót, ez jól hangzik! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 zygy Posztolva: 2017. június 6. Megosztás Posztolva: 2017. június 6. 1 órája, Lacikaaa írta: de am mi ezaz 576 ?? A megjelenített képernyősorok számát fejezi ki. Az 576 sor = DVD minőség. Szokták még SD-nek is mondani, ami small definiton rövidítése és kis felbontásra utal. A HD rövidítés ennek a párja, ami a high definition rövidítése. Ennek a szabványos sorfelbontása 720, vagy 1080 sor. Magyarul jelenleg a HD-és kütyűiddel jelenleg NEM HD-ét, hanem SD felbontást nézel, aminek részletgazdagsága jóval kisebb, azaz a kép minősége relatíve rosssz! A szám utáni "p", vagy "i" arra utal, hogy teli soros egy képkocka, vagy váltott soros (egy képkocka fél felbontású, de rögtön érkezik a kép hiányzó fele és alig veszed észre a vibrálást). A Te boxod gyanúsan beragadt 576ba! Hívjad fel a T.-ét és mond meg, hogy a beltéri kimenete 1080non áll, a tvéd meg 576-ot lát! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 ApaFia Posztolva: 2017. október 16. Megosztás Posztolva: 2017. október 16. 8 perce, btz írta: A hivatalos álláspont, ha jól emlékszem a külföldi és magyar nyelvű csatornák számánsk egyensúlyban tartása végett adja inkább a külföldi tartalmat. Vagy valami más! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 ApaFia Posztolva: 2017. október 16. Megosztás Posztolva: 2017. október 16. Euronews lehetne több hangsávot továbbítani ,így a magyart is, és majd a efi eldönti melyiket válassza. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2018. szeptember 26. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 26. 2018. október 13-án 6:00 órától és október 15-én 6:00 óráig HBO3 csatornanyitás lesz az Alap TV, Családi, Családi+HD, Szuper Családi HD, csomaggal rendelkező előfizetőknek a jelzett időszakban, Sat TV technológián. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2019. február 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. február 2. (szerkesztve) Jocky TV és a Moziverzum Február 12.-től elérhető lesz SAT TV előfizetőknek is a Szuper Családi HD csomagban. Szerkesztve ekkor: 2019. február 2. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2019. február 3. Megosztás Posztolva: 2019. február 3. Amos3 4 fok nyugat Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Roli82
Sat TV és Interaktív Sat TV
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
111
91
66
62
Népszerű napok
2015. Január 6.
36
2015. Május 26.
29
2017. December 23.
24
2014. December 2.
24
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 111 poszt
btz 91 poszt
Törölt_tag1705 66 poszt
Roli82 62 poszt
Népszerű napok
2015. Január 6.
36 poszt
2015. Május 26.
29 poszt
2017. December 23.
24 poszt
2014. December 2.
24 poszt
Posztolt képek
962 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.