Remélem, a T. Telekomtól is olvassa valaki a bejegyzést.
A feleségem mail címére érkezett ez az alábbi szövegű e-mail:
Tisztelt ugyfelunk!
Az on reeszere uj szamlat allitottunk ki, melyet a honlapunkon tekinthet megaz online ugyfelszolgalaton belepes utan reszletesen atnezheti a szamlan szereplo teteleket, valamint lehetosege van a szamla kiegyenlitesere tobb kenyelmes befizetesi modon is.
A szamlat nem fizettek meg.
Folyoszamla : 101463129
Szamla sorszama : 5371014631290029
Fizetesi hatarido : 25/08/2017
Statusz : Befizetesre var
Fizetendo: 1.315 Ft
Remeljuk, hogy a szamla kifizeteset a megadott hataridon belul. Vagy az előfizetes velunk automatikusan kikapcsol
Most mar fizetni a szamlakat egyszeru es sima utat a bankkartya vagy a bankszamla es biztonsagosan
Kerjuk, kovesse az alabbi linket a folyamat befejezesehez
Kérdés
klacirtg
Remélem, a T. Telekomtól is olvassa valaki a bejegyzést.
A feleségem mail címére érkezett ez az alábbi szövegű e-mail:
Tisztelt ugyfelunk!
Az on reeszere uj szamlat allitottunk ki, melyet a honlapunkon tekinthet megaz online ugyfelszolgalaton belepes utan reszletesen atnezheti a szamlan szereplo teteleket, valamint lehetosege van a szamla kiegyenlitesere tobb kenyelmes befizetesi modon is.
A szamlat nem fizettek meg.
Folyoszamla : 101463129
Szamla sorszama : 5371014631290029
Fizetesi hatarido : 25/08/2017
Statusz : Befizetesre var
Fizetendo: 1.315 Ft
Remeljuk, hogy a szamla kifizeteset a megadott hataridon belul. Vagy az előfizetes velunk automatikusan kikapcsol
Most mar fizetni a szamlakat egyszeru es sima utat a bankkartya vagy a bankszamla es biztonsagosan
Kerjuk, kovesse az alabbi linket a folyamat befejezesehez
Befizetem
udvozlettel,
Telekom
A szövegezés nevetséges, ált. isk. 6. osztály, kb. A nejemnek egyébként nincs semmilyen Telekom előfizetése.
A "Befizetem" szöveg erre a linkre mutat: http://helloszentgotthard.hu/telekom. Persze nem próbáltam ki
Ha a T. Telekom nem szeretné, hogy rontsák a hitelét, remélem foglalkozik az üggyel.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
36 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.