ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. május 21. Megosztás Posztolva: 2015. május 21. Ennek ellentmond Nyíregyháza, ahol úgy lesz optika, hogy a településen van versenytárs, nem is egy. Az már más kérdés, hogy a beruházás a 300 milliárdos kormánytámogatásból, vagy saját költségvetésből lesz finanszírozva. .Én úgy gondolom, hogy az előbbi az igaz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deino Posztolva: 2015. május 21. Megosztás Posztolva: 2015. május 21. Az más kérdés. Nyíregyháza egy nagy kamu, nem volt sosem az első digitális város, már jóval azelőtt pl. le volt fedve Optikával Nagykáta. Rengeteg Uniós pénz jön kifejezetten erre a célra, de maga a Deuche is rengeteget fordít Magyarországba, a megállapodás aláírásával. Pontosabban az optikai hálózat kiépítésébe. Itt a 29-esben ahol van Konkurencia, oda nem megy a Telekom. Egyelőre legalábbis. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. május 21. Megosztás Posztolva: 2015. május 21. Egy gyors kérdés. Jelenlegi szolgáltatómánál várhatóan hamarosan megszűnik a digitális kábeltévé előfizetésem. Tavaly szeptemberig volt egy ADSL2+ vonalam. Optikai vagy VDSL2 fejlesztés a közeljövőben sajnos nem várható a lakókörzetemben,, ebből adódik a kérdésem. Az IPTV müszakilag mennyire korrekten működik egy max. 15 Mbs sávszélességű ADSL2+ vonalon a korábbi digitális kábeltévéhez viszonyítva, gondolva zajos, vagy kieső képre,stb? Az SD médiabox készenlétben fel tud venni egyidőben folyó streamet adást? Az STB szoftver tudja azt, hogy ütköző időzített felvételeknél egy idő utánautomatikusan készenlétbe kapcsolja a készüléket? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. május 22. Megosztás Posztolva: 2015. május 22. Hát ha net nincs mellette akkor valahogy még eldöcög, aranyba foglalhatsz minden kockásodás mentes másodpercet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2364 Posztolva: 2015. május 22. Megosztás Posztolva: 2015. május 22. Teljesen korrektül működik.Nálam 10 megás net van, iptv családi+ hd csomaggal (ami valójában csak hdready), felvevő opcióval, réz érpáron bejövő adsl vonalon. Anno azt mondták, hogy a net max 16-17 megás lehetne, ezért választottam a legkisebb netes csomagot.Szóval semmi gond nincs a minőséggel, nem kockásodik, nem fagy, egyszerre két stream jöhet be, amit vagy nézel vagy felveszel, értve ezalatt a hd(ready)-ben jövő adásokat is.Az STB szoftver ütköző felvételeknél jelzi, és felhasználói beavatkozásra vár, ha egyidőben 2-nél több bejövő stream-re lenne igény. (Pl. nézel egy műsort, de 2 másik még be van állítva ezzel egyidőben felvételre. Ilyenkor a nézett adást kapcsolja ki, és a 2 felvételt teljesíti, hacsak a felhasználó manuálisan másra nem utasítja) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deino Posztolva: 2015. május 22. Megosztás Posztolva: 2015. május 22. Olyan nincs hogy optika vagy vDSL nem várható :manvery-happy: 2018-ig ott is lesz fejlesztés de valószínűleg vDSL :manhappy: Mondjuk az még 3 év és egy fél, ha 2018 végét nézzük, és tény, hogy arra előre senki nem készít tervet, hogy mi lesz 3 év múlva, de ezt annyira nem nevezhetjük "távoljövőnek". Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. május 22. Megosztás Posztolva: 2015. május 22. Köszi, ez megnyugtató. Gondolom ha már előre készenlétbe kapcsolom, akkor is felveszi a két egyidejű streamet. Mekkora méretű a winchester, illetve kb. mennyi fér rá? Gondolom nagyjából 1 GB/óra-val kell számolni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deino Posztolva: 2015. május 22. Megosztás Posztolva: 2015. május 22. na ez az amit én se tudok mekkora egy winchester, de egy film 400mb-tól 8-10 gb-ig is fogalhat helyet. Tény hogy TV-ben SD és HD-t sugároznak, és talán az adott kategóriában nem is alegjobb minőséget. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Spityu85 Posztolva: 2015. május 22. Megosztás Posztolva: 2015. május 22. Üdv, olyan kérdésem lenne hogy a T-Home IPTV csak saját hálózaton keresztül működik vagy más internet szolgáltató hálózatáról is esetéeg? Kaptunk az IPTV-hez egy Speedport modemet is mivel 2 beltérink van, de az internet másik routeren keresztül működik és így nem tudom használni a speedport NAS funkcióját mert nem tudom összehangolni a 2 routert, ha összekötöm őket, mind2 ip-jét fixre állítom a DHCP-ben akkor működik de ha a beltérit újra kell indítani akkor az IPTV addig nem mükszik még az összeköttetést meg nem szűntetem. Valaki valami megoldást tudna írni erre?az egyik router Speedport W 724V a másik egy DS-LINK DS-WR150N... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Beni2360 Posztolva: 2015. május 22. Megosztás Posztolva: 2015. május 22. A thom tájékoztatása szerint IPTV adásra HD nélkül nálam 80 gb tárhely szolgáltatást biztosít. Biztos, hogy nincs a dekóderben semmi vinyó mert szolgáltatás kiesés nél nem tudtam semmit megnézni. Vagyis a neten keresztűl adok-veszek alapon működik.Valószinü HD előfizetésnél emelik a tárhelyet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2015. május 22. Megosztás Posztolva: 2015. május 22. na ez az amit én se tudok mekkora egy winchester, de egy film 400mb-tól 8-10 gb-ig is fogalhat helyet. Tény hogy TV-ben SD és HD-t sugároznak, és talán az adott kategóriában nem is alegjobb minőséget.Az aktuális felvevős IPTV boxokban 320GB merevlemez van ( Cisco ISB6030 - Cisco ISB2231 )A nagyon régi modellekben Cisco KMM3010-MagRet X301 80GB. :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Beni2360 Posztolva: 2015. május 22. Megosztás Posztolva: 2015. május 22. Akor miértnem tudtam megnézni a felvett filmeket? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. május 22. Megosztás Posztolva: 2015. május 22. Akor miértnem tudtam megnézni a felvett filmeket? Mert a fel vett filmek megnézéséhez is kell aktív kapcsolat, hitelesítés és jogosultságok miatt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deino Posztolva: 2015. május 22. Megosztás Posztolva: 2015. május 22. A boxon van usb vagy valami? Lementéshez? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2015. május 23. Megosztás Posztolva: 2015. május 23. Van USB csatlakozás, de le van tiltva ilyen célú használatra. Tehát nincs lehetőség lementeni a tartalmakat! Beni2360 Ha nincs merevlemezes boxod felvétel opcióval akkor felvenni sem tudsz.Telekomnál nincs ilyen,hogy a központi szerverre rögzítődjön a műsor,szóval az ügyfélszolgálat nagyon benézett valamit.Invitel IPTV szolgáltatásánál van az,hogy egy központi szerveren tárolódik a felvett műsor és onnan nézhető vissza és náluk lehet X összegért bővíteni a helyet! Egyébként milyen boxod van? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Beni2360 Posztolva: 2015. május 23. Megosztás Posztolva: 2015. május 23. Akkor van asztali felvevőm meg nincs. Érdekes hozzá állás.:smileysad: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Beni2360 Posztolva: 2015. május 23. Megosztás Posztolva: 2015. május 23. CISCO ISB6030MT a cucc Egyébként onnan gondoltam mert 1x felhívtam őket és azt mondtá ne nyissam fel mert úgysem találok benne semmi vinyót. Kicsit átverték a búrámat na de mindegy. Most fogok váltani HD csomagra akkor jönnek és cserélik más és nagyobb tárhelyre? Még mindig izgat az a dolog, hogy a teletex felirata ennél a szolgáltatónál is előbb jelenik meg 3-4 mp mint a beszéd, mert akkor ez a szolgáltatás nem használható, úgy mint a digitv-nél. Vagy lehet ezt a csúszást korigálni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. május 23. Megosztás Posztolva: 2015. május 23. De igaza volt az ügyfélszolgálatnak semmi értelmeset nem találsz benne :) . Nem cserélik semmire nincs forgalom nagyobb tárhellyel / modernebb iptv box. A cisco 2231 annyival tud csak többet a tiédnél hogy kisebb hdd ben nem 3.5 hanem 2.5 így halkabb stb. Teletexre meg pasz szerintem nem lehet nagyon korrigálni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Beni2360 Posztolva: 2015. május 23. Megosztás Posztolva: 2015. május 23. Na de volt aki ezt válaszolta Roli 82 : Az aktuális felvevős IPTV boxokban 320GB merevlemez van ( Cisco ISB6030 - Cisco ISB2231 )A nagyon régi modellekben Cisco KMM3010-MagRet X301 80GB. Gondolom a HD adások felvétele miatt több tárhely kell. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. május 23. Megosztás Posztolva: 2015. május 23. Igen a hd adásokhoz biztos több hely kell, de ezért nem kapsz nagyobb hdd-vel rendelkező boxot mert nincs. Anni lesz, gondolom, hogy összességében kevesebb felvételt tudsz tárolni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2015. május 23. Megosztás Posztolva: 2015. május 23. CISCO ISB6030MT a cucc Egyébként onnan gondoltam mert 1x felhívtam őket és azt mondtá ne nyissam fel mert úgysem találok benne semmi vinyót. Kicsit átverték a búrámat na de mindegy. Most fogok váltani HD csomagra akkor jönnek és cserélik más és nagyobb tárhelyre?Abban a Cisco box-ban egy 320 GB Western Digital merevlemez van! Ahogy a kolléga is írta,boxot nem fognak cserélni csak egy csomagváltás fut le, ami ha minden jól megy pár perc alatt meg van! 120 percnyi HD műsor körülbelül 2% foglal a merevlemezen! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Beni2360 Posztolva: 2015. május 23. Megosztás Posztolva: 2015. május 23. Köszönöm mind kettötök kielégitő gyors válaszát. :cathappy: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oldmumus Posztolva: 2015. május 23. Megosztás Posztolva: 2015. május 23. Tehát:Van egy Speedport W 724V amit a Telekomtól kaptál és gondolom egy Telekom végződéses összeköttetésed van. Ezen felül pedig van még egy DS-LINK DS-WR150N amit egy másik szolgáltatóhoz csatlakoztatnál és erre akarod az egy IPTV STB-t felhasználni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Spityu85 Posztolva: 2015. május 23. Megosztás Posztolva: 2015. május 23. Igen vagy hogy tudom úgy összehangolni a 2 routert hogy az usb-s hálózati meghajtót el tudjam érni a ds-link routeren keresztül de ne zavarjon be az iptv-nek... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oldmumus Posztolva: 2015. május 23. Megosztás Posztolva: 2015. május 23. Ezt az USB-s dolgot nem igazán értem. Az alap kérdés nem az volt, hogy lehet-e nézni más hálózaton az IPTV-t? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.