Ugrás a tartalomhoz

Kérdés

• Válaszok 2.3k
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Ajánlott posztok

• 0

Az más kérdés.

Nyíregyháza egy nagy kamu, nem volt sosem az első digitális város, már jóval azelőtt pl. le volt fedve Optikával Nagykáta. Rengeteg Uniós pénz jön kifejezetten erre a célra, de maga a Deuche is rengeteget fordít Magyarországba, a megállapodás aláírásával. Pontosabban az optikai hálózat kiépítésébe.

Itt a 29-esben ahol van Konkurencia, oda nem megy a Telekom. Egyelőre legalábbis.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Egy gyors kérdés. Jelenlegi szolgáltatómánál  várhatóan hamarosan megszűnik a digitális kábeltévé előfizetésem.  Tavaly szeptemberig volt egy ADSL2+ vonalam.  Optikai vagy VDSL2 fejlesztés a közeljövőben sajnos nem várható a lakókörzetemben,, ebből adódik a kérdésem. Az IPTV müszakilag mennyire korrekten működik egy max. 15 Mbs sávszélességű ADSL2+ vonalon a korábbi digitális kábeltévéhez viszonyítva, gondolva zajos, vagy kieső képre,stb? Az SD médiabox készenlétben fel tud venni egyidőben folyó streamet adást? Az STB szoftver tudja azt, hogy ütköző időzített felvételeknél  egy idő utánautomatikusan készenlétbe kapcsolja a készüléket?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Teljesen korrektül működik.

Nálam 10 megás net van, iptv családi+ hd csomaggal (ami valójában csak hdready), felvevő opcióval, réz érpáron bejövő adsl vonalon. Anno azt mondták, hogy a net max 16-17 megás lehetne, ezért választottam a legkisebb netes csomagot.

Szóval semmi gond nincs a minőséggel, nem kockásodik, nem fagy, egyszerre két stream jöhet be, amit vagy nézel vagy felveszel, értve ezalatt a hd(ready)-ben jövő adásokat is.

Az STB szoftver ütköző felvételeknél jelzi, és felhasználói beavatkozásra vár, ha egyidőben 2-nél több bejövő stream-re lenne igény. (Pl. nézel egy műsort, de 2 másik még be van állítva ezzel egyidőben felvételre. Ilyenkor a nézett adást kapcsolja ki, és a 2 felvételt teljesíti, hacsak a felhasználó manuálisan másra nem utasítja)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Olyan nincs hogy optika vagy vDSL nem várható :manvery-happy:

2018-ig ott is lesz fejlesztés de valószínűleg vDSL :manhappy:

Mondjuk az még 3 év és egy fél, ha 2018 végét nézzük, és tény, hogy arra előre senki nem készít tervet, hogy mi lesz 3 év múlva, de ezt annyira nem nevezhetjük "távoljövőnek".

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Üdv, olyan kérdésem lenne hogy a T-Home IPTV csak saját hálózaton keresztül működik vagy más internet szolgáltató hálózatáról is esetéeg?

Kaptunk az IPTV-hez egy Speedport modemet is mivel 2 beltérink van, de az internet másik routeren keresztül működik és így nem tudom használni a speedport NAS funkcióját mert nem tudom összehangolni a 2 routert, ha összekötöm őket, mind2 ip-jét fixre állítom a DHCP-ben akkor működik de ha a beltérit újra kell indítani akkor az IPTV addig nem mükszik még az összeköttetést meg nem szűntetem. Valaki valami megoldást tudna írni erre?

az egyik router Speedport W 724V a másik egy DS-LINK DS-WR150N...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2

na ez az amit én se tudok mekkora egy winchester, de egy film 400mb-tól 8-10 gb-ig is fogalhat helyet.

Tény hogy TV-ben SD és HD-t sugároznak, és talán az adott kategóriában nem is alegjobb minőséget.

Az aktuális felvevős IPTV boxokban 320GB merevlemez van ( Cisco ISB6030 - Cisco ISB2231 )

A nagyon régi modellekben Cisco KMM3010-MagRet X301  80GB. :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1

Van USB csatlakozás, de le van tiltva ilyen célú használatra. Tehát nincs lehetőség lementeni a tartalmakat!

Beni2360

Ha nincs merevlemezes boxod felvétel opcióval akkor felvenni sem tudsz.
Telekomnál nincs ilyen,hogy a központi szerverre rögzítődjön a műsor,szóval az ügyfélszolgálat nagyon benézett valamit.
Invitel IPTV szolgáltatásánál van az,hogy egy központi szerveren tárolódik a felvett műsor és onnan nézhető vissza és náluk lehet X összegért bővíteni a helyet!

Egyébként milyen boxod van?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

CISCO ISB6030MT a cucc

Egyébként onnan gondoltam mert 1x felhívtam  őket és azt mondtá ne nyissam fel mert úgysem találok benne semmi vinyót. Kicsit átverték a búrámat na de mindegy. Most fogok váltani HD csomagra akkor jönnek és cserélik más és nagyobb tárhelyre?

Még mindig izgat az a dolog, hogy a teletex felirata ennél a szolgáltatónál is előbb jelenik meg 3-4 mp mint a beszéd, mert akkor ez a szolgáltatás nem használható, úgy mint a digitv-nél. Vagy lehet ezt a csúszást korigálni?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

De igaza volt az ügyfélszolgálatnak semmi értelmeset nem találsz benne :) . Nem cserélik semmire nincs forgalom nagyobb tárhellyel / modernebb iptv box. A cisco 2231 annyival tud csak többet a tiédnél hogy kisebb hdd ben nem 3.5 hanem 2.5 így halkabb stb. 

Teletexre meg pasz szerintem nem lehet nagyon korrigálni.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 3

CISCO ISB6030MT a cucc

Egyébként onnan gondoltam mert 1x felhívtam  őket és azt mondtá ne nyissam fel mert úgysem találok benne semmi vinyót. Kicsit átverték a búrámat na de mindegy. Most fogok váltani HD csomagra akkor jönnek és cserélik más és nagyobb tárhelyre?

Abban a Cisco box-ban egy 320 GB Western Digital merevlemez van! Ahogy a kolléga is írta,boxot nem fognak cserélni csak egy csomagváltás fut le, ami ha minden jól megy pár perc alatt meg van!

120 percnyi HD műsor körülbelül 2% foglal a merevlemezen!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...