ntamas Posztolva ekkor: 2015. június 18. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. június 18. Üdv! Beregisztráltam a Telekom oldalára, be is enged, de amikor hozzá akarom adni a mobilelőfizetést az új számommal, akkor hibás jelszót ír ki, pedig ugyanazt a jelszót írom be, de már másoltam is és úgy se működött. Ilyenkor mi a teendő? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ntamas Posztolva: 2015. június 23. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. június 23. Jön a kód, csak az a baj, hogy órák múlva, amikor a session már 66-szor lejárt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. június 23. Megosztás Posztolva: 2015. június 23. Jön a kód, csak az a baj, hogy órák múlva, amikor a session már 66-szor lejárt.Mondom, per pillanat rossz a üzenetküldő rendszerük. Nem tudtam, hogy Dominod van .Meg voltam győzödve, hogy előfizetésed van. A Dominot egyelőre még nem kezeli a Telekom fiók. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 foxylady Posztolva: 2015. június 24. Megosztás Posztolva: 2015. június 24. Domino elofizuhoz a 1777-en tudsz jelszot beallitani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ntamas Posztolva: 2015. június 24. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. június 24. Köszi kipróbálom és majd leírom az eredményt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ntamas Posztolva: 2015. június 27. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. június 27. OK, elfogadta. Tehát az a lényeg, hogy először jelszót kell igényelni a 1777-en, aztán a beállítottat megadni az előfizetés hozzáadásakor. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6744 Posztolva: 2016. szeptember 14. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 14. Nahát én is pont ugyanebbe a problémába futottam bele (jelenleg, mert amúgy eddig nem sok minden működött a Telekom oldalán amire nekem éppen szükségem volt, ki tudja miért...) Én is új előfizetést próbálok hozzáadni, de nem fogadja el a jelszavam, (amivel amúgy engedett bejelentkezni) az "elfelejtettem a jelszót" menüpont alatt létrehoztam eddig két újat, amit úgy szintén nem fogad el. Valami csoda folytán, sikerült azóta megoldanod ezt a problémát, hagy kérdezzem meg. Köszönöm válaszod Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ntamas
Üdv!
Beregisztráltam a Telekom oldalára, be is enged, de amikor hozzá akarom adni a mobilelőfizetést az új számommal, akkor hibás jelszót ír ki, pedig ugyanazt a jelszót írom be, de már másoltam is és úgy se működött. Ilyenkor mi a teendő?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
31 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.