ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5751 Posztolva: 2016. január 2. Megosztás Posztolva: 2016. január 2. Megvolt azt mondtak nem tud kezelni ennyi felhasznalot vegyek erosebb routert es ha kell kiluldik szuperszervizt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5755 Posztolva: 2016. január 3. Megosztás Posztolva: 2016. január 3. Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy vettem egy ISB2000-es set-top boxot használtam és kér valami kódot a beüzemeléshez. Állítólag a szerződésről. Próbáltam az MT azonosítót de azt nem fogadja el. Tudna valaki segíteni? Előre is köszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2016. január 3. Megosztás Posztolva: 2016. január 3. Szia. Küld vissza annak akitől vetted, max porfogónak lesz jó. IPTV set-top-box csak bérelni lehet a Telekomtól megvenni nem, szóval aki eladta az illegálisan adta el, mert ha már nincs szüksége rá akkor vissza kellet volna küldeni a Telekomnak , ellenkező esetben idővel kap egy csinos felszólítást meg egy vaskos csekket kártérítés címen... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. január 3. Megosztás Posztolva: 2016. január 3. Nem az ügyfél azonosító kell, hanem a 20 jegyű accont ami a szolgáltatásazonosító. De miért jó ha veszel egy stb-t? Attól még semmivel nem lesz több hozzáférésed. Ha netalán működne is max a meglevődet kiüti mert úgy értelmezi, hogy cserélték az stb-et. Ha a meglelővel van baj azt meg cseréli a Telekom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5755 Posztolva: 2016. január 3. Megosztás Posztolva: 2016. január 3. Sziasztok! Köszi a választ de én is válaszolok. A T-hom a ma is árul set-top boxokat nem kötelező bérelni. Azért vettem mert még egy helyen szeretnék tv-t nézni. Még azt kérdezném, hogy a 20 jegyű kódot hol találom a szerződésen. Köszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. január 3. Megosztás Posztolva: 2016. január 3. A Telekom soha nem árult IPTV stb-t. Valamikor sat-os stb-t árult, de már azt sem. Amire te gondolsz feltehetően az a digitális kódolatlan kábeltv stb arra ez meg nem jó. Alul a válaszgombot használd mert így lesz annyi topik mint a nyű. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5755 Posztolva: 2016. január 3. Megosztás Posztolva: 2016. január 3. A Telekom álltalános szerződési feltételei 5 sz mellékletében ma is árul ste-top boxot 17780 Ft újonnan. A válasz gombot köszi nem tudtam, hogy működik új vagyok és 60 elmúltam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. január 3. Megosztás Posztolva: 2016. január 3. Hol írja? Oldal? Korán van nem látom. http://www.telekom.hu/static/sw/download/Lakossagi_aszf_5d_melleklet_dijak_tv_ertekesitheto_20160101.pdf Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2016. január 3. Megosztás Posztolva: 2016. január 3. (szerkesztve) 11 perce, picanolos írta: A Telekom álltalános szerződési feltételei 5 sz mellékletében ma is árul ste-top boxot 17780 Ft újonnan. A válasz gombot köszi nem tudtam, hogy működik új vagyok és 60 elmúltam. De az nem IPTV box, hanem Digitális Kábel TV box, amit Digitális Kábel TV-hez adnak. Szerkesztve ekkor: 2016. január 3. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. január 3. Megosztás Posztolva: 2016. január 3. (szerkesztve) A lezárt csomagokban van, de mint írják is lezárt és ott sem IPTV stb van. Amit te vettél az bizony IPTV stb http://www.telekom.hu/static/sw/download/Lakossagi_aszf_5d_melleklet_dijak_tv_lezart_20160101.pdf Szerkesztve ekkor: 2016. január 3. Szerkesztő: Attila70 kiegészítés Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kokapeti Posztolva: 2016. január 3. Megosztás Posztolva: 2016. január 3. Üdv! A Műsorújság androidos alkalmazást hogyan lehet összekapcsolni az iptv-vel? Az alkalmazásban nincs mód összekapcsolásra. Bezzeg az általam feleslegesen tartott Távírányító alkalmazást simán össze lehet kapcsolni QR kóddal. Köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kokapeti Posztolva: 2016. január 4. Megosztás Posztolva: 2016. január 4. Ekkor: 2016. 01. 03., kokapeti írta: Üdv! A Műsorújság androidos alkalmazást hogyan lehet összekapcsolni az iptv-vel? Az alkalmazásban nincs mód összekapcsolásra. Bezzeg az általam feleslegesnek tartott Távírányító alkalmazást simán össze lehet kapcsolni QR kóddal. Köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2016. január 5. Megosztás Posztolva: 2016. január 5. Ekkor: 1/3/2016, 7:49:03, kokapeti írta: Üdv! A Műsorújság androidos alkalmazást hogyan lehet összekapcsolni az iptv-vel? Az alkalmazásban nincs mód összekapcsolásra. Bezzeg az általam feleslegesen tartott Távírányító alkalmazást simán össze lehet kapcsolni QR kóddal. Köszönöm. Az alkalmazésban: Menu (három pont jobb fent), regisztráció. Ne várj konzekvens tervezést a T-s alkalmazásokban, nem arról híresek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2016. január 6. Megosztás Posztolva: 2016. január 6. 1412 hiba bejelentés, a wifit hibát hagyd ki belőle. a saját router csak azt javíthatja., Ha magad akarod megoldani akkor: Egyébként a router admin oldalán állítsd át a channelt, ahol jobb a vétel. esetleg tableten wifi-ellenőrző appal nézd meg nincs -e csatorna ütközés. Ha kábelneted van akkor https://kozosseg.telekom.hu/topic/98-k%C3%A1belnet/ topicban nézz szét esetleg. A tablet a oruter-t sem éri e l(http://192.168.0.1/) , vagy a routert eléri, de internet nincs? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5779 Posztolva: 2016. január 6. Megosztás Posztolva: 2016. január 6. Hello! IPTV előfizetésünk van, illetve 2 db set-top-boxunk így 2 db tv-n érjük el az összes csatornát. De karácsonyra beszereztünk egy harmadik tv-t ahova szükséges lenne a teljes csatorna kínálat elérése, ezt csak egy 3. set-top-boxal tudjuk megvalósítani? Jelenleg csak az analóg jelen jövő csatornákat érjük el rajta. Köszi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. január 6. Megosztás Posztolva: 2016. január 6. Igen amit csak Telekomtól vehetsz igénybe. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Adama Posztolva: 2016. január 9. Megosztás Posztolva: 2016. január 9. BBC Earth HD-re is rátehetnék az eredeti hangsávot, ha már az SD változaton van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2428 Posztolva: 2016. január 20. Megosztás Posztolva: 2016. január 20. üdv, az IPTV doboznak nem árt, ha a hosszabbítón levő kapcsolóvól áramtalanítják, tehát nem a saját kikapcsolójával? Az egyik családtagnál a tv-k meg az iptv doboz egy hosszabbítón van, és szeretné éjszakára lekapcsolni a hosszabbító kapcsolójával ezeket. Okozhat ez valami gondot? Vagy így is simán feláll az iptv másnap, nem okoz neki problémát, hogy nem lett szabályosan lekapcsolva? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2016. január 20. Megosztás Posztolva: 2016. január 20. Általában nem okoz, a frissítés közbeni lekapcsolást (éjfél után körül) vagy közvetlen a bekapcsolás után kikapcsolni lehetőleg kerülni kell. De ha gond van akkor hívni kell a T-t kicserélik. (a 10w körüli üzemenkívüli fogyasztás miatt szerintem ajánlatos is kikapcsolva tartani) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2428 Posztolva: 2016. január 20. Megosztás Posztolva: 2016. január 20. (szerkesztve) 4 perce, acel írta: De ha gond van akkor hívni kell a T-t kicserélik. (a 10w körüli üzemenkívüli fogyasztás miatt szerintem ajánlatos is kikapcsolva tartani) A cél az lenne, hogy ne legyen gond. Kicserélik, de a kérdés az, hogy mindennapos teljes ki/be kapcsolás növeli-e ennek kockázatát inkább, mint ha folyamatosan megy? Mert az adott családtag nem szeret szerelővel foglalkozni, úgyhogy ha ez esetleg növeli az esélyét, hogy ki kell szállni, akkor inkább azt mondom neki, hogy hagyja állandóra bekapcsolva. Szerkesztve ekkor: 2016. január 20. Szerkesztő: kerdezo Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2016. január 20. Megosztás Posztolva: 2016. január 20. Egy-két éve stabilan megy esténként lekapcsolva. Egyszer ment ki, amikor vonal hiba v egyéb probléma is lehettett. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5068 Posztolva: 2016. január 24. Megosztás Posztolva: 2016. január 24. Hogyan lehet a boxot alaphelyzetbe állítani? ISB2201MT típusú boxról lenne szó. Azt szeretném, hogy a Családi csomag+Hd (84 csatorna) a csatornái az "Aszf" szerinti sorrendben jelenjenek meg. Bár az is lehet, hogy ez nem alaphelyzeti kérdés. Próbáltam a box hátoldalán található reset gombot megnyomni, de látszólag semmi nem változott. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5068 Posztolva: 2016. január 26. Megosztás Posztolva: 2016. január 26. Köszi Roli82! Ez működik, frissült a lista, bár a 2016. január 6.-ai lista amit levadásztam az ASZF-ből, elég sok részletben eltér a TV-n láthatótól. A listában (aszf 2d függelék) sorszámok vannak a programnevek előtt, a TV-n látható a listában "programhelyek". Ezeket a programhely-számokat meg lehet valahol találni, vagy le kell írogatni a képernyőről? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2016. január 26. Megosztás Posztolva: 2016. január 26. Az IPTV-n EPG szerinti kiosztás van, van egy lista (link) de sajnos nem frissítették a rajta található adatokat, szóval marad a leírogatás a képernyőről. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1564 Posztolva: 2016. január 26. Megosztás Posztolva: 2016. január 26. Szia! Megoldódott a problémád? Azért kérdezem, mert nálam is hasonló tünetek vannak sajnos :( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.