ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. március 29. Megosztás Posztolva: 2015. március 29. Ilyen kábelre gondolsz ? vagy ilyenre ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 VKata Posztolva: 2015. március 29. Megosztás Posztolva: 2015. március 29. Köszönöm, hogy foglalkozol az üggyel. Sajnos, nagymama korú vagyok, fogalmam sincs, a falon, ott, ahol a kábel bejón, van egy dobozka három vezetékkel, abból az egyik a nappali felé a másik a háló felé, a harmadik a bejövő. Sajnos hiába fényképesztem le, nem tudom itt elküldeni. VKata Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. március 29. Megosztás Posztolva: 2015. március 29. Az koax kábel lesz akkor szerintem, ami nem jó az iptvhez mert iptv hez utp kábel kell. Ha az akkor eoc alternatív kábelezés megoldás legolcsóbb vagy új kábelt kell behúzni koax kábel egyáltalán nem jó iptvhez. Tudsz képet csatolni csatolok róla egy képet hogy :D Ott rá kattintasz file kiválasztás gombra meg keresed gépeden a képet és kész is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 MirrMurr Posztolva: 2015. március 30. Megosztás Posztolva: 2015. március 30. Az IPTV csak a nappaliban lenne, vagy csak a hálóban, esetleg mindkét helyen? Az internet kapcsolatra (vezetéken vagy wifin) a nappaliban lenne szükség? A jelenlegi kábelek falon kívül mennek, vagy a falban? Az utóbbi esetben jobb lenne a helyzet, ha a falba helyezett csövekben menne. Ekkor elég lenne a másik hozzászóló által írt UTP kábelt behúzni a meglévő kábel helyére. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2364 Posztolva: 2015. március 30. Megosztás Posztolva: 2015. március 30. Sziasztok,egy bennfentes kérem magyarázzon már el nekem vmit: IPTV előfizetésem van, ADSL-en, felvevő opcióval. Tavaly nyár végén-ősz elején kigondoltam, hogy tök jó lenne, ha a család TV-zik a felvevős + a 2. settopbox-on, akkor milyen jó lenne, ha ezzel egyidőben én tudnám nézni egy 3. stb-n a rögzített adásokat.A gondolatot tett követte, kisebb-nagyobb hercehurcával, de sikerül megrendelni a 3. boxot, be is applikálták, és azóta örömbódottá, használtam is mind3at.Most jön a feketeleves: a hűségidő lejártával szerettem volna meghosszabbítani így ahogy van, mert elégedett vagyok vele, jó nekem így, stb.... DE A TELEKOM "PORTFÓLIÓVÁLTÁS MIATT" nem hajlandó továbbra is adni a 3 boxot, csak 2-t. Merthogy ez így most hogy és miért és nemlehet mert csak 2 stream van DSL-en, meg miazhogymár....Miért nem lehet? Tisztában vagyok vele, hogy 2 bejövő stream-et tud csak a DSL, nekem nem is azért kellene a 3. hogy élőben TVzzek rajta, hanem a rögzítettet tudjam nézni.Most ott vagyok, hogy lejárt a hűség, vígan fizetem a megemelkedett havidíjat, de a 3. stb-ot továbbra sem tudják "beregisztrálni" a meghosszabbítandó hűségnyilatkozatú előfizetésemhez. Ez így normális? Tamás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 VKata Posztolva: 2015. március 30. Megosztás Posztolva: 2015. március 30. Köszönöm szépen az igyekezeteteket, ma beszéltem a szerelővel, aki az IPTV- beltéri egységét a nappaliban szerelte. Mondta, hogy van egy -közvetlenül az internet modemhez- mint adóhoz -és a hálószobában lévő konnnektorhoz -mint vevőhöz- csatlakoztatható készülék. Ekkor a villanyvezetéken fut az info, és így nem kell kábel. Jövő héten jön és megnézi ill. ha lehet, beszereli. Mégegyszer köszönöm a kedves válaszolóknak. VKata Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 MirrMurr Posztolva: 2015. március 30. Megosztás Posztolva: 2015. március 30. Igen ez egy felfordulásmentes megoldás, csak nem túl olcsó. Fontos viszont, hogy az elektromos hálózat jó állapotú legyen, beleértve a falban futó vezetékeket és még inkább a konnektoroknál lévő kötéseket.Remélem minden jól alakul. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 VKata Posztolva: 2015. március 30. Megosztás Posztolva: 2015. március 30. Köszönö, próba lesz, nem kötelező, hátha sikertelenség esetén a szerelő tud másik megoldást. Minden jót, és mégegyszer köszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 frank10 Posztolva: 2015. április 1. Megosztás Posztolva: 2015. április 1. Szia, A teletextet maga műsorszolgáltató adja, ez nem a TV szolgáltató felelőssége.Magyarul: Ha szeretnéd, hogy a RTLHD -n legyen teletext akkor az RTL-t keresd ezzel, ha a TV2HD-n akkor a TV2-t.Igazból felmerül a kérdés, hogy minek ? Műsorújság/EPG mindenre választ ad, amire meg nem arra ott vannak az IPTV alkalmazások. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oldmumus Posztolva: 2015. április 6. Megosztás Posztolva: 2015. április 6. Ethernet Over Power-re gondolsz? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 VKata Posztolva: 2015. április 6. Megosztás Posztolva: 2015. április 6. Szia, nem tudom, én aztán teljesen béna vagyok az ilyenhez, a szerelő mondta, hogy az adó készülék az internet modemhez, a vevő készülék a hálószoba elektromos dugaljához kapcsolódik, valóban azt mondta, hogy csak feltételesen próbálja meg, mert elég drága és hibátlan vezeték rendszer mellett működik. Majd tájékoztatlak, ha megejtjük a próbát. A jövő hét elején. Köszönöm a velem való foglalkozást. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oldmumus Posztolva: 2015. április 6. Megosztás Posztolva: 2015. április 6. Erről lenne szó, pár ismertető magyarul: http://www.haszon.hu/e-haszon/369-internet_a_konnektorbol.html http://www.hwsw.hu/hirek/42638/devolo-audio-extender-starter-kit-dlan-85-hsplus-elektromos-halozat-teszt-kiprobaltuk.html Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 VKata Posztolva: 2015. április 6. Megosztás Posztolva: 2015. április 6. Hát így laikus olvasatra, gondolom, hogy erről lehet szó. Árban nem ennyire húzósról tudok, kb. 11 eFt, létezik, hogy ez egy kevésbbé jó változata? Köszönöm, most már kiváncsivá tettél. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2015. április 6. Megosztás Posztolva: 2015. április 6. Ha megnezed az egy 2009-es cikk, azota az ilyen eszkozok mar joval olcsobbak. Jok azok a dlinkek amiket ad a Telekom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 VKata Posztolva: 2015. április 7. Megosztás Posztolva: 2015. április 7. köszönöm, majd tájékoztatlak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szaboadam Posztolva: 2015. április 7. Megosztás Posztolva: 2015. április 7. Lehet a set top box a ludas, mert ha a kiválasztottad a megfelelő forrást (és mint ahogy írtad, a kábelt más eszközön letesztelted, és azt is kizártad, hogy esetlegesen rosszul van bedugva) és ennek ellenére sem láttál/hallottál semmit, akkor más hibalehetőség nem nagyon van a portokon kívül: az egyik a tévé készüléké, a másik pedig a boxé. Nem gyakori hibajelenség, de sajnos - tapasztalatból írom - előfordul, úgyhogy szerintem megér egy hívást a 1412-re. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szaboadam Posztolva: 2015. április 7. Megosztás Posztolva: 2015. április 7. Üdv! A teletext egyre kevésbé preferált platform manapság. Az analóg időszakban nagyon hasznos volt, hiszen tkp. ezen a szolgáltatáson volt elérhető az EPG elődje, úgszolván az első "digitális" műsorújság. Ma már azonban - főleg a SMART TV-k mind szélesebb körű elterjedésével - egyre feleslegesebbé válik, hiszen egyszerűen nem képes sem kényelmi funkciók, sem pedig információmennyiség szempontjából felvenni a versenyt akár a set top box, akár egy okostévé nyújtotta szolgáltatásokkal. Elég csak arra gondolni, hogy ma már egy műsorújságban nem csak egy műsor kezdési időpontját és rövid tartalmát lehet megtudni, de akár rögzítésre is ki lehet azt jelölni. A műsoradatbázisból pedig nemcsak műsor címére, hanem akár egy színész, producer, rendező nevére is rá lehet keresni. A jővő valószínüleg az alkalmazások fejlesztése lesz az új platformokon, a teletext pedig szépen lassan - ahogy az analóg műsor is - eltűnik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 msup Posztolva: 2015. április 8. Megosztás Posztolva: 2015. április 8. IPTV-n a facebook alakalmazást nem sikerül elindítani hiába regisztráltam, továbbra is azt javasolja, hogy regisztráljak újra. Valószinüleg az lehet probléma, hogy nem HD képes a tévé, jól gondolom? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. április 8. Megosztás Posztolva: 2015. április 8. Szerintem nincs köze hozzá. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2015. április 8. Megosztás Posztolva: 2015. április 8. IPTV-n a facebook alakalmazást nem sikerül elindítani hiába regisztráltam, továbbra is azt javasolja, hogy regisztráljak újra. Valószinüleg az lehet probléma, hogy nem HD képes a tévé, jól gondolom?IPTV-n a Facebook alkalmazás megszűnt pár hete vagy hónapja. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tamashejj Posztolva: 2015. április 9. Megosztás Posztolva: 2015. április 9. Segítséget kérnék, mivel az IPTV csak a Stateful Packet Inspection (SPI) "low" beállításával üzemel.Mely UDP/TCP portokat kellene megnyitni manuálisan egy "medium", vagy akár "high" beállítással?Előre is köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 MGyula Posztolva: 2015. április 12. Megosztás Posztolva: 2015. április 12. Helyzet: egy háztartásban adott két HD készülék. Szolgáltatás típusa IPTV családi+HD. A szolgáltató honlapon közzétett információja szerint a két tv-hez két vevőegység szükséges. Az elsőt ingyen biztosítja az előfizetéshez, a másodikatmár elég borsos áron lehet bérelni: összesen 870 Ft./hó. Kérdés: A szolgáltató információja szerint ha kettő darab vevőegységet használok, akkor HD adás egy időben csak egy vevőegységen fogható!!!! Azaz fizetek egy csatornacsomagot, fizetek egy + vevőegységet, de a szolgáltatást csak felváltva és nem szimultán használhatom a vevőegységeken! Ez mi akar lenni? Ez komoly? Ezt mégis hogy gondolják? Ennek mi értelme van? De tényleg. Lehetséges megoldás: Vagy szolgáltatót cserélek és átmegyek a konkurenciához (amennyiben a saját érdekemet és kényelmemet nézem), vagy a T-Home-os + vevőegység bérlése helyett, a bérlési 870 Ft. díjat kipótolom még 1000 Ft-al mely összegért a konkurencia azonnal és örömmel beköti saját szolgáltatását összesen 85 csatornát melyből 25 HD adás. Az előfizetési díj 1960 Ft./hó. Ugyanott további beltéri vevőegységek 300-ért bérelhetők és valamennyin egyszerre fogható a HD adás. Nincs semmilyen hülye korlátozás. Most ez az én bosszuságom és delemmám. A hűség időm leteltéig nagyon hajlok az utóbbira, mivel ezáltal olyan csatornákhoz is hozzáférhetek, melyek egyáltalán nem szerepelnek a T-Home kínálatában, viszont nagyon örülnék nekik. Ha a hűség időm letelik, akkor már okosabban fogok mérlegelni, az már egyszer biztos. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2015. április 13. Megosztás Posztolva: 2015. április 13. Optikai és IPTV képes (ED3) koax hálózaton lehetőség van második HD stream igénybevételére. Amint az ismert, a Magyar Telekom az ügyfél- és szolgáltatásnyilvántartó és számlázó rendszerek konszolidációját végzi, emiatt a régi és új rendszerek között különbség van a szolgáltatások esetében. Az második HD stream beállítás csak az új rendszerekbe átkerült ügyfelek esetében érhető el. Amennyiben egy meglévő ügyfél már átkerült és optikai vagy ED3 IPTV képes koax hálózaton van szolgáltatása, akkor az ügyfélszolgálaton lehet jelezni a stream váltási igényt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2015. április 13. Megosztás Posztolva: 2015. április 13. Sziasztok Testvéremet felhívta a thome hogy ingyen cserélnék a set-tob-box-át hd minőségúre, és felvevősre.Szerintem most Cisco cis 2001-e van asdsl ip--vel.Lehetséges hogy a T már igyen adja a felvevős stb-ket? Bár a hd-re való cserrét sem értem meart a cis2001 már HD. Segítségeteket köszönömacel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2015. április 13. Megosztás Posztolva: 2015. április 13. Szia!Felvétel opció díja továbbra is 1100 FT.Az összes IPTV box HD képes. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.