Törölt_tag2483 Posztolva ekkor: 2015. június 11. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. június 11. 870 Forint/ ho a 2-ik belteriert mas szolgaltatoknal meg 200 Forint/ho (**** tv) Telekomnal is lehetne olcsobb!!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 ApaFia Posztolva: 2015. június 11. Megosztás Posztolva: 2015. június 11. 870 Forint/ ho a 2-ik belteriert mas szolgaltatoknal meg 200 Forint/ho (**** tv) Telekomnal is lehetne olcsobb!!!Efik előtt ott a döntés kell-e ennyiért vagy sem. A **** kicsit más képpen képzi a árait. :smileywink: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 molnarb Posztolva: 2015. június 11. Megosztás Posztolva: 2015. június 11. Azon gondolkodtam, hogy ha nem kérek felvevős opciót, akkor az első box ingyen van és minden további 870 havonta.... Ha kérek felvevős boxot, akkor úgy szerepel a számlán, hogy "Első vevőegység Felvétel opcióval" és 1100 Ft.... ha kell még egy beltéri, akkor 870 Ft pluszban. A második és harmadik beltéri nem merevlemezes, hanem az a típus pontosan, mintha nem kérnék felvevős opciót. Tehát ha jól értem és előfizetek egy prémium kiegészítő szolgáltatásra, akkor nem jár nekem egy box se ingyen. Hanem 1100+870 ha két box kell. Tehát nekem nincs első ingyenes boxom és pluszba egy felvevős opció. Ezt csak én érzem kicsit hülyeségnek? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2015. június 12. Megosztás Posztolva: 2015. június 12. Azon gondolkodtam, hogy ha nem kérek felvevős opciót, akkor az első box ingyen van és minden további 870 havonta.... Ha kérek felvevős boxot, akkor úgy szerepel a számlán, hogy "Első vevőegység Felvétel opcióval" és 1100 Ft.... ha kell még egy beltéri, akkor 870 Ft pluszban. A második és harmadik beltéri nem merevlemezes, hanem az a típus pontosan, mintha nem kérnék felvevős opciót. Tehát ha jól értem és előfizetek egy prémium kiegészítő szolgáltatásra, akkor nem jár nekem egy box se ingyen. Hanem 1100+870 ha két box kell. Tehát nekem nincs első ingyenes boxom és pluszba egy felvevős opció. Ezt csak én érzem kicsit hülyeségnek?Na ez jó kérdés,valószínű azért van ez így mert a elsődleges box a pvr-es ígye azért meg fizetni kell , utánna a már a második is fizetős.Nekem is így van van egy pvr és sima boxom,de a árkébzést én se értem,mindegy ez így van itt. :smileywink: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. június 12. Megosztás Posztolva: 2015. június 12. Régebben a PVR boxnak nem volt külön díja, a szerencséseknek most is így van. :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag1705 Posztolva: 2015. június 12. Megosztás Posztolva: 2015. június 12. A felvételi funkcióért (mint lehetőségért) fizetsz és nem az stb-ért a pvr-es esetében.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2015. június 12. Megosztás Posztolva: 2015. június 12. A felvételi funkcióért (mint lehetőségért) fizetsz és nem az stb-ért a pvr-es esetében..Köszi,mostmár ez is tiszta. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2015. június 12. Megosztás Posztolva: 2015. június 12. Rosszul fogalmaztam, én is a PVR funkcióra gondoltam .Az IPTV bevezetése után egy ideig ez díjmentes volt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. június 13. Megosztás Posztolva: 2015. június 13. Imádim az ilyrn mért nen adják olcsóbban, mert a **** is olcsón adja hszeket. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2015. június 13. Megosztás Posztolva: 2015. június 13. Én inkább a minőségre szavazok, például egy 30 Mbs sávszélességű internetet, IPTV Családi csomagot, digitális A lapcsomag telefont tartalmazó előfizetés kb.6000 Ft/hó. Ebbő nálunk, mint az ország sok helyén, csak az optika hiányzik.Ár/érték arányban jobb, mint konkurrens szolgáltatók ajánlata. Árban természetesen nem ez a legolcsóbb és sokan az alapján döntenek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag2483
870 Forint/ ho a 2-ik belteriert mas szolgaltatoknal meg 200 Forint/ho (**** tv) Telekomnal is lehetne olcsobb!!!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
9 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.