KatEdi79 Posztolva ekkor: 2016. október 29. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. október 29. Sziasztok! Mi az oka annak, hogy nem tudom az ügyeimet intézni a Telekom Önkiszolgálón(*111#)keresztül? Köszönöm: KatEdi79 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2016. október 29. Megosztás Posztolva: 2016. október 29. Nálam működik tudok ugrálni a menükbe, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 KatEdi79 Posztolva: 2016. október 30. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. október 30. Nekem azt írja ki a telefonom, hogy "technikai okok miatt nem tudjuk kérését teljesíteni. Kérjük, próbálja meg később!". Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Deino Posztolva: 2016. november 2. Megosztás Posztolva: 2016. november 2. Egyébként nálam sem müködik, ránéztem a topik kedvéért. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. november 2. Megosztás Posztolva: 2016. november 2. Nekem se megy. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 KatEdi79 Posztolva: 2016. november 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. november 2. Most léptem be a T-Mobile Önkiszolgálójába, újra működik!!! Hát nem szupi?! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. november 2. Megosztás Posztolva: 2016. november 2. (szerkesztve) Ugye nem gondolod komolyan, hogy a fórumon történt hozzászólások miatt javult meg ? Szerkesztve ekkor: 2016. november 2. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 KatEdi79 Posztolva: 2016. november 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. november 3. Képzeld, nem a fórum hozzászólások miatt javult meg! A kérdést múlt szombaton írtam ki, de már előtte sem működött! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
KatEdi79
Sziasztok! Mi az oka annak, hogy nem tudom az ügyeimet intézni a Telekom Önkiszolgálón(*111#)keresztül?
Köszönöm: KatEdi79
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
7 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.