zoloka1984 Posztolva ekkor: 2014. november 27. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 27. Egy kérdés a televizióval kapcsolatban! Smart funkció: Mindig tv és a MTVA smart aplikáció miért nem érhető el ezen a modellen. Már kérdeztem más fórumon is de semmi jelentős válasz nem született! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. december 1. Megosztás Posztolva: 2014. december 1. A Samu vagy a másik két mákvirág cég nem mondott erre semmit sem?Érdekes amúgy hogy a 6400-as széria bazira nem támogatott ennél a két appnál, én is csak pislogtam...Korábban volt olyan vergődés, hogy valami silverlight okosítás miatt nem mentek egyes app-ok, nem tudom itt is ez lehet-e a háttérben... De talán lesz még vki aki mondani tud erre vmit... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 zoloka1984 Posztolva: 2014. december 1. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. december 1. érdekes tényleg vagy azért nincs mert 2014es modell a mtva-t meg a mindig tv-t a 2013-as tv-k támogatják még csak Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. december 2. Megosztás Posztolva: 2014. december 2. Futólag nézelődtem még egy kicsit a témádban, ugyan nem 100%,de állítólag jó pár 2014-es modellnél (többek közt a 6400-ásra is igaz) már valami teljesen "új" fejlesztésű rendszerrel, szoftverrel (linuxos, illetve linux alapú ez is, de mégis másabb) futnak a tévék, ezért nincsen még jó pár app a támogatottak között.Gondolom a fejlesztők még nem csinálták meg az átiratot, vagy hasonló téma lehet a háttérben.Sztem ha tervezik a támogatást, akkor azért előbb utóbb kirukkolnak ezzel is.Nekem Pana okostévém van, de a youtube kliensen kívül nem nagyon használok róla app-ot, főleg mióta a ustream szerzői viták miatt lekerült a kínálatból... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoloka1984 Posztolva: 2014. december 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. december 3. Üdv! Akinek van ilyen tv-je kérem válaszoljon a kérdésemre! A műholdas részét hogy kell használni?A parabola antennábol lejön a koax rész csavaros dugóval, hiába keresek műholdat nem talál semmit!Direkt ráállítottam a 0.8w thora de semmi jel pedig ha pl set top boxra rakom ott van jel,és annyit ír a tv leírásába hogy csak csatlakoztatom a kábelt és mennie kéne!Valami megoldás? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lorenoo Posztolva: 2014. december 7. Megosztás Posztolva: 2014. december 7. Üdv! Akinek van ilyen tv-je kérem válaszoljon a kérdésemre! A műholdas részét hogy kell használni?A parabola antennábol lejön a koax rész csavaros dugóval, hiába keresek műholdat nem talál semmit!Direkt ráállítottam a 0.8w thora de semmi jel pedig ha pl set top boxra rakom ott van jel,és annyit ír a tv leírásába hogy csak csatlakoztatom a kábelt és mennie kéne!Valami megoldás? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2014. december 7. Megosztás Posztolva: 2014. december 7. Úgy müködne hogy be dugod a koax kábelt a tv be bele rakod a kártyádat be áltasz mindent és megy DE a Telekom Sat tv-jét csak set top boxal nézheted! Viszont a Upc nél el hagyható a box. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoloka1984 Posztolva: 2014. december 7. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. december 7. egyik műholdal se megy azt írja nincs jel hiába állítok pl thor műholdat pedig simán rá van dugva a koax Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2014. december 7. Megosztás Posztolva: 2014. december 7. Biztos van benne dvb-s tuner ? Mert ahogy én néztem csak t és c van benne. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoloka1984 Posztolva: 2014. december 7. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. december 7. samsung h6500 van nekem abban van dvb-s2 még be is tudok lépni a műhold részében bármit tudok állítani de nincs jel hiába rakom vagy 0.8w thorra vagy amos 4w re egyik se megy Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2014. december 7. Megosztás Posztolva: 2014. december 7. Valami jelszimbólum sebesség beállítási rész nincs? Nekem LG tv-nél 30 megabit/s-re kellett állítani és jött a jel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoloka1984 Posztolva: 2014. december 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. december 8. passz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2014. december 8. Megosztás Posztolva: 2014. december 8. Jogos jogos mert dvb-c is csak akkor jött be adá ha meg attam egy csatronának adatait. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoloka1984 Posztolva: 2014. december 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. december 8. az a érdekes hogy automata módon a kábeles talál csatornát de ha műholdra rakom ott nem talál automatán semmit, lehet kézi beállítás jó majd kipróbálom csak olyan rossz helyen van a csavaros vége alig lehet hozzáférni ujjal hogy becsavarjam Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 root Posztolva: 2014. december 23. Megosztás Posztolva: 2014. december 23. Nekem az lenne a kérdésem, hogy elvileg a samu remote ismeri az erölködőmet - yamaha rx-v361 - de nem hajlandó távirányítani. Megpróbáltam a xamaha kódjai alapján több tipust is beadni a samunak, de semmi. Valami 5let? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2139 Posztolva: 2015. február 11. Megosztás Posztolva: 2015. február 11. Ma TALÁN sikerült pontot tennem a tv rendelési ügyem végére.Elkövettem azt a hibát hogy,január elején online rendeltem egy LG ......-készüléket.Január végén felhívtak hogy ez a készülék nincs készleten és azt sem tudják mikor lesz,és ha nem akarok tovább várni akkor válaszak inkább egy Samsungot,mondom jó legyen akkor Samsung.Ma felhivtam öket és azt mondják hogy sehol nem látják a rendelésem a rendszerükben, két dolgot tehetek, vagy megrendelem telefonon vagy újra online. Megrendeltem telefonon mire közölték hogy ujabb 30 nap várakozási idő de természetesen sürgetik a dolgot.Erre azt feleltem hogy a 30 nap régen letelt már és ha jövö hét péntekig nincs itt a tv akkor ne fárasszák magukat mert sem a készüléket nem veszem át és a tv elöfizetésem is lemondom.Szerintetek mi lesz ebböl? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 crom79 Posztolva: 2015. május 14. Megosztás Posztolva: 2015. május 14. Helló! Olyanban kérném segítségeteket,hogy online rendeltem a fent nevezet tévé készüléket még január végén meg is kaptam.Most viszont már gondok vannak vele garancia papír megvan most visszont a szerviz elvitte,de visszont nincs számlám a vételről.Netes rendelés és részletre.A saját lapon a dokumentumokban sem szerepel erről semi számla többi minden megvan.Olyan kérdésem lenne,ha más is futárral kapta meg a tévé készüléket akkor kapott e a futártól számlát vagy küldtek e ki a T-től számlát külön erről?Az előfizetéses szerződésmódosításon csak a tévé teljes összege van feltüntetve a szerviznek az meg nem jó rendes számla kéne róla. Na ezt most kérnem kell külön vagy elfeljteték? Köszönöm a segítséget! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Szatyor Posztolva: 2015. június 9. Megosztás Posztolva: 2015. június 9. Samsung 48" H6400 3D Smart TV Unboxinghttps://www.youtube.com/watch?v=5ORpkYdgN0I Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. június 9. Megosztás Posztolva: 2015. június 9. Ez jó kéne több ilyen videó forgalomban lévő termékekről. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
zoloka1984
Egy kérdés a televizióval kapcsolatban!
Smart funkció: Mindig tv és a MTVA smart aplikáció miért nem érhető el ezen a modellen.
Már kérdeztem más fórumon is de semmi jelentős válasz nem született!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
18 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.