Posztolva ekkor: June 11, 2015 870 Forint/ ho a 2-ik belteriert mas szolgaltatoknal meg 200 Forint/ho (**** tv) Telekomnal is lehetne olcsobb!!! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: June 13, 2015 Én inkább a minőségre szavazok, például egy 30 Mbs sávszélességű internetet, IPTV Családi csomagot, digitális A lapcsomag telefont tartalmazó előfizetés kb.6000 Ft/hó. Ebbő nálunk, mint az ország sok helyén, csak az optika hiányzik.Ár/érték arányban jobb, mint konkurrens szolgáltatók ajánlata. Árban természetesen nem ez a legolcsóbb és sokan az alapján döntenek. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: June 13, 2015 Imádim az ilyrn mért nen adják olcsóbban, mert a **** is olcsón adja hszeket. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: June 12, 2015 Rosszul fogalmaztam, én is a PVR funkcióra gondoltam .Az IPTV bevezetése után egy ideig ez díjmentes volt. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: June 12, 2015 A felvételi funkcióért (mint lehetőségért) fizetsz és nem az stb-ért a pvr-es esetében..Köszi,mostmár ez is tiszta. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: June 12, 2015 A felvételi funkcióért (mint lehetőségért) fizetsz és nem az stb-ért a pvr-es esetében.. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: June 12, 2015 Régebben a PVR boxnak nem volt külön díja, a szerencséseknek most is így van. :) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: June 12, 2015 Azon gondolkodtam, hogy ha nem kérek felvevős opciót, akkor az első box ingyen van és minden további 870 havonta.... Ha kérek felvevős boxot, akkor úgy szerepel a számlán, hogy "Első vevőegység Felvétel opcióval" és 1100 Ft.... ha kell még egy beltéri, akkor 870 Ft pluszban. A második és harmadik beltéri nem merevlemezes, hanem az a típus pontosan, mintha nem kérnék felvevős opciót. Tehát ha jól értem és előfizetek egy prémium kiegészítő szolgáltatásra, akkor nem jár nekem egy box se ingyen. Hanem 1100+870 ha két box kell. Tehát nekem nincs első ingyenes boxom és pluszba egy felvevős opció. Ezt csak én érzem kicsit hülyeségnek?Na ez jó kérdés,valószínű azért van ez így mert a elsődleges box a pvr-es ígye azért meg fizetni kell , utánna a már a második is fizetős.Nekem is így van van egy pvr és sima boxom,de a árkébzést én se értem,mindegy ez így van itt. :smileywink: Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: June 11, 2015 Azon gondolkodtam, hogy ha nem kérek felvevős opciót, akkor az első box ingyen van és minden további 870 havonta.... Ha kérek felvevős boxot, akkor úgy szerepel a számlán, hogy "Első vevőegység Felvétel opcióval" és 1100 Ft.... ha kell még egy beltéri, akkor 870 Ft pluszban. A második és harmadik beltéri nem merevlemezes, hanem az a típus pontosan, mintha nem kérnék felvevős opciót. Tehát ha jól értem és előfizetek egy prémium kiegészítő szolgáltatásra, akkor nem jár nekem egy box se ingyen. Hanem 1100+870 ha két box kell. Tehát nekem nincs első ingyenes boxom és pluszba egy felvevős opció. Ezt csak én érzem kicsit hülyeségnek? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: June 11, 2015 870 Forint/ ho a 2-ik belteriert mas szolgaltatoknal meg 200 Forint/ho (**** tv) Telekomnal is lehetne olcsobb!!!Efik előtt ott a döntés kell-e ennyiért vagy sem. A **** kicsit más képpen képzi a árait. :smileywink: Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
870 Forint/ ho a 2-ik belteriert mas szolgaltatoknal meg 200 Forint/ho (**** tv) Telekomnal is lehetne olcsobb!!!
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon