abc Posztolva ekkor: 2015. március 16. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2015. március 16. Sziasztok, tudja valaki, hogy miért nem lehet kábelTV-hez minicsomagot választani? Fog ez változni a jövőben? Mindenképpen muszáj IPTV-re váltanom ahhoz, hogy minicsomagom legyen?Köszi előre is! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1709 Posztolva: 2015. július 24. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 24. Igényelnem kell a boxot vagy küldik automatikusan?Kábel tv előfizetésem van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 nagymaki Posztolva: 2015. július 24. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 24. Hol van ez leírva,miért nem értesít róla?? Ma akadozik az IPTV "szolgáltatás" M4 sportcsatorna hol működik hol nem,hol van hangja hol nincs,mondjuk túlzottan nem izgat,mert átkapcsolok X szolgáltató földi csomagjára. Érdekes!!! Ott hiba nélkül megy. Ha a Telekom nagyvonalú lenne,akkor normálisan szolgáltatna,mindennapi hibák nélkül. Jó én egy szót sem szólok,de el lehet képzelni,hogy milyen volt szolgáltatásuk részemre,ha több hónap előfizetést elengedtek. Jó! én is nagyvonalú voltam,mert szerződésszegés indokával nem mentem át másik szolgáltatóhoz,ahol SSD kártyámat kihasználva akár 1000 Mbps letöltési sebességet is elérhetek (4000 Ft./hó) Szóval hol van ez a felvételi opció??? A Beltéri egységem még az USB-t sem ismeri,kőkorszaki darab!!! Simán rákantytytyintok a felvételre-ennyi?? Idáig külső vinyóra vettem fel a dolgokat,az xx szolgáltató adásából. Akkor most (uram Istemn mekkora előrelépés) feltölthetem pl. a forma 1 futamot is -akár?? Mást nemigen érdemes Köszi válaszodat,barátsággal: nagymaki Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 nagymaki Posztolva: 2015. július 24. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 24. Már én is utána néztem,majd anyunak rákötöm a földi antennát,vagy előfizetek az xx társaságnál,ahová -látva milyen kicsinyes a miénk- majd az első adandó alkalommal én is átmegyek,az évi 100 000 Ft- mal Köszönöm válaszod,szia: nagymaki Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2015. július 24. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 24. Iptv-n bérelhetsz felvevős iptv set top boxot have plusz ezer forintért. ha koaxon kapod az iptvt akkor eddig felvehetted a műsorokat egy sime valvevővel, most bedig vehetsz feévevős settopbox-ot,. A telekom csak felvevő nélkülit ad el- vagy bérbe Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 nagymaki Posztolva: 2015. július 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. július 25. Köszi,ezt idáig is tudtam,de nem igényeltem a merevlemezes beltérit. Nincs olyan műsor amit szívesen újra megnéznék,ílletve a sporteseményeket DVB-T -ről külső vinyóra a televíziómon keresztül fel tudom venni. Tényleg beszoptam a Tkom.nagyvonalúságáról küldött infodat :smileyhappy: Sajnos semmi újat nem tudtam meg,sem a digitális átállásról (miért is vajon ??),sem semmi egyébről,amit ne tudtam volna. Reménykedtem >>> azt lehet,főleg 37 :smileylol:C°-ban. Barátsággal: nagymaki Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2428 Posztolva: 2015. augusztus 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 1. Akkor kb. 1 év alatt behozza az árát. Feltéve persze, hogy nem akarsz felvenni, mert gondolom azt nem fog tudni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2015. augusztus 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 1. Felvételre nem alkalmas a média konverter. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 sangean Posztolva: 2015. augusztus 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 1. Aljassag a Telekomtol, hogy ugyanazert a szolgaltatasert majdnem ketszer annyi penzt szed be havonta az egyik ugyfeltol mint a masiktol! 1 felvevos IPTV STB (1100 ft) + 1 sima IPTV STB (870 ft) = 1970 ft1 sima IPTV STB (ingyenes) +1 felvevos IPTV STB (1100 ft) = 1100 ft A kulonbseg csak a sorrend. Ha tudtam volna, akkor hajdnanan amikor elsore felvevos IPTV STB-vel inditottam, akkor elotte kellett volna kerni egy simat es berakni a sarokba, most nem ketszer annyit fizetnek ugyanazert a szolgaltatasert diszkriminativ modon. Mar irtam panaszlevelet, azt irtak, hogy ilyen az arpezesuk es kesz! (Hibasan, teszem hozza...) Velemeny? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 sangean Posztolva: 2015. augusztus 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 1. Most, hogy a volt analog csatornak ( 37 db Budapesten) elerheto ingyenesen DVB-C-n, valaki probalta MPEG4-es tunerrel? Kozszolgalatiak bejonnek HD-ban ingyenesen?Gondolom nem, hiaba van az embernek IPTV-s Csaladi HD csomagja... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. augusztus 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 2. Aljassag a Telekomtol, hogy ugyanazert a szolgaltatasert majdnem ketszer annyi penzt szed be havonta az egyik ugyfeltol mint a masiktol! 1 felvevos IPTV STB (1100 ft) + 1 sima IPTV STB (870 ft) = 1970 ft1 sima IPTV STB (ingyenes) +1 felvevos IPTV STB (1100 ft) = 1100 ft A kulonbseg csak a sorrend. Ha tudtam volna, akkor hajdnanan amikor elsore felvevos IPTV STB-vel inditottam, akkor elotte kellett volna kerni egy simat es berakni a sarokba, most nem ketszer annyit fizetnek ugyanazert a szolgaltatasert diszkriminativ modon. Mar irtam panaszlevelet, azt irtak, hogy ilyen az arpezesuk es kesz! (Hibasan, teszem hozza...) Velemeny? Első számolás a helyes a másodikat nem is értem hogy jött. Kérsz pvr-t akkor az lesz az elsődleges 1100 Ft a többi meg + 870. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 nagymaki Posztolva: 2015. augusztus 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 2. Szia. A Telekom tavaly a DVB-C (kábel) adását MPEG2 tömörítéssel továbbította. Tegnap kipróbáltam a Panasonic televíziómon,simán vette a DVB-C kábelen sugárzozz Mpeg 2 jelet,jó a tv-m kápes rá.Valószínű,amelyik televízió az Mpeg 4-et tudja az a 2.-is. Ebben más biztosantud adni tanácsot. Dugd be a tv-nek és hangolj Állítólag az analóg megszüntével,a digitálison nem lesz kódolás. szia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. augusztus 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 2. Nem állítólag hanem biztos hogy nincs rajta kódolás, Mpeg4 vissza fele kompatibilis. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 nagymaki Posztolva: 2015. augusztus 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 2. Nem jön be. Tulajdonképpen a Tkom,már a digitális adás előfizetését is beszüntette. A meglévő analóg adások ezután digitálisok lesznek,a digitális előfizetések maradnak. Azt nem tudom, a régi digitális előfizetőknek lehet e HD adásra előfizetni,de gondolom lehet. A Telekom honlapján meg lehet találni Az érdekes kérdés részemre is,állítólag a digitális adás nem lesz kódolva. Gondolom a Telekom gondolt az új televíziókészülék tulajdonosokra,akiknek a tv.-je tudja fogni a DVB-C-t. Kódolás esetén az elé is kellene set top box. Akkor inkább sokan a .... szolgáltatót választanák,aki egy kártya a tv oldalába-és megoldja a gondot Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 nagymaki Posztolva: 2015. augusztus 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 2. Köszike,nem akartam butaságot írni.Tudod már vén vagyok,de úgy gondolom ez olyan mint az USB3 csati,ami visszafelé kompatibilis. Köszi mégegyszer :smileyhappy: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 nagymaki Posztolva: 2015. augusztus 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 2. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 sangean Posztolva: 2015. augusztus 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 2. "Mpeg4 vissza fele kompatibilis." A visszafele kompatibilitast igazabol ugy kell erteni, hogy ha van egy MPEG4-es TV-d az az MPEG2-es dekodolast is tudja. Az en regebbi TV-men csak MPEG2 van, kiprobaltam es szepen bejon a 37 csatorna kodolatlanul.A kerdesem arra iranyult, hogy a 37 mellett bejonnek-e kodolatlanul a HD adoasok is, legalabb a kozszolgalati csatornakra? (Az SD adasokat MPEG2 tomoritessel nyomjak)(A HD adasokat MPEG4 tomoritessel nyomjak) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. augusztus 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 2. Tudtommal nem jönnek kódolatlanul a hd csatornák. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 sangean Posztolva: 2015. augusztus 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 2. "Első számolás a helyes a másodikat nem is értem hogy jött. Kérsz pvr-t akkor az lesz az elsődleges 1100 Ft a többi meg + 870." A telekom ingyenesen ad egy sima IPTV STB-t.Hol van az leirva, hogy ha kesobb valaki ker meg egy felvevos IPTV STB-t is akkor hirtelen mar az addigi ingyenes simaert is kezdjen el fizetni? Hol van ez leirva, hogy a masodlagos felvevos IPTV STB, automatikusan elsodlegesse valik? Es mi ebben a logika, hiszen a tobbelt szolgaltatas az a felvevos STB (1100 ft)... Csatoltam a Telekom valaszat: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. augusztus 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 2. Telekom már le írt mindent ez mindig is így volt, sima ingyenes boksz mellé kértél egy felvevőset az lett az elsődleges és így 1100+870 ft a bérleti díj. Iptv bevezetés elején volt akció hogy nem számoltak fel díjat a pvr-r után de ez már lezárásra került. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2015. augusztus 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 2. A tisztán látás kedvéért. Az stb típusától függetlenül. Az első stb mindig 0.- Ft a második mindig 870.-Ft és ehhez jön hozzá az 1100.-Ft ami a felvételi lehetőségért kell fizetni és nem az stb bérleti díja. Ebből kiindulva, mindegy, hogy az első vagy a második stbben van winyó az eredmény ugyan az 1970.-Ft lesz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2015. augusztus 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 2. Nekem is feltűnt,hogy nem említ az ÁSZF médiakonverter bérlési lehetőséget,ez most vagy hiba,vagy csak megvenni lehet. :(Digitális Leszek oldalon nekem is úgy rémlik,hogy említve volt a bérlési lehetőség. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 nagymaki Posztolva: 2015. augusztus 3. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 3. Kedves Sangean! A digitális továbbítás Mpeg2 tömörítésű. Elő lehet szerintem (de ne valószínű,mert a telekom megszüntette az előfizetési lehetőséget a digitális adására) fizetni HD csatornákra, A TELEKOM ÜGYFÉLSZOLGÁLATA MEGMONDJA 1214Telekomnál a műholdas és az IPTV Mpeg4 tömörítésű,mindegy HD vagy nem HD a továbbított jel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2015. augusztus 3. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 3. Végre egy minőségi berendezés De lehet mégse. Talán csatorna sorrendet se lehet átállitottam. De legalább nem villanyrezsó standby módban. Az előző árhoz képest olcsóbb lett. Valamiért csökkentették az árát. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 nagymaki Posztolva: 2015. augusztus 3. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 3. Szia! Gondolom a pontjaimat felhasználhatom a vásárlásához?? Köszi Szia!!, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2015. augusztus 3. Jelentés Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 3. Nem vagyok benne biztos,de szerintem nem lehet. :( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
abc
Sziasztok, tudja valaki, hogy miért nem lehet kábelTV-hez minicsomagot választani? Fog ez változni a jövőben? Mindenképpen muszáj IPTV-re váltanom ahhoz, hogy minicsomagom legyen?
Köszi előre is!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
105
92
70
37
Népszerű napok
2015. Július 8.
65
2015. Július 7.
40
2015. Július 20.
32
2015. Október 14.
27
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 105 poszt
fgabor87 92 poszt
Törölt_tag3739 70 poszt
Törölt_tag2428 37 poszt
Népszerű napok
2015. Július 8.
65 poszt
2015. Július 7.
40 poszt
2015. Július 20.
32 poszt
2015. Október 14.
27 poszt
546 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.