Posztolva ekkor: November 6, 2014 Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: November 6, 2014 Pl milyen csatornáknál ? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 6, 2014 Például mosta Natgeo Wild ami most megy műsor epg jén látható Top 10 Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 6, 2014 Olyan mint ha egy I lenne csak a körvonala látszik. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 6, 2014 Sikerült megtalálnom látom az karakter kódolási hiba, szerintem nagy eséllyel már így érkezik a Telekomhoz egyszer egyszer láttam már én is ilyet. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 7, 2014 Tudnál screenshotot küldeni? fotózd le a telefonoddal, aztán mehet a kepfeltoltes.hu-ra, vagy hozzánk emailben. Ezt ezek alapján nem fogjuk már megtalálni. Köszi Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: November 7, 2014 Erre gondolok : Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: November 14, 2014 Az IPTV 2015. január 6-ától a következõk szerint módosul. Új csatornaként kerül bevezetésre az Universal és a Fix TV a Családi és Családi+HD csomagba,továbbá az RTLII HD, Cool HD, Film+ HD, National Geographic Wild HD a Családi+HD csomagban. Kikerül a sorozat+ az Alap, Családi és Családi+HD csomagból, a Filmbox a Családi ésCsaládi+HDcsomagból, valamint az RTL Klub HD a Családi+HD csomagból. 2015. január 6-ától új csatornaként vezetjük be az Universal csatornát a Movie Mix kiegészítõ csomagba, míg a sorozat+ és a Filmbox kikerül kínálatból. 2015. január 6-tól új csatornaként vezetjük be a Fix TV csatornát a Lifestyle Mix csomagba. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
… Értékelések Törölt_tag5401 October 24, 2015 1 anonymus September 4, 2015 1 Roli82 November 18, 2014 1 donci November 18, 2014 1 hasys November 18, 2014 1 Törölt_tag2007 November 18, 2014 1 6 Posztolva: November 18, 2014 A legjobb csatorna a Kandalló. Szinte befűti a lakást. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: November 18, 2014 Jaja :D Egy sima hangulat csatorna :) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: November 18, 2014 Piromániákusoknak nem való.:smileyvery-happy: Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 18, 2014 Ilyen nekem is van! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: November 18, 2014 Valószínű karakter kódolási hiba. :smileywink: Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 18, 2014 Az OzoneNetwork HD-ről van valami hír? Egy hírben novemberre (igaz még nincs vége) ígérték, elsőként Telekom IPTV megjelenéssel. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 19, 2014 A kábel tv-én megszünik a Speak csomag, ez azt jelenti, hogy a mostani előfizetők kapják továbbra is ugye?Illetve itt az iptv-én mi a helyzet?Engem főleg a BBC Entertainment sorsa érdekel. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 19, 2014 A minicsomagok értékesítése Január 6.-án lezárul,igen továbbra is kapod azokat a csatornákat amire előfizettél az adott minicsomagban,de ha jók az infóim,januártól új minicsomagok lesznek,összetétel-ár-név egyenlőre nem ismert. December 1.-én megjelenő ÁSZF-ben kellene majd benne lennie,bővebb információnak,ezekről a változásokról. Az Ozone és Life Network HD csatornákról nincs infó. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 19, 2014 "December 1.-én megjelenő ÁSZF-ben kellene majd benne lennie,bővebb információnak,ezekről a változásokról." Nem feltétlen, hiszen ez a jelenlegi szolgáltatásokat nem érinti, így a 30 napos előzetes tájékoztatás sem kötelező. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 19, 2014 Meglátjuk mi lesz :smileywink: Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 19, 2014 Jó ez a kandalló tv csak túl halkan ropog a tűz. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 19, 2014 Hála istennek nekem sat van. Ott maradt a monoszkóp. :smileyvery-happy: Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 19, 2014 Jobb mint bármilyen más csatorna :D Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: November 20, 2014 Én arra lennék kíváncsi mikor várható a 2. HD stream.Elég sok HD csatorna van, jövőre meg még több lesz,így nem igazán lehet kihasználni a pvr-es stb-t. :smileysad: Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 20, 2014 A Kandalló ott van a szeren a 199-es programhelyen :)UPC-s ismerősőm mondta, hogy náluk digitálison már tavaly is volt ilyen...Lehet ez lesz az új relax sláger :) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 20, 2014 Optikán és új generációs kábelen mintha már lenne ilyen lehetőség.DSL/VDSL megoldásnál necces a téma, kivi leszek, hogy ott ki merik-e engedni valahogy... (sztem több 720p-s témát elbír egyszerre, de hogy full HD-t... itt is inkább a VDSL irányba értem és csak a szükséges sávszél igények alapján lövöm ezt be)Egyre több a tartalom HD-ban ez tény, de én valahogy sok olyat is érzek/látok benne, hogy sok a felesleges is... Egy ATV HD-nak mi értelme, azt én nem értem...:smileysad: Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 20, 2014 Ezt ígérték a Life Network csatornával ishttp://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/novembertol-hd-ban-is-elerheto-az-ozone-network-es-a-life-ne.html?Itemid=2 Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 20, 2014 De ez az információ hivatalosan sehol nem jelent meg,az én informátoraim sem tudnak arról,hogy indul -e a két csatorna HD változatban. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon