Ugrás a tartalomhoz
  • 0

T-onlineos email cimhez gmailes cim

Márffy Magdolna

Kérdés

Tisztelt Fórum! Érdeklődni szeretnék,hogy ha van egy t-online-os email cimem,akkor ahhoz be lehet e állitani a gmailes cimemet is,hogy azt is lehessen a feladónak beállitani a t-online-os mellett,a webmail.telekom.hu oldalon?Néztem a beállitásokat,de ilyet igy nem találtam.Tudnátok-e ebben segiteni? ELőre is köszönöm!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

9 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0

Köszönöm szépen.thundenbird programban beállitottam az lekéréseket és a hozzáadott email cimeket.A webmail. telekom hu oldalra azt mondta a telekom,hogy nem enged más email cimet hozzáadni.

Még véleményeket kérnék arra hogy a gmail fiokot mennyire könnyű feltörni? Szám Kis és nagybetű is van a jelszómban.Egyszer volt olyan pár hónapja,hogy értesitett a gmail hogy valaki megpróbált belépni az emailembe,de google letiltotta.Akkor jelszót változtattam,és azóta nincs ilyen.Vegyes karakterű lett a jelszavam.Nem akarom állandoan változtatni,mert belezavarodok lassan a jelszavakba.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1

Szia!

A biztonságos jelszó megválasztásával jelentősen csökkenthető a kockázat. Nem gondolnám, hogy az egyes levelezőrendszer-szolgáltatók között etéren nagy eltérés mutatkozna. Mint írtad összetettebb jelszót választottál - ezzel jelentősen csökkentetted az esélyét egy feltörésnek. Természetesen arra is célszerű ügyelned (ha olyan eszközről jelentkezel be, amelyet mások is használnak), hogy mindig kijelentkezz a fiókból és kapcsold ki azt a funkciót, hogy a Gmail megjegyezze adataidat. 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: szaboadam
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1

Köszönöm,én is úgy tapasztalom hogy gmail biztonságos.Csak azt nem tudom,hogy ezek a "valaki megpróbált belépni jelszavaddal,de gmail letiltotta"hibaüzenet mennyiben valós.Tényleg ez történik,direkt akkor,vagy csak kamu ez?

Mindig kijelentkezem munkahelyi gépről,és sosem jegyeztetem meg a böngészővel a jelszót.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2
2 órája, Márffy Magdolna írta:

Köszönöm,én is úgy tapasztalom hogy gmail biztonságos.Csak azt nem tudom,hogy ezek a "valaki megpróbált belépni jelszavaddal,de gmail letiltotta"hibaüzenet mennyiben valós.Tényleg ez történik,direkt akkor,vagy csak kamu ez?

Mindig kijelentkezem munkahelyi gépről,és sosem jegyeztetem meg a böngészővel a jelszót.

A gmail akkor küld ilyen levelet, ha valóban bejelentkezési kísérlet történik.

Nem feltétlen a munkahelyről próbál valaki belépni, sokkal inkább akkor történik ilyen, ha minden féle netes regisztrációhoz kötött oldalon meg van adva az e-mail cím.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

A nagy baj a Magyar Telekommal az email elküldésével viszonlatban az hogy nem tartja be a "normákat" és "nemzetközi rendeleteket" !

2006-tól  az "RFC 2476 message submission" (http://www.rfc-base.org/rfc-2476.html) ígényeli hogy az internetszolgáltatók harcoljanak a SPAM-ok às s "zombie" számítógépek elle, és más SMTP "port" (kapu) kell használni a 25-ös helyet.
Ahogy az  internetszolgáltató cégek nagyon nagy része más "port"-ot használnak és a 25-ös kaput blokkolnak, a magyarok külföldön vagy még belföldön is, nem tudnak emailt elküldeni!

Más baj, az is, hogy a magyarok, akiknek a M-Telekomnál van email címük, sokkal több SPAM-ot és fertözést kapnak mint a többiek.

Így Magyarország az az ország ahol az elsökben van Európában  ahol a legtöbb számítógép fertözve van.

Magyarországon a PC-knel 46%-a van fertözve (Bulgária 58%, Slovákia 47%), amikor Ausztriában, Írorszógban, Finnországban, stb, kevesebb mint 20%.

Sajnos, ahogy 2018-ban vagyunk, a Magyar Telekomnak több mint 10 éves késése van egy szimpla SMTP server beállításával.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...