Telekom Törölt_tag6 Posztolva ekkor: 2015. március 4. Telekom Megosztás Posztolva ekkor: 2015. március 4. Sziasztok! Találkoztatok már a Youtube-on a készülékbemutató videóinkkal? Apple iPhone 6 készülékbemutatóSamsung Galaxy S5 mini készülékbemutatóSony Xperia M2 készülékbemutatóSamsung Galaxy S5 készülékbemutatóSony Xperia Z2 készülékbemutatóNokia Lumia 930 készülékbemutató Még több készülékbemutató videó Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2015. március 4. Megosztás Posztolva: 2015. március 4. Szia!Igen,én már belefutottam. Szerintem egész jó! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kugli Posztolva: 2015. március 10. Megosztás Posztolva: 2015. március 10. én még itt is meg szoktam nézni a bemutatókat, de most hiányolom az új telefonvideókat Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. március 10. Megosztás Posztolva: 2015. március 10. Egész jok bár szerintem kicsit élet untak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szaboadam Posztolva: 2015. március 25. Megosztás Posztolva: 2015. március 25. Én is jónak találom õket. El tudnék képzelni egy-egy retrotesztet is legendás modellekrôl, csak úgy múltidézésként. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Törölt_tag2330 Posztolva: 2015. március 26. Telekom Megosztás Posztolva: 2015. március 26. Igen, találkoztam. :-) Jó lenne TV készülékekre is bemutató video, sőt a smart TV-k esetében app-os bemutató video is. Van ezirányú gondolkodás? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag6
Sziasztok!
Találkoztatok már a Youtube-on a készülékbemutató videóinkkal?
Apple iPhone 6 készülékbemutató
Samsung Galaxy S5 mini készülékbemutató
Sony Xperia M2 készülékbemutató
Samsung Galaxy S5 készülékbemutató
Sony Xperia Z2 készülékbemutató
Nokia Lumia 930 készülékbemutató
Még több készülékbemutató videó
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.