zoli62 Posztolva ekkor: 2015. június 16. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. június 16. Az polifórumon volt pár találkozó. Felvetem az ötletet, van-e igény hasonlóra? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. június 19. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 19. Hmm érdekes hmmm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Vendég Posztolva: 2015. június 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 21. Sziasztok! Zoli62, köszönöm a felvetést, én nagyon szeretném, benne vagyok! Nyomjatok egy lájkot zoli62 bejegyzésére, kérlek benneteket, ha ti is! Köszi, szép napot:István Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. június 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 21. Ott alvos Fórum tali ? Velencén tudok szálást. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2015. június 21. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 21. Általában nem ott alvós találkozók voltak, de lehet erről is szó. Gondolom leginkább a hétvége jöhet szóba. Amúgy meg a megközelítés miatt szerintem Budapest lenne optimális, ott is Buda, de szervezhetjük egy üdülőhelyen is, Velence nem rossz ötlet.. de lehet akár Keszthely is. :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. június 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 21. Tisztában vagyok vele de újítani minidig lehet, ha van rá igény. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. június 22. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 22. http://www.polyver.hu/EViewApp.vd?ml=214&xcnl406&dsn=3 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2015. június 22. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 22. Nem rossz, ez a volt ifjúsági tábor? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2015. június 22. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 22. Nem rossz. Először azt hittem, ez a volt ifi szálló. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
feketegabi Posztolva: 2015. június 29. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. június 29. Akár tudok menni, akár nem, nyomtam egy like-ot, hogy hátha több emberhez eljut. :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. július 6. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 6. Senki nem akar jönni ? :((( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
foxylady Posztolva: 2015. július 7. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 7. Dehogynem! :womanhappy: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2015. július 7. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 7. Senki nem akar jönni ? :(((Dehogynem. :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2015. szeptember 20. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 20. Esetleg most ősszel lehetne ebből valami? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. szeptember 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 20. Tovább dobom, meg látjuk ki mit szól. Gondolom suli/munka mindenkinek el viszi az idejét + sok embernek utaznia is kéne. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zoli62 Posztolva: 2015. szeptember 20. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 20. Tovább dobom, meg látjuk ki mit szól. Gondolom suli/munka mindenkinek el viszi az idejét + sok embernek utaznia is kéne. Igen, a nyár meg a nyaralások miatt nem volt jó időszak egy találkozóra, bár úgy gondolom, mindenképpen egy péntek-szombati nap lenne megfelelő. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2015. szeptember 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 20. Igen, a nyár meg a nyaralások miatt nem volt jó időszak egy találkozóra, bár úgy gondolom, mindenképpen egy péntek-szombati nap lenne megfelelő.Fel vettem ott alvásos ötletet is T berkeken belül volt némi sikere de szervezni kéne inkább ha akar valaki valamit belőle. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Deino Posztolva: 2016. augusztus 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 16. Ekkor: 2015. 09. 20. at 10:21, zoli62 írta: Igen, a nyár meg a nyaralások miatt nem volt jó időszak egy találkozóra, bár úgy gondolom, mindenképpen egy péntek-szombati nap lenne megfelelő. Egyébként ez butaság, mert meglehetne oldani ezt egy nyaralásos/táboros körülmények között is, pl. a Balatonon egy nyári időszakban. Akkor lenne ez igazán hatásos, ha a Telekom hivatalosan is szponzorálna belőle valamennyit, de egy csekély költség sem lenne szerintem problémás / koponya. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2016. augusztus 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 16. Téged érdekel milyen emberek tartják életben a fórumot ? Kik a lakói stb ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
root Posztolva: 2016. augusztus 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 16. 1 minute ago, anonymus said: Téged érdekel milyen emberek tartják életben a fórumot ? Kik a lakói stb ? Nem. Én antiszociális állat vagyok:D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Deino Posztolva: 2016. augusztus 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 16. 3 órája, anonymus írta: Téged érdekel milyen emberek tartják életben a fórumot ? Kik a lakói stb ? Szerintem valamelyest ez mindenkit érdekel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2016. augusztus 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 16. Ki az a mindenki ? Elég régóta nem érdeklődött senki Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Deino Posztolva: 2016. augusztus 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 16. 46 perce, anonymus írta: Ki az a mindenki ? Elég régóta nem érdeklődött senki Erre inkább azt mondanám, a legtöbben szeretnék tudni hogy kik azok akik itt tevékenykednek a fórumon, de ők nem feltétlen szeretnék felfedni a kilétüket... hogy ennek mi az oka azt nem tudom... Ha elmegyek egy T pontba, ott is látják ki vagyok, szóval... (bár én kifejezetten utálom a sorban állást ezáltal a személyes ügyintézést.) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2016. augusztus 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 16. Tudod az éremnek néha túl sok oldala van, értelem szerűen van egy kemény magja a fórumnak. Ezt csak a ***** nem veszi észre hogy nincs, ennek a magnak van egy elvi strukturált működése. Ami kop kop működik, hol jobban hol rosszabbul viszont ez a mag az előző 2 fórum elvesztésével eléggé megfogyatkozott. Mind a mellet ennek a fórumnak nincsenek akkora százalékban vissza térő vásárlói e mellé nagyon kevés a vissza térő user. Aki most kér segítséget egy hét múlva vissza tér és válaszol valakinek vagy kérdez valamit vagy beszélget valakivel. Mind a mellet ez még mindig csak a te véleményed, hol a könnyű magja az oldalnak ? Nah a másik része meg a dolognak hogy nem akarok mutogatni senkire, de vannak itt olyan felhasználók akik más oldalon is regelve vannak. Ph Face ott valamilyen nyilvános csop stb stb és tudtak / tudnak cifra dolgokat alkotni. Vagy pedig férfi nemi szerveket rajzol a user, vagy beképzelt és azt hiszi ő vmi úr és hatalmas tisztelet érdemel ír 2 oldalt válaszol a saját kérdésére stb. Vannak a nem érti meg hogy meddig terjed a jogköröm és nincs több eszköz a kezembe. De a legjobbak a hisztisek akiknek semmi nem jó és mindenben a hibát keresik. Ez lenne így az én szájízem! Mind a mellet én speciel nem tartom magam egy köz szeretett lénynek, ez részben egész köszönhető a sok sok ***** embernek. Ezek után remélem megérted hogy ha inkább a kemény mag tagjaival tartok napi/heti/havi kapcsolatot. Bocs de több okból nem járok T-pontba, tudom hogy létező dolgok és mik vannak ott ennyiben ki merül. Ui: Nem zárkózok el a fórum többi tagjától aki kíváncsi rám, nyugodtan Pm-be vagy itt is akár kérdezhetnek beszélgetek szívesen az emberekkel. Ezek mellé neeem merem 100% ban ígérni de aki Budapesti és kifejezettem rám kíváncsi azzal egy pacsizás / sörözés bármi ha belefér. Többiek nevében meg nem akarok nyilatkozni azt majd megteszik ők. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2016. augusztus 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 17. #@István Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.