Roli82 Posztolva ekkor: 2015. december 2. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. december 2. (szerkesztve) Édesapám ma jelezte,hogy a délután folyamán a Telekom nevében valaki felhívta, hogy nyert 120.000 Ft-ot és hogy menjen egy bank ATM-hez... Rejtett számról történt a hívás. Természetesen nem dőltbe nekik... A Telekomnak nincs ilyen nyeremény játéka, ne dőljön be senki az ilyen típusú ismeretlen hívásoknak - nyereményjátékoknak!!! A Telekom az esetleges nyeremény játékokat és azok nyerteseit mindig a www.telekom.hu weboldalon teszi közzé. Szerkesztve ekkor: 2015. december 2. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2016. július 13. Megosztás Posztolva: 2016. július 13. Ebben az a leggerinctelenebb szerintem, hogy ezzel bizalmatlanná teszik még jobban az embereket. *****i nehéz dolguk lesz / van door to door értékesítő kollégáknak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 teherwagon Posztolva: 2017. január 5. Megosztás Posztolva: 2017. január 5. Hello, most olvastam még egy próbálkozást. a szemetek kihasználva a karácsonyi ingyenes beszélgetési időszakot arra hivatkozva kértek sms küldést a Té nevében, hogy a hálózati terhelés miatti SIM tiltást feloldják. nettó *****ság ez is, így remélem, hogy senki sem ugrott be nekik Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 btz Posztolva: 2017. február 26. Megosztás Posztolva: 2017. február 26. (szerkesztve) Jól ki kellett volna kifaggatni, hogy milyen számra kéri a feltöltést. Szerkesztve ekkor: 2017. február 26. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 btz Posztolva: 2017. április 15. Megosztás Posztolva: 2017. április 15. Sajnos nem is lesz vége, amíg van aki bedől nekik. Biztos van még fogásuk, ha nem lenne, már abbahagyták volna. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2016. május 22. Megosztás Posztolva: 2016. május 22. (szerkesztve) 12 perce, Ignácz Mária írta: sziasztok ma felhivtak a Telekom nevében hogy nyeretem 75ezret és bekell mennem az automatához.. stb.. mi a váleményetek? Küldess oda egy redfenntartó szervet... Vagy Ha szeretsz veszéjesen élni, akkor előtte vállalhatod, hogy adnak rád golyóállót, bedrótoznak és kiálsz ahhoz az automatához, ahova invitáltak. Szerkesztve ekkor: 2016. május 22. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2016. május 22. Megosztás Posztolva: 2016. május 22. Ebben a hozzászólásomban válaszoltam! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Törölt_tag6328 Posztolva: 2016. május 25. Megosztás Posztolva: 2016. május 25. Vigyázzatok ha valaki felhív, ( titkos számról) hogy nyertél 125 ezer vagy több vagy kevesebb forintot, mert csaló az illető. Édesanyámat hívta fel, hogy nyert menjen a legközelebb lévő bank automatához a bankkártyájával és ha ott van egy órán belül akkor rátesz 125 ezer Ft nyereményt a kártyájára. Anyu persze bement a bankjába és ott mondták, hogy nincs ilyen, majd hívott engem is, de mondtam, hogy véletlen se dőljön be. Pont akkor hívta a pasas a másik telefonján és minden áron el akarta érni , hogy van még fél órája, menjen gyorsan egy bank automatához . Hát ha velem csinálja ezt biztos lehet benne, hogy a rendőrségre megyek, hogy kiderítsék a hívót. Elképesztő, vigyázzatok! A Telekomnak lépnie kellene, látom a neten többekkel is megpróbálták! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2016. május 25. Megosztás Posztolva: 2016. május 25. Párszor volt már erről szó, egy másik fórumrészen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2016. július 1. Megosztás Posztolva: 2016. július 1. @Alexander A bankszámlaszámot elkérhetted volna tőle, ahova utaltatni akarta az összeget vagy esetleg személyesen akarta volna átvenni a 15ezer forintot? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2016. augusztus 4. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 4. Add be a rendőrségnek a számot, had beszélgessenek el egy kicsit a tulajjal az őrsön, hogy mi ez a kártyafeltöltős lehúzósdi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Törölt_tag6997 Posztolva: 2016. november 9. Megosztás Posztolva: 2016. november 9. Engem ma hívtak: 06308794018 erről a számról. Kérték, hogy fáradjak a legközelebbi automatához, mert nyertem 175 000 forintot a telecom jóvoltából. Nincs az az isten... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2016. november 9. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. november 9. 59 perce, Mippalully írta: Engem ma hívtak: 06308794018 erről a számról. Kérték, hogy fáradjak a legközelebbi automatához, mert nyertem 175 000 forintot a telecom jóvoltából. Nincs az az isten... Továbbítva a biztonsági csoportnak! Köszi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 zoli62 Posztolva: 2016. november 9. Megosztás Posztolva: 2016. november 9. Van biztonsági csoport, és annak elérhetősége? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2016. november 9. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. november 9. (szerkesztve) Van. Elégedj meg ennyivel. Szerkesztve ekkor: 2016. november 9. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2016. november 9. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. november 9. (szerkesztve) Nincs. De ha találsz ilyen eseteket és van hozzá telefonszám is, akkor elküldheted nekem, én meg továbbítom. Szerkesztve ekkor: 2016. november 9. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2016. november 9. Megosztás Posztolva: 2016. november 9. (szerkesztve) 3 perce, zoli62 írta: Na pont ez az. Átlagos ügyfél sehogy nem tudja érdemlegesen bejelenteni a szolgáltatójának, a rendőrségre pedig csak akkor tehet feljelentést, ha a bűncselekmény meg is valósult. ***** életed lehet ilyen negativan. De ui fel hív egy ilyen, utána te azonnal hívod a 1412 vagy 1430-at és kész. Szerkesztve ekkor: 2016. november 9. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2016. december 28. Megosztás Posztolva: 2016. december 28. @shiro6 A ***** Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a lakosságot, hogy a sértetté válás elkerülése érdekében fogadják meg az alábbi tanácsainkat. - Amennyiben hasonló hívást kapnak, ne teljesítsék a telefonáló kéréseit. A mobiltelefonos szolgáltatók nem folytatnak ilyen nyereményakciókat. - Hasonló hívás esetén ha módjukban áll, rögzítsék a beszélgetést. Ez a későbbi nyomozást segítheti. - Telefonon soha ne adjanak meg biztonsági adatokat, kódokat, ne biztosítsanak hozzáférést pénzükhöz. - A csalók rendkívül kreatívak, különböző módszereket alkalmaznak, hogy a sértetteket tévedésbe ejtve jogtalan hasznot szerezzenek. Legyenek mindig nagyon körültekintőek! Kérjük továbbá, hogy amennyiben hasonló helyzetbe kerülnek, vagy ilyen jellegű cselekmény a tudomásukra jut, tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelenségük megőrzése mellett a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán Forrás: police.hu Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Törölt_tag7626 Posztolva: 2017. február 2. Megosztás Posztolva: 2017. február 2. Sziasztok! Ma engem is megtaláltak. Ismeretlen szám, azonnal letette, mikor udvariasan visszahívó számot kértem. Jeleztem 1430-on, azt mondták, sok ilyen van, ha zaklatásnak érzem, akkor pedig rendőri feljelentést lehet tenni, sajnos ennél többet nem tudnak mondani. Kérlek, adjátok tovább a környezeteteknek, hogy nehogy bedőljön valaki ennek! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. május 20. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. május 20. Telekom nevében hívott egy férfi (elég meg győzően beszélt mintha tényleg telekomos lenne) azzal kapcsolatban hogy minden előfizetéses hűséges ügyfélnek 15.000 Ft kedvezményt adnak csak küldjek egy sms-t az adataimmal, hogy feltudják vinni az adatbázisba... Félbeszakítottam a lelkes beszédét azzal, hogy ez csalás... erre letette... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2017. június 22. Megosztás Posztolva: 2017. június 22. @BogaPetra Hihetően beszélt? Konkrétan mit lehetett benne hihetőnek érezni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Kriszti77 Posztolva: 2018. május 16. Megosztás Posztolva: 2018. május 16. Sziasztok! Ma engem is felhívtak Telekom nevében, hogy nyertem 120.000Ft-ot és egy Samsung Galaxy s9-et! Lakcímem és születési évem kellett bemondanom! Amikor rátért a bankszámlára..( nekem nincsen)..nem probléma kipostázzák! Remélem evvel nem tudnak mit kezdeni! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag6319 Posztolva: 2016. május 22. Megosztás Posztolva: 2016. május 22. Ekkor: 2015.12.01. at 17:35, Roli82 írta: Édesapám ma jelezte,hogy a délután folyamán a Telekom nevében valaki felhívta, hogy nyert 120.000 Ft-ot és hogy menjen egy bank ATM-hez... Rejtett számról történt a hívás. Természetesen nem dőltbe nekik... A Telekomnak nincs ilyen nyeremény játéka, ne dőljön be senki az ilyen típusú ismeretlen hívásoknak - nyereményjátékoknak!!! A Telekom az esetleges nyeremény játékokat és azok nyerteseit mindig a www.telekom.hu weboldalon teszi közzé. sziasztok ma felhivtak a Telekom nevében hogy nyeretem 75ezret és bekell mennem az automatához.. stb.. mi a váleményetek? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag6319 Posztolva: 2016. május 22. Megosztás Posztolva: 2016. május 22. Sziasztok ma felhivtak a Telekom nevében hogy nyeretem 75ezret és bekell mennem az automatához.. stb.. mi a véleményetek? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag6467 Posztolva: 2016. július 1. Megosztás Posztolva: 2016. július 1. Máma felhivtak engem is Privát számról és felvettem. Mondták hogy a *****fone, Telekon, és a ***** részt vettek egy sorsoláson és hogy sorsoltak ki egy VolkSwagen Polot 1 millió forint és lehet hogy mi nem ezt kaptuk de nyertünk 100.000 Ft ot. Kérdezte hogy van-e bankkártyám én sejtettem valamit és azt mondtam nincs. Ekkor megkérdezte hogy vagyok e Posta, Dohánybolt, Benzinkut közelében. Mondtam hogy posta és erre mondta hogy induljak el és ha kifizettem 15 ezer forintot akkor kapok egy bizonylatot hogy enyém a telefonszám és ezzel jóváirom a 100.000Ft ot. És 8 órakkor jön a futár és átadja, én megkérdeztem miért nem lehet utánvétellel fizetni erre terelte a témát és mondtam hogy akkor személyesen átveszem. Mondta hogy BudaPest re felmegyek? Én erre mondtam hogy itt vagyok kocsival a hídon erre letette. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag6508 Posztolva: 2016. július 13. Megosztás Posztolva: 2016. július 13. Engem is hívtak az imént. Váratlanul megszakadt. Remélem, pont rajtuk csapott a rendőrség. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Roli82
Édesapám ma jelezte,hogy a délután folyamán a Telekom nevében valaki felhívta, hogy nyert 120.000 Ft-ot és hogy menjen egy bank ATM-hez...
Rejtett számról történt a hívás. Természetesen nem dőltbe nekik...
A Telekomnak nincs ilyen nyeremény játéka, ne dőljön be senki az ilyen típusú ismeretlen hívásoknak - nyereményjátékoknak!!!
A Telekom az esetleges nyeremény játékokat és azok nyerteseit mindig a www.telekom.hu weboldalon teszi közzé.
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
43 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.