ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 cuci38 Posztolva: 2015. április 13. Megosztás Posztolva: 2015. április 13. T-home ISB 2000 IPTV SET-UP-BOX HDMI kábelel összekapcsolva Samsung Smart TV-vel,nem enged csatornákat sem letölteni,sem áttelepiteni,hogy a Samsung Távirányitóval tudjamkezelni a Tévét Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Törölt_tag379 Posztolva: 2015. április 13. Telekom Megosztás Posztolva: 2015. április 13. Kedves cuci38! Nem tudok olyan lehetőségről, hogy a Samsung távirányítóval lehetne vezérelni a Set Top Box-ot. Pont fordított lehetőség van. Vagyis a STB távirányítóját lehet ráhangolni a Samsung TV-re és vezérelni vele a tv-t illetve az STB-t. Üdv: Bandi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 jani44 Posztolva: 2015. április 13. Megosztás Posztolva: 2015. április 13. Csak győzze kivárni amig átteszik az új rendszerbe! Valószínű a hűségideje hamarabb le fog járni, minthogy ez megtörténjen, és akkor oda megy ahol meg is kapja azt amit fizet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 MirrMurr Posztolva: 2015. április 13. Megosztás Posztolva: 2015. április 13. Gondolom nekünk földi halandó Telekomos előfizetőknek semmiféle rálátásunk nem lehet, hogy az új rendszerbe áttelepítés területi alapon, előfizetői törzsgárdaság, név szerinti ABC sorrend, vagy a szemünk színe szerint történik? Ahogyan azt sem tudjuk, hogy a Cisco 3925 HGW fw frissítése milyen szisztéma szerint jut majd el a készülékünkre. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zeagles Posztolva: 2015. április 13. Megosztás Posztolva: 2015. április 13. Megjelenik a tv-n egy reklám felirat, ami addig ott marad a képernyőn, amíg le nem okézom!Az a baj, ha fel akarok venni egy filmet, mert nem vagyok otthon, akkor nincs lehetőségem kikapcsolni, viszont így a film helyett a reklám feliratott veszem fel ! Ez nagyon nem jó így!!!!!!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2015. április 14. Megosztás Posztolva: 2015. április 14. Szia!Hivd fel a 1412 és kérd,hogy kapcsolják ki az ajánló rendszert. :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zeagles Posztolva: 2015. április 14. Megosztás Posztolva: 2015. április 14. Köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kisapa Posztolva: 2015. április 14. Megosztás Posztolva: 2015. április 14. Az úgy nem fog működni. IPTV-nél és SAT tv-nél a saját tv-d csak megjelenítő eszköz mint egy monitor. A box távirányítójával szinte minden tv-t lehet kezelni ( legalábbis az alapfunkciókat). Nekem is Samsung Smart tv-m van és a ki be kapcsolást és a hangerőt rá lehet hangolni a box távirányítójára. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 deebass Posztolva: 2015. április 14. Megosztás Posztolva: 2015. április 14. Nekem 10 óra sem kellett hogy megjelenjen a 2 HD stream :smileyhappy: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 MGyula Posztolva: 2015. április 14. Megosztás Posztolva: 2015. április 14. A 10 óra az remek, ha a vevőegység beüzemeléséstől számoltad. Ez azt jelenti, hogy ennyi idő alatt tesznek át a "másik rendszerbe"? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2015. április 14. Megosztás Posztolva: 2015. április 14. Nem.Stream csere 2SD+1HD átcserélni 2HD+1SD pár perc és még a boxot se kell újraindítani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 MirrMurr Posztolva: 2015. április 15. Megosztás Posztolva: 2015. április 15. Nem.Stream csere 2SD+1HD átcserélni 2HD+1SD pár perc és még a boxot se kell újraindítani.Ehhez azonban előtte kell az új rendszerbe való migrálás is, ha jól gondolom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. április 15. Megosztás Posztolva: 2015. április 15. Nem.Stream csere 2SD+1HD átcserélni 2HD+1SD pár perc és még a boxot se kell újraindítani.Ehhez azonban előtte kell az új rendszerbe való migrálás is, ha jól gondolom. Igen jól gondolod, régi rendszerben ha kézzel át raknak hogy 2 hd streamed legyen valamiért vissza ál és csak 1 lesz pasz jó kérdés mért ezért kell hogy át kerülj új rendszerbe ott nincs ilyen gond. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Törölt_tag6 Posztolva: 2015. április 15. Telekom Megosztás Posztolva: 2015. április 15. Szia! Amikor kikapcsolod a TV-t, akkor a set top boxot is kapcsold ki a távirányítójával (stand by üzemmód - pirosan világít) így nem fog rákerülni a reklámfelirat a felvételre. Emellett a másik lehetőség, hogy az ügyfélszolgálaton jelzed, nem szeretnél több reklámot. Üdv: Böbe Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. április 15. Megosztás Posztolva: 2015. április 15. Nem is kerül rá hogy ha van fel vétel opció rendelve és iptv-boksz veszi fel, de nála gondolom egy másik eszköz rögzíti a felvételt tehát azt veszi fel amit éppen lát a tv-n, ha stand by teszi nagy feketeséget veszi csak fel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zeagles Posztolva: 2015. április 15. Megosztás Posztolva: 2015. április 15. Kedves Böbe!Külön HDD felvevőm van, és ha olyan adást akarok felvenni, ami a set top boxon keresztül látható, akkor a stand by üzemmód nem jó megoldás! Az igaz, hogy nem lesz a felvételen reklám, de adás sem...(kipróbáltam.) Az ügyfélszolgálaton (igaz telefonon intézve) azt mondták, nem lehet megoldani a reklám mentesítést...!Azt hiszem írásban keresem meg a szolgáltatót, és ha másképpen nem megoldható, akkor szolgáltatót váltok!Azért köszönöm a kedves válaszodat! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zeagles Posztolva: 2015. április 15. Megosztás Posztolva: 2015. április 15. Nem véletlen vagy "Megatudós"..., pontosan így van, ahogy írtad! :-)Viszont a feketeségben nincs reklám! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. április 15. Megosztás Posztolva: 2015. április 15. Ilyen hasonló hülyeségeken lehet szépen előfizetőket bukni. szép... Tv menüjében nézted esetleg, hogy nincs e valami gomb, hogy ki kapcsold ezt vagy esetleg távirányítón kék gombot meg nyomva. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2535 Posztolva: 2015. április 15. Megosztás Posztolva: 2015. április 15. Ennek nem szabadna működnie, gondolom hamarosan ki fogják kapcsolni a lehetőséget. Hivatalosan IPTV-vel a felvétel opció megvásárlásával tudsz felvenni műsorokat. Ennek számos előnye van ahhoz lépest amit most csinálsz . Többek között egyszerre kettőt is felvehetsz, ill. nem kell úgyhagyni a boxot... Addig is a másik lehetőség, hogy kikapcsoltatod az ügyfélszolgálaton a CRM megkereshetőséget, és akkor nem jön több üzenet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 palikkka Posztolva: 2015. április 15. Megosztás Posztolva: 2015. április 15. Sziasztok mikor lesz elérhető IPTVn egy karbantartás menü ahol csak az érintett ügyfeleknek jelenne meg hogy náluk holnap akadhat a tv stb. Stb. ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2535 Posztolva: 2015. április 15. Megosztás Posztolva: 2015. április 15. Sziasztok,egy bennfentes kérem magyarázzon már el nekem vmit: IPTV előfizetésem van, ADSL-en, felvevő opcióval. Tavaly nyár végén-ősz elején kigondoltam, hogy tök jó lenne, ha a család TV-zik a felvevős + a 2. settopbox-on, akkor milyen jó lenne, ha ezzel egyidőben én tudnám nézni egy 3. stb-n a rögzített adásokat.A gondolatot tett követte, kisebb-nagyobb hercehurcával, de sikerül megrendelni a 3. boxot, be is applikálták, és azóta örömbódottá, használtam is mind3at.Most jön a feketeleves: a hűségidő lejártával szerettem volna meghosszabbítani így ahogy van, mert elégedett vagyok vele, jó nekem így, stb.... DE A TELEKOM "PORTFÓLIÓVÁLTÁS MIATT" nem hajlandó továbbra is adni a 3 boxot, csak 2-t. Merthogy ez így most hogy és miért és nemlehet mert csak 2 stream van DSL-en, meg miazhogymár....Miért nem lehet? Tisztában vagyok vele, hogy 2 bejövő stream-et tud csak a DSL, nekem nem is azért kellene a 3. hogy élőben TVzzek rajta, hanem a rögzítettet tudjam nézni.Most ott vagyok, hogy lejárt a hűség, vígan fizetem a megemelkedett havidíjat, de a 3. stb-ot továbbra sem tudják "beregisztrálni" a meghosszabbítandó hűségnyilatkozatú előfizetésemhez. Ez így normális? TamásSzerintem normális. Valószínűleg a hosszabbításnál migráltak - a megnövekedett számlád is erre utal. Azt nem tudom, hogy minden lábadat vagy csak ezt az egyet. A számládon nem láttál furcsaságokat később? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2364 Posztolva: 2015. április 15. Megosztás Posztolva: 2015. április 15. Üdv,azóta változott a helyzet:Nem voltak képesek a működő 3. boxot a meghosszabbított szerződésemhez illeszteni, ezért ki is iktatták. Most jelenleg a hűségidőm meghosszabbítva, 2 boxot használok, a harmadikat visszaküldették postán és rohadt mérges vagyok az egész T-re meg az elcseszett üzletpolitikájára és úgy egészében arra az idiótára, aki korlátozza, hogy ADSL-en csak 2 boxot lehessen előfizetni.Ha lenne alternatívám ,akkor úgy elhúztam volna más szolgáltatóhoz, mint a sicc.Most még arra leszek kíváncsi, hogy a számlán hogy fogják ezt összerakni, mert pár napja megjött a szerződéshosszabbítási papír postán, abban meg az szerepelt, hogy 3 boxom van. Előtte pár nappal kapcsolták le a harmadikat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kovacspet Posztolva: 2015. április 15. Megosztás Posztolva: 2015. április 15. A helyzet tiszta és világos. A Telekom sávszélessége a legtöbb helyen nem engedi meg a 2 HD-t. Ezt lecserélni először ott fogják , ahol konkurenciájuk van. Nálunk a XVII. kerületben, családi házas környezetben csak műhold, vagy digitális földi érhető el a Telekomon kívül. Ennek megfelelő a szolgáltatás is, az 1 HD is csak akadozva működik. Ráadásul azt sem értem, hogy 2015-ben a HD fizetős opció, és pl az RTL-t anyagi okokból nem adják. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. április 15. Megosztás Posztolva: 2015. április 15. Ez msot hogy sikerült ? Érdekelne a gondolat menet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Ricsi13 Posztolva: 2015. április 16. Megosztás Posztolva: 2015. április 16. Hali! ADSL-en nem fog menni a 3 set top box, csak kettő (egy előfizetéshez, persze). Kivéve, ha mondjuk olyan DSL-re váltasz, ahol már 30mbit a max letöltési sebesség, mert ott megy a 3 box (de az megint egy másik technológia). Ezt nem mondták neked, amikor kértél még egy boxot? Nálam kábelen megy az IPTV, ott lazán elbírja a 3-at. tehát ezt nem találja ki senki, mert ez technológiai sajátosság. Gondolj bele, ha mégis engednék, bekapcsolnál ADSL-en 3 boxot, úgy lecsökkenne a net sebességed, hogy csak na...Amit tudok javasolni, kérdezz rá, vagy nézd meg, hogy a címeden megy-e pl. kábelen az IPTV vagy milyen megoldással lehet gyorsítani a netet, amihez már kérhetnéd a 3. boxocskát. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.