ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2014. december 31. Megosztás Posztolva: 2014. december 31. itt van egy videó róla. csatornát azt nem lehet vele rendezni, de a felvétel beállítása az egyszerűbb, mint a webesen.ios-re és windows phone-ra is van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2014. december 31. Megosztás Posztolva: 2014. december 31. Galaxy csatorna is bekerül a kinálatba. Link. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1991 Posztolva: 2014. december 31. Megosztás Posztolva: 2014. december 31. Ja ez az, igen ezt is próbáltam már de erre mint írtam az első hsz-ban a mobilra azt írja hogy hiba lépett fel és nem ad kódot amit a mobilba kellene beírni, hogy aktíválódjon :(1412-re kb. egy hete bejelentettem hibára de még csak válasz sem jött :( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kokapeti Posztolva: 2015. január 1. Megosztás Posztolva: 2015. január 1. Üdv Mindenkiek! Lehet, hogy hülye a kérdés:) Az euronews ugye magyarul is elérhető az iptv-n? Az ÁSZF-ben nincs magyar nyelv jelölve, a a Speak! minicsomag leírásában azonban igen. Gondolkozom ezen az új Nagyvilág csomagon és azért érdekel. Köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2015. január 1. Megosztás Posztolva: 2015. január 1. Igen, van magyar hangsavja. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kokapeti Posztolva: 2015. január 1. Megosztás Posztolva: 2015. január 1. Köszönöm. Akkor még egy kérdés:) A Filmbox csatorna kikerül a kínálatból, és ahogy látom a Filmvilág csomagban sem fog szerepelni. Ezekszerint az 5 Filmbox csatornából csak 4 lesz ezután elérhető? Köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2015. január 1. Megosztás Posztolva: 2015. január 1. Igen, csak 4 lesz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kokapeti Posztolva: 2015. január 1. Megosztás Posztolva: 2015. január 1. Köszönöm. Akkor tényleg az utolsó kérdés:) Platinakártyásoknak volt egy kiválasztott minicsomagra -20 %-os kedvezmény. November óta nekem ez már nincs. Megszűnt ez a kedvezmény? kp Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2015. január 1. Megosztás Posztolva: 2015. január 1. Szerintem nem szunt meg.www.t-home.hu/lakossagi/kapcsolat_program/kedvezmenyek/telekom_otthoni_ugyfeleknek Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 SanyaBk Posztolva: 2015. január 2. Megosztás Posztolva: 2015. január 2. Roli26 írta:Szia. Az alábbi oldalon éred el. Link MT és a hozzá tartózó jelszóval tudsz belépni.Csatornasorrendet akarok változtatni. Be vagyok lépve, de újra be kell jelentkeznem. ???A csatornáim menüpont csak prémium opcióval érhető el? Kisstílű és nevetséges...Rákattintok a "tudjon meg többek a prémium csodánkról" gombra. Természetesen nem történik semmi. Egy ekkora cég hogy engedhet meg magának egy ilyen gagyi, kritikán aluli weboldalt? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. január 2. Megosztás Posztolva: 2015. január 2. Prémium opció gondolom felvevős beltéri egység havi 1100 Ft Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Szala Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Tisztelettel szeretnék hangot adni abbéli indulatos véleményemnek, hogy Magyarország legnézettebb kereskedelmi csatornájának, az RTL Klub HD streamnek kivétele a kínálatból, számomra az előfizetők szembeköpése, kicsinyes anyagi intézkedés egy több milliárdos cégtől, és elfogadhatatlan. Több százezer forintos televíziómon nem vagyok hajlandó tintapacával felérő SD minőségben nézni kedvenc műsoraimat. Mindez pont akkor érdekes, amikor a konkurens cég pont most vezeti be a csatorna HD változatát. Egy biztos. A következő hűség időszakban már nem ennél a cégnél leszek. Alig várom, hogy megszüntethessem az előfizetésemet! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Szöke_kisfiu Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Kaptunk helyette Fix tv-t. Elvileg HD-ben. Meg annyi minden más csatorna lett HD... a csúnya RTl meg pénzt kért volna a HD adásért.***Én is várom már, hogy lejárjon a hűségidőm, aztán elhúzok én is máshova. Szerencsére van más szolgáltató is itt, ahol lakom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. kb 14-15 napig meg teheted most ! Arra hivatkozva hogy negatívan érintenek a csatorna változások. Szóval ha fel akarsz mondani akkor inkább intézkedjél. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Roli82 Posztolva: 2015. január 7. Megosztás Posztolva: 2015. január 7. @anonymus Mivel már Novemberben jelezve lett,hogy kikerül a kínálatból,így a 15 napos dolog nem játszik,illetve,erre hivatkozva nem lehet felmondani a szerződést mivel a kapott kedvezményt nem érinti.Csomagot válthat lefele szankciómentesen,más lehetőség nincs. Fix TV nem HD csatorna és szó se volt arról,hogy HD változata kerülne be a kínálatba. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 jani44 Posztolva: 2015. január 7. Megosztás Posztolva: 2015. január 7. Nagy vesztesség azért nem ért, mert az adások nagy részét nem adták HD-ben, ha Te azt is annak láttad, akkor Neked mindegy az adások mínősége, hogy a csatorna színvonaláról már ne is beszéljek... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 hamar Posztolva: 2015. január 7. Megosztás Posztolva: 2015. január 7. Valaki segítsen légyszi! Szeretnénk beállítani az iptv-n a korhatár besorolás szerinti korlátozást, hogy 12 éves lányunk ne láthasson 16+-os műsorokat még véletelenül sem, de több akadályba ütköztem:1.: ha rányomok a 16+ gyerekzár beállításra, akkor AUTOMOTIKUSAN beállítja a "nincs korhatár besorolás" négyzetet is, ami azt jelenti, hogy semmit nem tud nézni az ember pin kód nélkül.2.: a 18+-os csatornékat pedig simán engedi nézni, mert a telekom úgy jeleníti meg a műsorújságben, hogy nincs korhatár besorolás...Lehet ezzel vmit csinálni? Köszihamar Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoloka1984 Posztolva: 2015. január 7. Megosztás Posztolva: 2015. január 7. ilyen nincs hogy a felnőtt csatornákat nem lehet állítani simán állítod 16ra és jo lesz de ha 12re van állítva sok tv adás nem fog menni Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 hamar Posztolva: 2015. január 7. Megosztás Posztolva: 2015. január 7. Egy példa: volt az RTL-en a Wall Street farkasa, ami 18-as, de hiába volt beállítva, simán ment kód nélkül... felvettük, és ott is simán ment kód nélkül. Valamint ha a 16+-ot be akarom állítani, akkor automatikusan az összeset kódolja. Lehet ez programozási hiba? ja, és mindkét beltérink ezt csinálja!!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 molnarb Posztolva: 2015. január 8. Megosztás Posztolva: 2015. január 8. Hát én nem tudom ki pakolja össze ezeket a minicsomagokat, de hogy nem ért hozzá az hétszentség. Elvileg a minicsomagok, különböző tematikák alapján lévő programokból áll össze, a tematikus előfizetői igények kiszolgálására. Most kaptunk 2 marhadrága minicsomagot, aminek a MINI jelzője a 18/20 csatorna miatt már vicc és a rajzfilm, külföldi, filmes, ismeretterjesztő, stb. került össze-vissza 2 nagycsomagba. Ha a gyereknek rajzfilm kell, akkor fizessük csak a nagycsomagot, benne a gyerek számára egy csomó felesleges csatornával. Gratulálok! Igazi átfontolt, szakmai döntést sikerült hozni. ********* Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 root Posztolva: 2015. január 8. Megosztás Posztolva: 2015. január 8. Igen. :) Volt egy csomó eladhatatlan cuccuk, gondolom a 3 gagyi mesecsatornáért, vagy a speak csomagért nem nagyon akartak fizetni. Most összemördzsölték. Ennyi. Szmítanak arra, hogy a/ a gyerek kiveri a cirkuszt vmelyik csatiért b/szülő akarja a filmboxot. A nagyvilág az igazi parádés: a jó kis természet csatik közé beledobálták a speak csomagot, nameg a travel channelt. Egyébként látszik is a szándék: Nézd meg a minik főoldalát. A két csomaghoz ki vannak téve a húzócsatornák, a melléreakott szemetet meg kattintás után látod. És ezt ők is pontosan érzik, hogy így van, különben azt a pár csatornát felsorolták volna plusz két sorban:))) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2015. január 8. Megosztás Posztolva: 2015. január 8. Szerintem a mostani tv csomag váltás pár napig még lehetőséget ad a hűség felmodására, mivel kedvelt csatornát vettek ki a listából. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. január 9. Megosztás Posztolva: 2015. január 9. szerintem ez nem egészen így van. Roli26 itt már kifejtette, hogy miért nem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2015. január 9. Megosztás Posztolva: 2015. január 9. Hozzám nem jutott el az értesítés, lehet kihagytam egy levelet. Decemberben is csak néhol lehetett olvasni a változásokról a telekom honlapján sehol sem pedig elég sokat kerestem. Ha kiment a körlevél akkor tényleg akkor lehet volna felmondani nem most. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Roli82 Posztolva: 2015. január 9. Megosztás Posztolva: 2015. január 9. Novemberi keltezésű számla alján szerepelt egy összefoglaló a változásokról. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.