Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

gombilaci

Tag
 • Tartalmak

  94
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit gombilaci posztolt

 1. gombilaci

  IPTV

  @Kalimera Sávszélességet nem tudnak emelni, mert ráerőltették az iptv-t a 10-15-20 megabites dsl vonalakra is.Ez a legnagyobb baj. Csatornaszámot lényegében akár meddig emelmethének, ott nem számít az ,hogy kinek mennyi a sebessége. Nyilván nem fogják a mai iptv rendszert kettészedni , hogy az optikások mást kapjanak. Így hiába a rengeteg sávszél. , marad a gagyi minőség mindenkinek! Nekem aztán légyegtelen lenne ,ha nem lenne HD ,mert a vonalon 89megabit a max. Pedig a 4. szomszédom a dslam. Optikának meg semmi nyoma , pedig az összes közvetlen szomszédos kisváros&falu telekom optikás. "Lemondanátok az IPTV-ről, ha cserébe 200 Mbittel gyorsabb lenne az internet?" Ez *****ság ! Nekem pl. három stream van max , tehát az internetem (és másnak is dsl esetén!!) maximum 2HD és 1SD csatorna sávszélességével lesz gyorsabb ha kikapcsolom a boxokat!
 2. @htlecso Ilyen esetben nincs valami törvényi szabályozás ,hogy ha egy a tulajdonos ,mint itt , akkor a bizonyítottan elbukott kedvezményeidet kifizessék?? Ezt simán hívhatjuk szerintem burkolt áremelésnek!
 3. gombilaci

  TV GO

  Most meg elindítom és ott van. A jó isten sem érti már ezt az appot!
 4. gombilaci

  TV GO

  Ez webes nézet. Én a mobilos appból fotóztam.
 5. gombilaci

  TV GO

  Másnak is eltűnt az m4sport?
 6. gombilaci

  TV GO

  Ha meglépik , akkor sem áll meg a világ. 10ből 9 külföldön tartózkodó ember talál más utat ,hogy magyar adókat nézzen. Még a T is rosszabbul járhat , mert adott esetben majd máshol fizetnek elő ezek az emberek.
 7. gombilaci

  rossz képarány

  Telekomék mikor fogják javítani a CN és a Boomerang csatornákat Iptv-n , hogy ne legyen alul ,felü,lent,fent jó vastag fekete csík?? Ha nem T hiba ,akkor meg beszélhetnének a csatornával ,hogy tegyék rendbe!
 8. gombilaci

  TV GO

  Egészségükre, hogy ezt is beletették. Sajnos részemről nem kapott hozzáférést a program,mivel semmi közük az ilyen adataimhoz! ?
 9. gombilaci

  IPTV

  @Krinyo Nekem ilyen van egy érpáron. Volt róla szó ,hogy kiadják erre is(belsős ember szerint cégen belül is kiment a körlevél), de végül valami tökömtudja milyen háttér rendszert képtelenek voltak átállítani. Így az egyszerűbb utat választották és nem adható ki szöveggel újra elhajtanak.
 10. gombilaci

  IPTV

  Nem értem mi a bajod? Segíteni próbálok! Nekem a dupla csatornak válltás hibát nem bírták orvosolni hetekig! Ha nem lett volna ez egy jó gondolat ,ami helyrehozza, akkor hozhattak volna ide 50 db boxot is mind ugyanazt csinálta volna! De érdekesmódon a technikus ezt tartotta a megfelelő megoldásnak és a downgrade megjött rögtön. Teszem hozzá én nekem kellett kitalálni a megoldást mert ők bugos szofttal etetik a boxokat!
 11. gombilaci

  IPTV

  Semmi! A telekom így működik. Ha két dolgot javítanak, akkor másik kettőt közben elrontanak. (persze egyenlőre csak feltételes módban beszélhetünk, hogy nálad ez a hiba)
 12. gombilaci

  IPTV

  Esetleg próbálj meg 1414-en visszakérni egy régebbi szoftvert a boxra. Mostanában volt frissítés ,lehet ott van valami hiba ,amit a tv nem kajál meg. Ha pl. az xbox megy ugyanazzal a vezetékkel, akkor a kábel és tv hiba szerintem kizárható! Valszeg értetlenkednek majd ,de megoldható, mert nekem más hiba miatt visszatöltöttek mind a három boxra egy régebbi stabil verziót. Igaz vagy négy telefonomba került mire olyannal beszélhettem, aki megértette mit akarok.
 13. gombilaci

  Speedport W 724V DDNS hiba.

  Pár hét entry i2 használat után , kijelenthetem, hogy megszűnt minden gond. Tehát beigazolódott ,hogy kizárólag ,a már lecserélt speedport csodadoboz volt a hibás.
 14. gombilaci

  HD csatorna bővítés

  Részükről nem lett eltolva ,mert az egyesítéskor pontosan tudták ,hogy hogyan áll az országban az iptv elérhetőség.
 15. A mi falunkban is már elég régen kalásznet is szolgáltat. Mit lehet tudni ezekről a településekről ahol jelen vannak/voltak? Találni a neten olyan posztot ahol a T felmondta a tv szerződést(győr környéke) és a kalásznet lehet a tv szolgáltató a továbbiakban. Mindenhol ez lesz a gyakorlat? Esetleg átraknak a kalászos koax-ra? A cégről sok jót nem hallani , a weboldaluk is kész katasztrófa.
 16. gombilaci

  HD csatorna bővítés

  Amúgy miről beszélünk, amikor 100 vdsl - en még mai napig 1 hd stream van :-) Kicsit ez is vicc kategória. (persze 1414 szerint ennyit bír a rendszer ezen a technológián :-) ) hiába mondom nekik ,hogy más forrásból 3db komoly HD stream mellett még netezni is szoktunk és azt a bizonyos rendszert is emberek programozták!
 17. gombilaci

  HD csatorna bővítés

  Vagy bérelnek transpondert a sat-nak. :-) Bár nem tudom van e még hely ebben a pozícióban.
 18. gombilaci

  HD csatorna bővítés

  Amíg a sat-al "egyben van" ,addig felejtős lesz!
 19. gombilaci

  Da Vinci Learning

  A csatorna pár napja azt írta nekem ,hogy már hetekkel ezelőtt rendbetették a hangot! Ehhez képest gyakorlatilag pont olyan moslék ,mint volt. Az ott dolgozó hangmérnökök is megérik a pénzüket.
 20. gombilaci

  TV GO

  Tv-n nem támogatott. Ha az lenne ,akkor sokszor 870ft-tól elesne a telekom.
 21. Év elején már meglévő csomaghoz vettm igénybe az 50ezres kedvezményt. Mobiltelefont vásároltam és gond nélkül levonták az árból. Nem volt semmi ba..akodás.
 22. gombilaci

  IPTV

  Kérdés. Nekem pl. egy még régebbi van a dupla csatornaválltás hiba miatt. Ilyenkor is rám erőltetik a friss kiadást vagy kérnem kell ? Csak kinézetbeli válltozás van vagy a fentebbi hiba is javítva lett? Bennehagyták a három kisképes megoldást , illetve javították pl. az archív tv menüt, hogy nézzen is ki valahogy?
 23. gombilaci

  HD csatorna bővítés

  Elfogadom és megértem, hogy elég ha az anon superjúzerek értik , mi mezei halandók pedig nem. Egyébként meg mindegy mert kukázták a HD verziót. kb. a kutyának sem kellett.
×
×
 • Új...