ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 donci Posztolva: 2014. november 26. Megosztás Posztolva: 2014. november 26. Csak megjezeném, hogy egy másik Kábel TV szolgálató, az meg alap csomagban is ad HD csatornákat is. Például az RTL Klubot és az RTL Klub HD is az alap csomagban van, annál a bizonyos másik szolgálatónál! Hogy melyik ez a másik szolgálató? Az a bizonyos 4 betűs kábel TV szolgálatóról van szó. Szóval nem lenne, lehetettlen alap csomagban is HD-t adni. :smileywink: Az általad emlitett "barmok" közt-öt meg nem, hogy HD-ban, de még SD-ben sem nézem!:smileyvery-happy: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2014. november 26. Megosztás Posztolva: 2014. november 26. Fontos lenne meg jegyezni szerintem itt hogy a 2 cég eltér egymástól egyiknek mindegy a profit a másik meg azonnal tegnap 110% hasznot vár Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2014. november 27. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. november 27. Még egy probléma lenne ami engem nagyon zavar,mégpedig a teljes képernyőt kitöltő reklám üzenet. Nem hiszem el,hogy más módon nem lehet. Például ilyen re gondolok,képernyő alsórészébe egy szalag üzenet benne önnek üzenete érkezett, zöld gomb megnéz,piros gomb bezár. :smileywink: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2014. november 27. Megosztás Posztolva: 2014. november 27. Efi függö én eddig egyszer kaptam csak pedig nem tegnapi az előfizetés. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2014. november 27. Megosztás Posztolva: 2014. november 27. Még egy probléma lenne ami engem nagyon zavar,mégpedig a teljes képernyőt kitöltő reklám üzenet. Nem hiszem el,hogy más módon nem lehet. Például ilyen re gondolok,képernyő alsórészébe egy szalag üzenet benne önnek üzenete érkezett, zöld gomb megnéz,piros gomb bezár. :smileywink:Ez csak a kiemelt efik-nek jár. :smileyvery-happy: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2014. november 27. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. november 27. Még egy probléma lenne ami engem nagyon zavar,mégpedig a teljes képernyőt kitöltő reklám üzenet. Nem hiszem el,hogy más módon nem lehet. Például ilyen re gondolok,képernyő alsórészébe egy szalag üzenet benne önnek üzenete érkezett, zöld gomb megnéz,piros gomb bezár. :smileywink:Ez csak a kiemelt efik-nek jár. :smileyvery-happy:Örülök neki! :smileytongue: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 MirrMurr Posztolva: 2014. november 27. Megosztás Posztolva: 2014. november 27. Még egy probléma lenne ami engem nagyon zavar,mégpedig a teljes képernyőt kitöltő reklám üzenet. Nem hiszem el,hogy más módon nem lehet. Például ilyen re gondolok,képernyő alsórészébe egy szalag üzenet benne önnek üzenete érkezett, zöld gomb megnéz,piros gomb bezár. :smileywink:Ez csak a kiemelt efik-nek jár. :smileyvery-happy:Örülök neki! :smileytongue:Igaz én még csak bölcsis vagyok (1,5 éves IPTV-vel), de még nem volt szerencsém reklámhoz:manvery-happy:.Viszont ma volt egy érdekességem: Működési zavar miatt újra kellett indítanom a cisco 2201 STB-t. Megjelent egy szép szürke fogaskerék, majd alul folyamatosan (igaz roppant lassan) feltöltődő csík. Aztán mindenféle elsötétülések és kék képernyők után újra a fogaskerék és a csík. Aztán hosszú sötétség után már két fogaskerék jött egy csíkkal. Ezután magyarul felkért, hogy válasszam ki a rendszer nyelvét, ami alapból angol lett volna, ha nem vagyok elég éber. De az voltam, és most minden ugyanúgy van, mint eddig, én legalábbis nem láttam változást, még a verziószámokban sem.Szóval nekem ilyen újraindításom még nem volt (Köszönjük Emese:smileytongue:) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Törölt_tag6 Posztolva: 2014. november 28. Telekom Megosztás Posztolva: 2014. november 28. Sziasztok! Utánanéztek a kollégáink, valóban karakterkódolási hiba miatt jelenik meg a hasáb, a rövid kötőjel helyett hosszút használtak az adatbázisban. Jeleztük a partnernek a problémát, javítják. Köszi: Böbe Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2014. november 28. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. november 28. Sziasztok! Utánanéztek a kollégáink, valóban karakterkódolási hiba miatt jelenik meg a hasáb, a rövid kötőjel helyett hosszút használtak az adatbázisban. Jeleztük a partnernek a problémát, javítják. Köszi: BöbeRemek hír,köszönjük! :smileyhappy: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2014. november 28. Megosztás Posztolva: 2014. november 28. Új ÁSZF Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoloka1984 Posztolva: 2014. november 28. Megosztás Posztolva: 2014. november 28. most én ezt nem értem most akkor minicsomag változást miért nem írták?pl nekem hogy marad meg a discovery world meg a science ha megszűnik a globe csomag más lesz a neve vagy mi? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2014. november 28. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. november 28. most én ezt nem értem most akkor minicsomag változást miért nem írták?pl nekem hogy marad meg a discovery world meg a science ha megszűnik a globe csomag más lesz a neve vagy mi?Gondolom,csak a értékesítése szünik meg,addig nézheted még le nem mondod, utánn a majd csak az újjakra fizethetsz elő. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2014. november 28. Megosztás Posztolva: 2014. november 28. most én ezt nem értem most akkor minicsomag változást miért nem írták?pl nekem hogy marad meg a discovery world meg a science ha megszűnik a globe csomag más lesz a neve vagy mi?Csak az értékesítésük szűnik meg , a csatornák továbbra is elérhetőek maradnak. Az új minicsomagokat továbbra is homály fedi. :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoloka1984 Posztolva: 2014. november 28. Megosztás Posztolva: 2014. november 28. Jó nagy homály!A törpék még nem jöttek fel a bányából! :D:D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2014. november 28. Megosztás Posztolva: 2014. november 28. most én ezt nem értem most akkor minicsomag változást miért nem írták?pl nekem hogy marad meg a discovery world meg a science ha megszűnik a globe csomag más lesz a neve vagy mi?Mivel az új minicsomagok nem érintik a jelenlegi előfizetőket ezért nem is kell 30 nappal előtte közzétenni. Új szolgáltatás bevezetése esetén (amennyiben nem érinti hátrányosan a meglévő szolgáltatást) csak annyi előírás van, hogy a bevezetést követően kiadott ÁSZF-ben már fel kell tüntetni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2014. november 28. Megosztás Posztolva: 2014. november 28. Jó nagy homály!A törpék még nem jöttek fel a bányából! :D:DMaradjunk annyiban,hogy olyan bazi nagy homály nem fedi ;-) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoloka1984 Posztolva: 2014. november 28. Megosztás Posztolva: 2014. november 28. Jolvan :D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 MirrMurr Posztolva: 2014. november 28. Megosztás Posztolva: 2014. november 28. Kedves Böbe! Esetleg erre is rá lehetne kérdezni? MirrMurr 2014-11-25 18:15 Köszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 MirrMurr Posztolva: 2014. november 29. Megosztás Posztolva: 2014. november 29. Én csak olvastam ilyen eszközökről, és azt írták hogy igazán csak akkor biztos a működése, ha a két konnektor azonos áramkörön van. Fontos még az elektromos hálózat, valamint a konnektor csatlakozások jó állapota is. Gondolom az azonos csatorna egyidejű nézhetetlensége nem HD csatornák esetében volt, mert az jelenleg még természetes jelenség. Csak egy HD stream van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kugli Posztolva: 2014. november 29. Megosztás Posztolva: 2014. november 29. ezek szerint nehogy lemondjam a speak! minit, mert akkor elveszítem a bbc entert.-t?totál véletlenül találtam erre a fórumra, de nagyon jó, hogy ennyi mindenről dumáltok :-) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kugli Posztolva: 2014. november 29. Megosztás Posztolva: 2014. november 29. :-) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2014. november 29. Megosztás Posztolva: 2014. november 29. Ne mondd le! :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 applause_a Posztolva: 2014. november 30. Megosztás Posztolva: 2014. november 30. Az azonos áramkört szinte lehetetlen biztosítani, csak az azonos fázist. Nálam is a lakás 8 áramkörre van osztva. Nem csak a HD-nál. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2014. november 30. Megosztás Posztolva: 2014. november 30. Azonos fázison müködik a plc.Alternativ megoldások:http://www.t-home.hu/lakossagi/segitunk/hasznos_tudnivalok/iptv_alternativ_vezetekezesi_lehetosegek Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 donci Posztolva: 2014. november 30. Megosztás Posztolva: 2014. november 30. most én ezt nem értem most akkor minicsomag változást miért nem írták?pl nekem hogy marad meg a discovery world meg a science ha megszűnik a globe csomag más lesz a neve vagy mi?Mivel az új minicsomagok nem érintik a jelenlegi előfizetőket ezért nem is kell 30 nappal előtte közzétenni. Új szolgáltatás bevezetése esetén (amennyiben nem érinti hátrányosan a meglévő szolgáltatást) csak annyi előírás van, hogy a bevezetést követően kiadott ÁSZF-ben már fel kell tüntetni.A jelenlegi mini csomagok értékesítése szűnik meg! Ha te, a jelenlegi bármely mini csomag előfizetője vagy, akkor azt, 2015. Január 6. után is, úgyan azokkal a feltételekkel kapod, mint most ma. Az értékesítés azt jelenti, hogy új előfizetők nem fizethetnek elő rá! Érted már? :smileywink: Hogy hol, vannak az új mini csomagok? Azok majd valószínüleg, 2014. December 6. után megjelenő Á.sz.f. módosulásokban lesznek benne. :smileywink: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.