ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1991 Posztolva: 2015. március 12. Megosztás Posztolva: 2015. március 12. Dhcp-vel még rosszabb volt ezért kapott mindegyik fix ip-t..Gépemmel nem hiszem, hogy gond lenne 3 hónapos Win 7 van rajta. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Törölt_tag20 Posztolva: 2015. március 12. Telekom Megosztás Posztolva: 2015. március 12. Hmm, akkor tényleg a modem tűnik hibásnak. Sajnos ezek a modem/wifi router hibrid eszközök elég gagyák, lehet hiába cserélik ki akkor is le fog dobálni. Szerintem próbáld ki saját WiFi routerrel, esetleg kérj kölcsön havertól egy próbára. Kösd össze a routered WAN portját a T-s hibrid egyik LAN portjával. Mehet statikusan is, vagy akár DHCP-vel is. Szerintem úgy nem fog ledobni, de ha még is... akkor mehet a kukába a Huawei! :smileyvery-happy: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1712 Posztolva: 2015. március 19. Megosztás Posztolva: 2015. március 19. Eszközhiba! 4 hónapja használom az eszközt. Nálam ezek a problémák nem jelentkeznek. Jelentsd hibára (1412) kicserélik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Atkaa80 Posztolva: 2015. március 22. Megosztás Posztolva: 2015. március 22. Sziasztok. Teljesen új felhasználó vagyok az IPTV terén. Láttam, hogy van androidra a Telekomnak egy műsorújság nevű programja, amivel tudnám vezérelni a boxot. Sajnos nem tudom párosítani. Hiába adom meg a mobilszámomat azt írja ki, hogy jelenleg nem lehetséges. Két napja. Esetleg az lehet probléma, hogy vodafonos telefonszámot adok meg? Másnak működik? Köszi a válaszokat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. március 22. Megosztás Posztolva: 2015. március 22. Telefonszámnak semmi köze hozzá sajnos ez ilyen, nekem telefonon müködik tableten nem .... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Atkaa80 Posztolva: 2015. március 22. Megosztás Posztolva: 2015. március 22. Akkor nem fogom tudni használni? Fogadjam el? Pont az IPTV miatt és a hozá tartózó lehetőségek miatt váltottam most a T-Home-ra. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 jani44 Posztolva: 2015. március 22. Megosztás Posztolva: 2015. március 22. Optikán vagy? Akkor hagyj fel minden reménnyel... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Atkaa80 Posztolva: 2015. március 22. Megosztás Posztolva: 2015. március 22. Nem tudom. Egyébként az mt azonosítót meg lehet valahonnan tudni? Még nem kaptam meg a szerződésemet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 jani44 Posztolva: 2015. március 22. Megosztás Posztolva: 2015. március 22. Nem tudod mire vagy kötve? Furcsa... Az ügyfélszolgálat megmondja a számot és az előfizetés típusát is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Atkaa80 Posztolva: 2015. március 23. Megosztás Posztolva: 2015. március 23. Szerintem optikán vagyok, de különösebben nem érdekel. Rendeltem jöttek beszereltek. Működjön minden. Tehát nálam nem fog működni ha optikán vagyok? Érdekes. Miért nem fog működni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 jani44 Posztolva: 2015. március 23. Megosztás Posztolva: 2015. március 23. A távírányító párosításnál írja is, hogy optikai platformon nem használható. A műsorújság alkalmazásnál én tudom párosítani, vissza is igazolja az elfogadását, de értesítést ha beállítok, a tv-n nem jelenik meg értesítés, csak a telefon jelez, felvételt sem lehet beprogramozni. Miért? Nem tudom... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Atkaa80 Posztolva: 2015. március 23. Megosztás Posztolva: 2015. március 23. Köszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2015. március 24. Megosztás Posztolva: 2015. március 24. Adott egy D-Link DCM704B HGW, Cisco ISB2231 (elsődleges) és Cisco ISB2201 (másodlagos) box. Egy ideje (December) másodlagos box nem látja az elsődleges box merevlemezére rögzített tartalmat,(A felvett műsorok listája nem elérhető. Ellenőrizze,hogy a vevőegység csatlakozik -e a hálózathoz) illetve élő adást nem lehet megállítani (másodlagos box), hiba üzenetként azt írja,hogy nincs merevlemez,új felvételt látszatra elindítja de valójában semmit se csinál,nem vesz fel. DVR Network infóba azt írja,hogy IPTV accounthoz tartozó bekapcsolt STB száma 1,ami ugye 2 kellene lennie 2 box esetén,adás van mind a két boxon,tehát ezzel nincs probléma. Na most ha sorrendi újra indítást csinálok,vagy csak az egyik eszközt újra indítom akkor a hiba megszűnik, pár órára, később újra elő jön,jobb esetben egy napot kibír. Az elmúlt 4 hónapban kb hétszer volt HGW csere (5 darab D-Link DCM704 HGW) 1x elsődleges és másodlagos box csere, utp kábel csere 2x... Hoztak kb 2x Cisco EPC3925 is használtat,mivel új már nincs a Telekomnak (nem vesznek),ezzel nem jelentkezik a hiba,viszont mivel több évig használta más ügyfél,igy eléggé ki vannak már hajtva és nem működnek megfelelően tehát rövid időn belül kuka... Szóval valamiért nem kommunikál megfelelően a két box egymással, vagy a HGW-vel... Mit lehet tenni mert szinte biztos hogy a D-Link DCM704B 1.1.0.6 SW hibás lehet,mivel csak ezzel a HGW-vel jön elő ez a hiba. Van még egy Technicolor TC7200.20 HGW is de ez olyan ritka mint a fehér holló, így a műszerészek nem tudtak egyszer sem hozni belőle,hogy megnézzük megy -e vele hibátlanul... Más nem tapasztalja a fentebb található hibát? Unom már,hogy több hónapja minden nap újra kell indítani akár többször is valamelyik boxot vagy HGW-t.... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Heim Posztolva: 2015. március 24. Telekom Megosztás Posztolva: 2015. március 24. Szia!Jelents be hibára, és kérd a műszerésztől, hogy üsse ki mind a 2 boxon a 20 jegyú regszámot, majd írja be újra, valószínűleg ez megoldja. De ezt te sajnos nem tudod megtenni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2015. március 24. Megosztás Posztolva: 2015. március 24. Szia! Heim Box cserénél kilökik mind a kettőt nem? Előző boxok (ISB6030 és ISB2001) ezeken is ugyan ez a hiba volt,kilökés után jön az a kék képernyő,ahova be kel írni azt a sok számot,ez a szám sor nekem is meg van,kb 2 éve csináltam ilyen "létesítést" amikor központi oldalon elszúrták a Családi+HD mert HDR csomagot tettek fel a rendes HD helyett. :DNa meg ahogy írtam más fajta HGW-vel meg nem jön elő a hibá,így nem valószínű,hogy konfigurációs hiba lenne. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Heim Posztolva: 2015. március 24. Telekom Megosztás Posztolva: 2015. március 24. Szia!Cserénél csak az egyiket üti ki, szerintem ha újra beírja mind a 2 boxnak a 20 jegyűt, akkor megoldódik. Én így kezdenék hozzá. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2015. március 24. Megosztás Posztolva: 2015. március 24. De várjunk,ha rosszul lenne felregisztrálva a box mert most ezt feltételezzük, akkor Cisco EPC3925 HGW-vel is rossz lenne nem? Azzal meg jól ment!Kilökethetem próba képpen. :manhappy: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Heim Posztolva: 2015. március 24. Telekom Megosztás Posztolva: 2015. március 24. Nem, nem azért mert rosszul lenne beregisztrálva.csak amiatt kell hogy a háttérrendszerekben is átforduljon minden. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2015. március 25. Megosztás Posztolva: 2015. március 25. Bejelentettem,tegnap írásban összefoglalva a dolgokat. Tudom telefonon,gyorsabb,de írásban jobban összetudom foglalni a helyzetet. :D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 vereslaszlo Posztolva: 2015. március 26. Megosztás Posztolva: 2015. március 26. Mikor lesz a HD tv adások melett teletext adás az iptv - nél? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 jani44 Posztolva: 2015. március 26. Megosztás Posztolva: 2015. március 26. M1, M2, Duna, Duna world adásain van text, néha sokáig kell várni míg beugrik. /optikai platform, Cisco ISB2001MT/. A többin nincs, valóban jó lenne, nem beszélve a Life, ill. Ózon nem létező HD adásairól. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2015. március 27. Megosztás Posztolva: 2015. március 27. Technicolor TC7200.20 megoldotta a lentebb felvázolt problémát. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 VKata Posztolva: 2015. március 29. Megosztás Posztolva: 2015. március 29. Van-e lehetőség a már meglévő kábelen futtatni az IPTV-t új vezetékelés nélkül? A digitális kábelen keresztűl lehetséges-e, hogy ne kelljen több helyiségen keresztűl kábelezni újra? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. március 29. Megosztás Posztolva: 2015. március 29. Iptv utp kábelt használ, igen van lehetőség meglévő jó állapotban lévő kábelezést használni. Iptv voltaképp egy vezetékes pc ként funkciónál. Az alap vezetékes megoldást Telekom díjmentesen kiépíti hűség vállalás esetén. Vannak alternatív lehetőségek is jó pénzért. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 VKata Posztolva: 2015. március 29. Megosztás Posztolva: 2015. március 29. Köszönöm a választ, csak azt nem értem, hogy erre miért nem hívta fel az IPTV beszerelő a figyelmemet, tekintetttel arra, hogy az egész lakáson keresztűl kábelezni akart a nappaliban lévő internet modemtől a három helyiséggel arréb lévő hálóig. A digitális kábel ott van vezetve, az nem jó? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.