Törölt_tag5525 Posztolva ekkor: 2015. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. november 20. Nem igazán értem miért nem lehet dual sim-es telefont kapni telekomnál...Kénytelen vagyok két telefont használni az üzleti és magán ügyekhez, vagy függetlent venni. Ez miért is jó nekem? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. november 21. Megosztás Posztolva: 2015. november 21. 5 órája, László írta: Nem igazán értem miért nem lehet dual sim-es telefont kapni telekomnál...Kénytelen vagyok két telefont használni az üzleti és magán ügyekhez, vagy függetlent venni. Ez miért is jó nekem? Szolgáltatónak nem éri meg dual telefont forgalmazni, mert az elsődleges érdeke az, hogy egy telefont a saját hálózatán használjanak, viszont ezeknek a készülékeknek ugyanakkor hálózatfüggetleneknek kellene lennie, hogy ki lehessen használni a két kártyahely előnyeit. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2015. november 21. Megosztás Posztolva: 2015. november 21. 8 órája, László írta: Nem igazán értem miért nem lehet dual sim-es telefont kapni telekomnál...Kénytelen vagyok két telefont használni az üzleti és magán ügyekhez, vagy függetlent venni. Ez miért is jó nekem? Van a kínálatban Dual SIM-es kártyafüggetlen telefon pl Honor 7 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag5525 Posztolva: 2015. november 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. november 21. Köszönöm! Kérdeztem a shopban és nem tudtak róla:) Máskor ide jövök először. Ez azonban nano shimes -nem tudod, hogy micro sim-es van-e? Nem tudok szűrni a kínálatra... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag5508 Posztolva: 2015. november 21. Megosztás Posztolva: 2015. november 21. Úgy tudom a CAT telefonok is dual simesek, de azokból készleten gyakorlatilag sosincs:) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2015. november 21. Megosztás Posztolva: 2015. november 21. 4 órája, László írta: Köszönöm! Kérdeztem a shopban és nem tudtak róla:) Máskor ide jövök először. Ez azonban nano shimes -nem tudod, hogy micro sim-es van-e? Nem tudok szűrni a kínálatra... Ahogy Htbryan írja a CAT telefon is dual simes viszont nem micro hanem normál. Dual micro simes nem találtam :( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag5525 Posztolva: 2015. november 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. november 21. Nagyon köszönöm a segítséteket!? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag7063 Posztolva: 2016. november 20. Megosztás Posztolva: 2016. november 20. A weblapon ez olvasható. A Dual SIM-es készülék korlátozás nélkül használható más szolgáltató kártyájával is. http://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/1321/vasarolhatok_a_telekomtol_dual_sim_kartyas_keszuleket_?appid=tudasbazis&tudasbazis-eventType=8 Az üzletbn és a telefonos ügyfélszolgálaton viszont azt mondják, hogy nem használható idegen SIM-el. Mia z igazság? Előre is köszönöm a válaszokat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2016. november 21. Megosztás Posztolva: 2016. november 21. Hello Richy, megnéztem, a linken írt telók jellemzőinél is kártyafüggetlenség szerepel, így ha azok közül választatsz, tuti független telót kapsz (az általad említett helyeken a fent, korábban írtak miatt lehetett bizonytalanság)... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag5525
Nem igazán értem miért nem lehet dual sim-es telefont kapni telekomnál...Kénytelen vagyok két telefont használni az üzleti és magán ügyekhez, vagy függetlent venni. Ez miért is jó nekem?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
8 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.