ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3 Posztolva: 2015. május 8. Megosztás Posztolva: 2015. május 8. Hamarabb kellet volna ide írnod. :D Összefog itt a "kis" közösség. :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. május 8. Megosztás Posztolva: 2015. május 8. Ez az első alkalom, hogy segített itt valakinek a "közösség" ereje, vagy volt erre már példa korábban is ?:) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3 Posztolva: 2015. május 8. Megosztás Posztolva: 2015. május 8. Elvileg azért van ez kitalálva,hogy segítsünk egymásnak. :D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. május 8. Megosztás Posztolva: 2015. május 8. Dehogy az első.. sőt hasonló / ilyen segítség PH fórumon is megy. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. május 8. Megosztás Posztolva: 2015. május 8. Persze, ez így is van, de én konkrét ügyek pozitív elbírálására gondoltam, hogy ebben tud-e segíteni a fórum és néhány belsős. :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3 Posztolva: 2015. május 8. Megosztás Posztolva: 2015. május 8. Ezek szerint néha néhány "belsős" Telekomos bekukkant ide,de az is lehet ,hogy ez csak simán véletlen fordulat volt az ügyben ami független a Telekom Fórumtól. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3 Posztolva: 2015. május 8. Megosztás Posztolva: 2015. május 8. Ha be szoktak ide nézni akkor talán a segítőknek is adhatnának valami kedvezményt vagy egyéb más jutalmat. :D ha ha ha Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. május 8. Megosztás Posztolva: 2015. május 8. Teljesen véletlen dolog nem hiszem sőt biztos hogy nem lesz ebből rendszer. Szerintem lehetne itt T-s dolgozó aki akár privátban is ezt intézi csak hát …. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deino Posztolva: 2015. május 8. Megosztás Posztolva: 2015. május 8. Csak ez a fórum a közösségről szól és nem a Telekomról, se nem ügyfélszolgálatról. Természetesen vannak munkatársak, szakmai alapon. De egy szerelőnek nem hiszem hogy adminisztratív dolgokkal kéne folgalkoznia. Erre van emailes és telefonos megoldás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag2719 Posztolva: 2015. május 12. Megosztás Posztolva: 2015. május 12. Mennyi egy IPTV beltéri kihordási ideje, és hajlandók-e cserélni, ha használható, de hibás?Hat éve használom, és ha kellő óvatossággal kezelem, akkor szolgál szépen, de egyre gyakoribb, hogy csatornaléptetés közben felvétel indul el, a menü mérete esetleges, és az is megesik, hogy minden ok nélkül az akciók reklámalkalmazását tolja a képembe. (Ez utóbbiról már az is eszembe jutott, hogy nem feltétlenül véletlen.) A képi rendellenességek meddig számítanak kellemetlendégnek, és mikortól lehet hibának nevezni? Elég a látható torzulás zaj, vagy az egész képtartalomnak szét kell esni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3 Posztolva: 2015. május 12. Megosztás Posztolva: 2015. május 12. Szia ! Amikor majd mész hűséget hosszabbítani a T-pontba akkor vidd magaddal a hibás dekódert,és ott helyben cseréni fogják. Az én dekóderem 1 éves ,de így is előfordul néha fagyás. Ilyenkor újraindítom ,és megoldódik a probléma. Az a rossz hogy ezt kb. havonta 2x kell megismélni. :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. május 12. Megosztás Posztolva: 2015. május 12. t-pontban nem szoktak hibás beltéri cserélni....vagy legalábbis nagyon meglepődnék ha igen, mivel a kijáró műszakisok szokták cserélni ha nem jól működik, a 1412-t kell hívnod ott a 4.1 menüpontot kiválasztani és bejelenteni a hibát Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3 Posztolva: 2015. május 12. Megosztás Posztolva: 2015. május 12. Itt A SZOLNOKI T-Pontban cserélték nővéremét. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Lillafekete Posztolva: 2015. május 12. Megosztás Posztolva: 2015. május 12. foxylady nagy tévedésbe vagy mert igaz én Pécsen lakok de nálam is az irodájukban kicserélték. Leadtam és adtak egy újat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3 Posztolva: 2015. május 12. Megosztás Posztolva: 2015. május 12. Azért írtam én is ,mert itt is biztosítottak cserét. A többi t-pontban vagy t-partner üzletben akkor ezek szerint nem így van........ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. május 12. Megosztás Posztolva: 2015. május 12. hát ez egy kicsit furcsa... de a magam nevében kijelenthetem, semmilyen vezetékes műszaki eszközt nem cseréltetnék t-pontos ügyintézővel, mert a többségüknek fogalma sincs a műszaki dolgokról. ha hiba van, jöjjön ki egy műszaki szakember, vizsgálja meg, hol van a hiba és azt javtsa/cserélje ami valóban hibás (pl. nálunk a probléma nem a vevőegységgel volt hanem a digitális elosztóval, azaz egy beltéri csere nem oldotta volna meg a problémát és tovább bosszankodtam volna). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3 Posztolva: 2015. május 12. Megosztás Posztolva: 2015. május 12. Akinek csak a set top box-al van problémája annak szerintem tudnak az,ügyintézők a T pontban is segíteni. Nem kell ahhoz diploma,hogy kicseréljenek egy hibás set top boxot. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2719 Posztolva: 2015. május 12. Megosztás Posztolva: 2015. május 12. Igen, erre céloztam, hogy elhiszik-e egy villamosmérnök "tippjét", vagy kikültenek egy botcsinálta technikust vizsgálódni, illetve hogy nekem kell-e bevinnem, vagy tényleg szolgáltatnak, és hozzák viszik a hozzáférési ponton.) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. május 12. Megosztás Posztolva: 2015. május 12. nekem a telefonáláson kívűl semmit nem kellett csinálnom. kijöttek a megbeszélt időpontban, megnézték mi a helyzet és cserélték, azt amit cserélni kellett. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3 Posztolva: 2015. május 12. Megosztás Posztolva: 2015. május 12. Az érthető,hogy telefonon könnyebb ügyintézni,de akinek tönkremegy a set top boxa az nem szeret várni a szerelőkre 2 3 napot hanem már aznap nézni akarja a tvt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2015. május 12. Megosztás Posztolva: 2015. május 12. Az eddigi tapasztalataim szerint 24 órán belül kijön a műszerész és lecseréli! foxylady Üzletben történő cseréről én se hallottam még. :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag2719 Posztolva: 2015. május 12. Megosztás Posztolva: 2015. május 12. Lehet helyi adottság, hogy az üzlet és a szerviztelephely egy épületben van, akkor nem probléma gyorsítani az ügymeneten. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3 Posztolva: 2015. május 12. Megosztás Posztolva: 2015. május 12. Legalábbis a szolnoki T-pontban cserélik,és egyébként is amikor nálam kötötték be az iptv-t akkor is a szerelő set top boxok nélkül jött és elsőnek behúzta a kábeleket és utána elment modemért és a set top boxért . Én sem a kisujjamból szopom ki ha hiszed ha nem. De lehet csak halucináltam és nektek van igazatok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. május 12. Megosztás Posztolva: 2015. május 12. nálam is aznap cserélték...sőt néhány órán belül :womanwink: Stewe nem jellemző, hogy az üzleti és a műszaki tevékenységet összemosnák...és nem csak a telekom, hanem más szolgáltatók esetében sem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3 Posztolva: 2015. május 12. Megosztás Posztolva: 2015. május 12. Akkor én meg a Pécsi lány hazudunk.. :D :D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.