ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2014. november 6. Megosztás Posztolva: 2014. november 6. Pl milyen csatornáknál ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2014. november 6. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. november 6. Például mosta Natgeo Wild ami most megy műsor epg jén látható Top 10 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2014. november 6. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. november 6. Olyan mint ha egy I lenne csak a körvonala látszik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2014. november 6. Megosztás Posztolva: 2014. november 6. Sikerült megtalálnom látom az karakter kódolási hiba, szerintem nagy eséllyel már így érkezik a Telekomhoz egyszer egyszer láttam már én is ilyet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom oszdmegvelunk Posztolva: 2014. november 7. Telekom Megosztás Posztolva: 2014. november 7. Tudnál screenshotot küldeni? fotózd le a telefonoddal, aztán mehet a kepfeltoltes.hu-ra, vagy hozzánk emailben. Ezt ezek alapján nem fogjuk már megtalálni. Köszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 ApaFia Posztolva: 2014. november 7. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. november 7. Erre gondolok : Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 ApaFia Posztolva: 2014. november 14. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. november 14. Az IPTV 2015. január 6-ától a következõk szerint módosul. Új csatornaként kerül bevezetésre az Universal és a Fix TV a Családi és Családi+HD csomagba,továbbá az RTLII HD, Cool HD, Film+ HD, National Geographic Wild HD a Családi+HD csomagban. Kikerül a sorozat+ az Alap, Családi és Családi+HD csomagból, a Filmbox a Családi ésCsaládi+HDcsomagból, valamint az RTL Klub HD a Családi+HD csomagból. 2015. január 6-ától új csatornaként vezetjük be az Universal csatornát a Movie Mix kiegészítõ csomagba, míg a sorozat+ és a Filmbox kikerül kínálatból. 2015. január 6-tól új csatornaként vezetjük be a Fix TV csatornát a Lifestyle Mix csomagba. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
6 jani44 Posztolva: 2014. november 18. Megosztás Posztolva: 2014. november 18. A legjobb csatorna a Kandalló. Szinte befűti a lakást. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2014. november 18. Megosztás Posztolva: 2014. november 18. Jaja :D Egy sima hangulat csatorna :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 ApaFia Posztolva: 2014. november 18. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. november 18. Piromániákusoknak nem való.:smileyvery-happy: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Supertech1960 Posztolva: 2014. november 18. Megosztás Posztolva: 2014. november 18. Ilyen nekem is van! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2014. november 18. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. november 18. Valószínű karakter kódolási hiba. :smileywink: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 MirrMurr Posztolva: 2014. november 18. Megosztás Posztolva: 2014. november 18. Az OzoneNetwork HD-ről van valami hír? Egy hírben novemberre (igaz még nincs vége) ígérték, elsőként Telekom IPTV megjelenéssel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1709 Posztolva: 2014. november 19. Megosztás Posztolva: 2014. november 19. A kábel tv-én megszünik a Speak csomag, ez azt jelenti, hogy a mostani előfizetők kapják továbbra is ugye?Illetve itt az iptv-én mi a helyzet?Engem főleg a BBC Entertainment sorsa érdekel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2014. november 19. Megosztás Posztolva: 2014. november 19. A minicsomagok értékesítése Január 6.-án lezárul,igen továbbra is kapod azokat a csatornákat amire előfizettél az adott minicsomagban,de ha jók az infóim,januártól új minicsomagok lesznek,összetétel-ár-név egyenlőre nem ismert. December 1.-én megjelenő ÁSZF-ben kellene majd benne lennie,bővebb információnak,ezekről a változásokról. Az Ozone és Life Network HD csatornákról nincs infó. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2014. november 19. Megosztás Posztolva: 2014. november 19. "December 1.-én megjelenő ÁSZF-ben kellene majd benne lennie,bővebb információnak,ezekről a változásokról." Nem feltétlen, hiszen ez a jelenlegi szolgáltatásokat nem érinti, így a 30 napos előzetes tájékoztatás sem kötelező. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2014. november 19. Megosztás Posztolva: 2014. november 19. Meglátjuk mi lesz :smileywink: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2014. november 19. Megosztás Posztolva: 2014. november 19. Jó ez a kandalló tv csak túl halkan ropog a tűz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2014. november 19. Megosztás Posztolva: 2014. november 19. Hála istennek nekem sat van. Ott maradt a monoszkóp. :smileyvery-happy: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2014. november 19. Megosztás Posztolva: 2014. november 19. Jobb mint bármilyen más csatorna :D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 ApaFia Posztolva: 2014. november 20. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. november 20. Én arra lennék kíváncsi mikor várható a 2. HD stream.Elég sok HD csatorna van, jövőre meg még több lesz,így nem igazán lehet kihasználni a pvr-es stb-t. :smileysad: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. november 20. Megosztás Posztolva: 2014. november 20. A Kandalló ott van a szeren a 199-es programhelyen :)UPC-s ismerősőm mondta, hogy náluk digitálison már tavaly is volt ilyen...Lehet ez lesz az új relax sláger :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. november 20. Megosztás Posztolva: 2014. november 20. Optikán és új generációs kábelen mintha már lenne ilyen lehetőség.DSL/VDSL megoldásnál necces a téma, kivi leszek, hogy ott ki merik-e engedni valahogy... (sztem több 720p-s témát elbír egyszerre, de hogy full HD-t... itt is inkább a VDSL irányba értem és csak a szükséges sávszél igények alapján lövöm ezt be)Egyre több a tartalom HD-ban ez tény, de én valahogy sok olyat is érzek/látok benne, hogy sok a felesleges is... Egy ATV HD-nak mi értelme, azt én nem értem...:smileysad: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 andrasw Posztolva: 2014. november 20. Megosztás Posztolva: 2014. november 20. Ezt ígérték a Life Network csatornával ishttp://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/novembertol-hd-ban-is-elerheto-az-ozone-network-es-a-life-ne.html?Itemid=2 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2014. november 20. Megosztás Posztolva: 2014. november 20. De ez az információ hivatalosan sehol nem jelent meg,az én informátoraim sem tudnak arról,hogy indul -e a két csatorna HD változatban. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.