ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. március 4. Megosztás Posztolva: 2015. március 4. Ezért vagyok én Satos, akárhogy is lökik itt hogy bírná a vonal stb.A HD tv meg jó netről letöltött igazi full HD tartalmakhoz, így számomra van értelme Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 molnarb Posztolva: 2015. március 4. Megosztás Posztolva: 2015. március 4. Szerintem a Telekom SAT-on is tömörítve van az adás... sőt... talán ott még jobban, mert ha valahol korlátozott a rendelkezésre álló szávszé, az a műhold. Ezt a 3 és a 4 betűs műholdas szolgáltató kínálata alapján mondom, mert azokat volt szerencsém látni. Agyon van tömörítve. Ebből kiindulva (persze lehet, hogy tévedek) a T-nél se hiszem, hogy rózsásabb a helyzet, nem véletlenül volt sokáig különbség az IPTV és a SAT kínálat között, mivel ami IPTVn belefért csatorna, a SAT-ba már nem biztos, mert IPTVn ugyebár akár 200 csatorna is lehetne, az ügyfél egy időben csak egyet néz és annak kell elérhetőnek lennie (leszámítva ha épp rögzít mást), míg a SATnál statikusan ott kell hogy legyen minden. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2015. március 4. Megosztás Posztolva: 2015. március 4. molnarb írta:...csak azt nem értem, hogy ED3 Kábel és Optikai területeken, ahol azért bírná bőven a rendszer, miért kell ennyire szembeköpni a HD adást és az ügyfeleket. Másrészt szerintem már ideje volna az MPEG2 kódolást MPEG4-re cserélni. (Tudomásom szerint a box streamjei még MPEG2be jönnek). Nem egy szolgáltatót tudok, ahol már régesrég az MPEG4ben jön az IPTV és fényévekkel szebb a képe. Persze lehet, hogy ők egyszerűen csak nem spórolnak a streamek sávszélességén, vagy ők meg tudták oldani, hogy az ADSL-es IPTVsek X sávval kapják, az OPTIKA meg a normál sávval.Úgy tudom egy rendszer kezeli mind a 3 platformot,tehát ha emelnék az IPTV sávszélességét,akkor xDSL előfizetőknél elég nagy gubanc lenne. Telekom is MPEG4 használ IPTV-n ! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. március 4. Megosztás Posztolva: 2015. március 4. Én csak a ***tv HD adását tudom összevetni a Telekom Sat HD adásával mert ezek vannak a háztartásban, de nem látok sok különbséget a kettő között. DVB-C és IP TV adásom nincs ezért arról nem nyilatkozhatok. Én úgy érzem hogy az én látásomnak megfelel a Sat nyújtotta kép. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 molnarb Posztolva: 2015. március 4. Megosztás Posztolva: 2015. március 4. Na itt a baj, hogy egy rendszer kezeli mindhárom platformot. Engem mint ED3as ügyfelet vagy az optikás ügyfeleket őszintén szólva hidegen hagy az xDSL, főleg hogy amiatt használják ki a szolgáltatás kapacitásának töredékét, úgymond a mi kárunkra, tehát az xDSL miatt van butítva minden platformon az IPTV streamek sávszélessége. Kicsit előrelátóbbnak kellett volna lenni a hálózat tervezésekor, vagy gondolom az külön pénzbe került volna... azt meg nehogymár költsenek rá... még a végén jó lenne. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. március 4. Megosztás Posztolva: 2015. március 4. Lehet hogy ED3-on ugyan úgy borulna a bili egy IP-tv sávszél emeléssel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. március 4. Megosztás Posztolva: 2015. március 4. Koaxon mindíg is jobban borult a bili egy túlerhelés esetén mint egy dsl-nél ahol mindenkinek dedikált sávszéle van.Nem vagyok kábelszakértő de nyilvánvaló hogy koaxon is erőforrás megtakarítás céljából vannak a korlátok, nem az ügyfelek szándékos szivatása végett. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 molnarb Posztolva: 2015. március 4. Megosztás Posztolva: 2015. március 4. Teljesen mind1, hogy az ED3 vagy az xDSL nem bírja... ha béna a hálózat, akkor kár vakítani ilyesmivel az ügyfeleket: "Szórakozz HD-minőségben: részletgazdag, tűéles képpel" mert javarészt az, de valójában ez egy kompromisszumos megoldás, semmi több. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. március 4. Megosztás Posztolva: 2015. március 4. Egy szakértőtől hallottam ha sikerülne a kábelről mindent kigyomlálni a neten kívül, akkor akár gigabitekre is képes lenne a koax. Docsis 3.1-el az egész olyan lenne mint egy hatalmas adatcső. De ehhez először az kell hogy mindenki átálljon a DVB-C ről és az analóg is megszűnjön. Onnantól IP alapon lehetne olyat nyújtani hogy az ember álla leesne a képminőségtől akár 4K-ban is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2015. március 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. március 4. Egy szakértőtől hallottam ha sikerülne a kábelről mindent kigyomlálni a neten kívül, akkor akár gigabitekre is képes lenne a koax. Docsis 3.1-el az egész olyan lenne mint egy hatalmas adatcső. De ehhez először az kell hogy mindenki átálljon a DVB-C ről és az analóg is megszűnjön. Onnantól IP alapon lehetne olyat nyújtani hogy az ember álla leesne a képminőségtől akár 4K-ban is.Addig nagyon sokat kell még aludni. :smileywink: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. március 4. Megosztás Posztolva: 2015. március 4. A szakértő azt is említette hogy ha több frekvencia lenne a net céljára, a jelenlegi ED3-ból is többet ki lehetne hozni. Sokkal többet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. március 4. Megosztás Posztolva: 2015. március 4. Koaxon mindíg is jobban borult a bili egy túlerhelés esetén mint egy dsl-nél ahol mindenkinek dedikált sávszéle van.Nem vagyok kábelszakértő de nyilvánvaló hogy koaxon is erőforrás megtakarítás céljából vannak a korlátok, nem az ügyfelek szándékos szivatása végett. Koaxon feltöltés tul terhelésével borulna nagyot a bili ha letöltés terhelt akkor még csak csak el döcög valahogy. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. március 5. Megosztás Posztolva: 2015. március 5. ......szoftverhiba ez a docis rendszer sajátosága! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Ricsi13 Posztolva: 2015. március 5. Megosztás Posztolva: 2015. március 5. Ha Samsung TV-d van és van neki LAN csatija, akkor az AllShare szolgáltatással letudod játszani a TV-én azokat a filmeket, videókat és zenéket melyek számítógépeden vagy telódon vannak. Sajnos Youtube-ozni nem tudsz "buta tv-n". Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Szöke_kisfiu Posztolva: 2015. március 5. Megosztás Posztolva: 2015. március 5. Nekem az All share-rel sokszor volt bajom, ezért letöltöttem a számítógépre a Serviio nevű programot. Azóta azzal nézek videókat a tv-n, és teljesen megbízhatóan működik.Buta tv-hez is vannak már pár ezer forintért okosító kütyük, igaz ahhoz sem árt, ha van hdmi csatlakozó a tv-n. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. március 5. Megosztás Posztolva: 2015. március 5. Nekem wifi Routerben vannak pendriveok. A legjobb othoni média tárolás. Mindenhol elérem a zenéket, filmeket. Telefon, Tablet. A tableton is fut Media Server, annak a flahéről is tudok lejátszatni filmeket. Mindenkinek így kéne csinálnia. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. március 5. Megosztás Posztolva: 2015. március 5. De lehet youtubeozni buta TV-n is! Persze kiegészítő megoldásokra van szükség.Pl ChromeCast vagy Android Dongle Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Szala Posztolva: 2015. március 6. Megosztás Posztolva: 2015. március 6. Jó reggelt! Úgy látom valaki másnak is feltünt mi megy nálunk egységes szolgáltatás néven...http://index.hu/tech/2015/03/06/t-home_nincs_konkurencia_nincs_kedvezmeny/ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. március 6. Megosztás Posztolva: 2015. március 6. Nézd ez egy szolgáltatás ami ha nem a munkád része, nem kötelező igénybevenni. Innentől kezdve az ember egyéni döntése, hogy igénybe veszi e az adott áron.Elmondom neked hogy a vidéki kisboltban is drágábbak az élelmiszerek mint a nagyvárosi hiperszuper marketekben. Az ember szabadon eldöntheti hogy fontos e neki annyira az a valami hogy megfizeti azon az áron amin a vidéki kisbolt kínálja, vagy elmegy a városba lakni ahol több lehetősége van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Szala Posztolva: 2015. március 6. Megosztás Posztolva: 2015. március 6. Nézd ez egy szolgáltatás ami ha nem a munkád része, nem kötelező igénybevenni. Innentől kezdve az ember egyéni döntése, hogy igénybe veszi e az adott áron.Elmondom neked hogy a vidéki kisboltban is drágábbak az élelmiszerek mint a nagyvárosi hiperszuper marketekben. Az ember szabadon eldöntheti hogy fontos e neki annyira az a valami hogy megfizeti azon az áron amin a vidéki kisbolt kínálja, vagy elmegy a városba lakni ahol több lehetősége van.Még igazad is lehet bizonyos szemszögből, és igen, amennyiben lehetne azonnal átszerződnék másik céghez, ha lenne konkurencia a lakhelyemen. De nincs és innentől ez kő keményen monopol helyzettel való visszaélés. A dolog pikantériája, hogy konkurencia esetén meg nem lenne érdemes váltani, hiszen az árak akkor más szintre lennének belőve. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom fejesa Posztolva: 2015. március 11. Telekom Megosztás Posztolva: 2015. március 11. Azt vettem észre, hogy ha a webes vagy mobilos műsorújságban állítok be felvételt, és beállítom, hogy a felvétel leállítása ne a műsorújság szerint, hanem 30-60 stb. perccel később legyen, akkor ezt nem veszi figyelembe, hanem mindenképpen a műsorújság szerint veszi fel. Sajnos pár film vége így lemaradt már, elég dühítő tud lenni. Ha esetleg egy illetékes kolléga olvassa ezt, ránézhetne. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1991 Posztolva: 2015. március 11. Megosztás Posztolva: 2015. március 11. Sziasztok!Huawei HG8245H wifi-s T-s eszközöm van optikai kábelhez. Van valami más hasonló esetleg jobb eszköz is amit ad a T optikához? Köszi.Ugyanis esténként pl. most is eldobja a netet csak az ujraindítás segít. Elméletleg új eszköz, nálam csomagolták ki. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Törölt_tag20 Posztolva: 2015. március 12. Telekom Megosztás Posztolva: 2015. március 12. Hello! WiFi-ről dobja le a netet? Vagy kábelen is? TV is elmegy? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1991 Posztolva: 2015. március 12. Megosztás Posztolva: 2015. március 12. Szia! Kábelen dobja el, a tv megy rendesen az nem áll le. A gép közvetlenül csatlakozik bele. Minden vezetékes eszköz ami a hálózatban van fix ip-n van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Törölt_tag20 Posztolva: 2015. március 12. Telekom Megosztás Posztolva: 2015. március 12. Fix ip-s? Tehát ha jól értem, te állítottad be statikusan az IP-t a gépednek? Ha a DHCP be van kapcsolva a routeren, nyugodtan átállíthatod dinamikusra, had kérje le magától az IP-t, hátha segít. Elég érdekes, kábelen nem nagyon szokták eldobni. Lehet, hogy a gépeddel van a probléma, milyen OS van rajta? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.