KatEdi79 Posztolva ekkor: 2016. október 29. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2016. október 29. Sziasztok! Mi az oka annak, hogy nem tudom az ügyeimet intézni a Telekom Önkiszolgálón(*111#)keresztül? Köszönöm: KatEdi79 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 KatEdi79 Posztolva: 2016. november 3. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 3. Képzeld, nem a fórum hozzászólások miatt javult meg! A kérdést múlt szombaton írtam ki, de már előtte sem működött! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2016. október 29. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. október 29. Nálam működik tudok ugrálni a menükbe, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Deino Posztolva: 2016. november 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 2. Egyébként nálam sem müködik, ránéztem a topik kedvéért. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. november 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 2. Nekem se megy. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 KatEdi79 Posztolva: 2016. október 30. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. október 30. Nekem azt írja ki a telefonom, hogy "technikai okok miatt nem tudjuk kérését teljesíteni. Kérjük, próbálja meg később!". Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 KatEdi79 Posztolva: 2016. november 2. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 2. Most léptem be a T-Mobile Önkiszolgálójába, újra működik!!! Hát nem szupi?! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. november 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 2. (szerkesztve) Ugye nem gondolod komolyan, hogy a fórumon történt hozzászólások miatt javult meg ? Szerkesztve ekkor: 2016. november 2. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
KatEdi79
Sziasztok! Mi az oka annak, hogy nem tudom az ügyeimet intézni a Telekom Önkiszolgálón(*111#)keresztül?
Köszönöm: KatEdi79
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
7 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.