Ugrás a tartalomhoz
  • 2

Spíler 2, spíler extra

AlcohollicA Hun

Kérdés

• Válaszok 256
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

• 0
  Ekkor: 2018. 08. 13. at 17:35, dptrsk írta:

Az miért nem fordul meg senkiben, hogy a Spíler2-nek írjon, hogy hol az online stream, amire elő lehetne fizetni?

Szerintem ez 2018 egy teljesen alap dolog kéne, hogy legyen.

Expand  

Talán mert Telekom előfizető vagyok? És ELVÁROM a szolgáltatótól, hogyha a Spiler 2 nyomatja az igényelt, és eddig meglévő meccseket a Sport1-2 helyett, akkor ne nekem kelljen utána járnom a dolgoknak. Megtettem, amikor szolgáltatót kerestem és én úgy kötöttem szerződést, hogy a BL és Spanyol  La Liga meccseit láthatjuk. Szerintem most a Té - nek kell lépni.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
  Ekkor: 2018. 08. 13. at 20:57, btz írta:

@AmandaD

Nem is TV csomagra szól a szerződésed, hanem a mérkőzésre? ? Neharagudj, de én ilyen szerződésről még nem hallottam. 

Expand  

" Megtettem, amikor szolgáltatót kerestem és én úgy kötöttem szerződést, hogy a BL és Spanyol  La Liga meccseit láthatjuk. "

Ezen mit nem értesz? A Tv csomagban szerepelt a Sport 1-2 csatorna, amelyek az említett meccseket adták. Már NEHARAGUDJ. :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
  Ekkor: 2018. 08. 14. at 10:30, AmandaD írta:

" Megtettem, amikor szolgáltatót kerestem és én úgy kötöttem szerződést, hogy a BL és Spanyol  La Liga meccseit láthatjuk. "

Ezen mit nem értesz? A Tv csomagban szerepelt a Sport 1-2 csatorna, amelyek az említett meccseket adták. Már NEHARAGUDJ. :)

Expand  

Hagyd a francba őket.

Szórakozni tudnak a másikon, de tényleges információkat nem tudnak nyújtani.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Danka
Személyeskedés
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
  Ekkor: 2018. 08. 14. at 18:07, btz írta:

@AmandaD

Azt értem, hogy ezek a csatornák adták ezeket a meccseket, de a Telekomnak a csatorna tartalmához nem sok köze van, így nyilván a TV előfizetői szerződésedben sem szerepel semmilyen tartalmi kitétel, így az elvárásod nem értem, miszerint a Telekomnak közelessége lenne olyan csatornát nyújtani neked, amin ezek a meccsek mennek. 

A T majd nyilván lép, ha lezajlottak a tárgyalások a csatorna tulajdonosaival, aszerint, hogy miben sikerült megegyezniük. Ha erről a döntésről lesz információ, akkor itt közzé lesz téve. 

@zunicum

Nem tudom, hogy ki vagy te és mi alapján érzed úgy, hogy a SUPERUSEREKET ilyen jelzőkkel minősíted, de én nem láttam itt egyszer sem, hogy te letettél volna bármit is az asztalra a fórumon kérdezők részére, így nem értem mire fel ez a minősítési szöveg. A fórum számodra is nyitva áll, lehet segíteni a felhasználó társaidat ahelyett, hogy másokat minősítenél, olyanokat akik már nem egy esetben oldották meg fórumtársaik problémáit, mialatt te kb semmi konstruktívat nem tettél

Expand  

Csak ez alapján írtam, hogy szórakoznak a társadalmi munkában dolgozó superuserek.

Ekkor: 2018. 08. 13. at 15:10, btz írta:

Jofan gesza mék ke tártyalni hoty bekerü hessen csatorna attik várá és nészed a Juhrosportot

Expand  

Minimum elvárható, hogy normálisan posztoljon az illetékes kartárs, akármilyen tájszólással is írjon valaki.

Akinek nem inge, az ne vegye magára.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: zunicum
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
  Ekkor: 2018. 08. 14. at 19:39, btz írta:

@zunicum

Ne keverd már a komplett írástudatlanságot a tájszólással. 

Ha neki lehet így írni, akkor én mért nem tehetem meg? Vagy én akkor nem írhatok "tájszólással"? 

Expand  

Igen, hiszen fórumgazda vagy. Ha ezt nekem kell elmagyarázni, akkor nagy gondok vannak nálad.

Ő csak egy ügyfél, aki érdeklődne tegye bármilyen rossz helyesírással is.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
  Ekkor: 2018. 08. 15. at 13:00, Zsolesz1975 írta:

Hát szerintem a "várjon türelemmel" duma elég távol áll a korrekt válasz fogalmától. Annál rosszabbat nem tehet egy szolgáltató az ügyfeleivel, minthogy bizonytalanságban tartja őket !  "Várjon türelemmel" ?? De mégis meddíg. ?? Jövő karácsonyig ?? A mai világban a korrekt tájékoztatás alapvető elvárás szerintem, amihez bizonyos időpontok és határidők betartása és meghatározása is hozzá tartozna....

Expand  

Már megszokhattad, hogy a Telekomnál a türelmet kérés gyakran tényleg jövő karácsonyig tart, legyen az honlap, számlázás, stb. Szerinted hol érdekli őket. milyen csatornákat adnak? A menedzserek beteszik egy mátrixtáblába, aztán kijön ami kijön.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: zoli62
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Ahogy én látom az itteni nagyon okosok csak egy kérdésre nem válaszolnak, úgyhogy ismét felteszem: Ha köztudott volt már hónapok óta, hogy a BL és az La Liga meccsei a Sport 1-2- ről átkerülnek a Spilerhez, akkor miért nem intézkedtek eddig?? Már mennek a BL meccsek és mindjárt indul az La liga, de még eddig nem jutott eszükbe sem a Telekomnak sem pedig az itteni fórumgazdáknak, és egyéb nagy tudásúaknak, hogy intézkedjenek, kérdezzenek, kérjenek infót. Véditek a védhetetlent és a semmit akarjátok válaszként eladni.

Ha nem tudtok semmit, akkor azt kell írni, hogy tudatlanok vagytok. A többi csak okoskodás a részetekről.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Na látod, pont erről beszéltem. Tovább megy a blablabla... Válasz nélkül, csak a nulla infó. Továbbra sem válaszoltok a késlekedés miértjére. Ember! 2 csatornáról van szó, nem pedig a világvégéről!

Azt mondod, attól féltek, hogy nem fogja nézni senki ezeket az adókat. Ez úgy *****ság, ahogy van. Ha így lenne, akkor vajon miért tette be a kínálatba a Spilert a Telekom? Amúgy meg van rengeteg olyan adó amit valóban a kutya sem néz de bent van! A focit meg csak néznék pár százezren, vagy millióan. Vagy szerinted nem? Költői volt, nem kell válaszolnod.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Amúgy meg, olyan előfizetésem van, amely tartalmaz úgy 150 csatornát. Nekem kicsit fura lenne, ha mindegyikről hónapokon keresztül tárgyalt volna a Telekom. Szóval megint csak a mellébeszélés, a kifogáskeresés megy, érdemi válasz nélkül. És még te ezt a szófosást válasznak nevezed, ugyan, kérlek ne légy nevetséges! És bocsi, ha belelépetem volna a lelkedbe. Csak unom már a semmi ragozását. Én befejeztem. Az üres beszédek túlságosan érdektelenek, és fárasztóak.

Úgyhogy szia, és további szép estét.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
  Ekkor: 2018. 08. 16. at 6:32, dptrsk írta:

Aki itt feltette a kérdést, esetleg a Spíler2-t is megkereste, hogy ugyan, mikor szándékozik megegyezni a szolgáltatójával?

Lehet hatásosabb lenne ha a felhasználók is 2 oldalról közelítenék meg a dolgot. 9_9

Expand  

Neked is csak azt tudom mondani, én a Telekommal kötöttem szerződést. Nem a Spilerrel! A szerződés megkötésekor az is szerepet játszott, hogy benne volt a csomagban a Sport 1-2, amelyik adta azokat a meccseket, amik érdekelnek!

Ha átvette más ezeket a közvetítéseket, akkor a Telekomnak kutya kötelessége elérni, hogy az előfizetőket ne érje kár! Ergo: megvenni, vagy akárhogyan elérni, hogy az igényelt események a programba kerüljenek.

Ragozhatjátok bárhogy a Telekom hibázott, és ha nem hozza helyre sok előfizetőt fog veszteni.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
  Ekkor: 2018. 08. 16. at 11:41, anonymus írta:

Erre meg azt lehet mondani, hogy ezt nem a te vagy az én tisztem megítélni. Mindegyik tábor úgy érzi hogy ők vannak legtöbben. 

Expand  

Nem értem, mit nem tisztem nekem megítélni? Téged, vagy a Telekomot? Vagy mit is?

Elfogadom, hogy nem mi, a sportot szeretők vagyunk többen. De szerinted is azért csak van egy tábor, akit elveszíthet a Telekom. Szerintem ez nagyon nem tetszene a főnökeidnek. És akkor újra leírom a legelső hozzászólásomban írottakat: Van a Telekomnak még egy pár napja, hogy megtegye a szükséges lépéseket. Ha nem teszi, van más szolgáltató is. És hogy miért lépek le Tőletek? Nos a hozzád hasonló stílusban válaszolgató, magukat bennfentesnek feltüntető, de igazán semmire válaszolni nem tudó, emberek miatt.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: AmandaD
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
  Ekkor: 2018. 08. 17. at 17:01, btz írta:

@zoli62

Aha, a szent TV2 csoportal semmi baj nincs csak a rakat szolgáltatóval mindel. Értem. Érdekes meglátás.

Gondolom te ha felmész az autópájra és elindulsz a szembejövő irányba, akkor szidod az autósokat, hogy miért dudálnak rád és mért jön mindenki szemben. Biztos mind sz.rágó.

Expand  

A szolgáltatók mennek szembe a forgalommal, mert előbb-utóbb úgyis beadják a derekukat, akkor meg megint felvetődik a kérdés, hogy minek ez a sz*rrágás.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
  • 0
  Ekkor: 2018. 08. 18. at 10:56, btz írta:

@AmandaD

Ki hova regisztrált be új néven?  Nem tudom, mit szedsz de sürgősen hagyd abba ?

Expand  

JustPool92: A megkötött szerződésed nem a sport közvetítésekre vonatkozik. Sem a La Liga sem a BL közvetítésre. Azok a csatornák továbbra is elérhetők, amik eddig adták ezeket a sportágakat.

Előtte persze egy kis trágárkodás, amit gondolom professzor vagy mi a feneként, nem tehetted volna meg.
btz: Nem is TV csomagra szól a szerződésed, hanem a mérkőzésre? ? Neharagudj, de én ilyen szerződésről még nem hallottam.  
btz: a TV előfizetői szerződésedben sem szerepel semmilyen tartalmi kitétel, így az elvárásod nem értem, miszerint a Telekomnak közelessége lenne olyan csatornát nyújtani neked, amin ezek a meccsek mennek.

Szóval ezek a bejegyzések nem ugyanattól az embertől származnak?

Akkor tévedtem. És bocs. (Látod, nekem ez is megy), ellentétben veletek.

Ha már újra sikerült írnom, akkor had mondjam el, ezek a Professzor meg Elnök, meg "Világura" és egyébb titulusokat miért nem szüntetitek meg? Gyerekes és kicsit idi***ta is.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

A Spíler2 indulása óta, azaz augusztus 11-től elérhető a ** Extra csomagjában.

Tehát nem megfizethetetlen még egy kis szolgáltatónak sem. Csak a nagyok nem tudnak megállapodni. Nem jó a Telekom, de azt gondolom, a TV2-s  sem különb. Két cég, amelyik megérdemlik egymást. De mi szívunk.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Danka
Más távközlési szolgáltató megnevezése
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
  Ekkor: 2018. 08. 18. at 13:16, anonymus írta:

Remélem azt tudod hogy nem fixárasak a tv csatornák,  csak mert nem ez jön le abból amit írsz.

Expand  

Remélem, te meg tudod, hogy a ** profitorientált cég.

Az egész csak arról szól, hogy a *** által elfogadható és profittermelő áron kapja meg a csatit. (1 Ft-ból a haszna 50-60 fillér).

Ezzel semmi gond.

A baj ott keresendő, hogy a tárgyalásokat már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna kezdeni, nem pedig az utolsó hétre hagyni.

Amúgy a a legmagasabb tv csomagom van, amiből nézek rendszeresen 9-10 adót. A többire feleslegesen fizetek elő, mint pl.: atv (ami nonszensz évek óta HD-ban jön) , hatos csatona, bonum tv, echo tv, hír tv, az ismétlő  csatornák, ahol a a tartalmakat 60-70 alkalommal adják le. 

Csomagokba kapja a ** az adókat, de nem kéne rám erőltetni.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
  Ekkor: 2018. 08. 18. at 15:36, cicmo írta:

Igen, legyen. Digisport 1, 2, 3, HD-ben.

Ugyanis, ismét, ez lenne az ügyfél érdeke. Ideírom neked a Tarr Kft. jelenlegi sportkínálatát: M4, Eurosport 1-2, Sport 1-2, Digisport 1-2-3, Spíler 1-2, kivétel nélkül HD-ben. Az Eurosportok kivételével ezek az ő TVGo-juknak megfelelő TarrMobilTV-n is elérhetők, a Spíler 2 is, 2 napja.

Mindezt nagyjából ugyanannyiért. Vajon hogy az anyjuk kínjába' csinálják? És a T miért nem képes erre?

Expand  

Te komolyan azt várod, hogy majd ezek az emberek normális választ fognak adni, a teljesen elfogadható és elvárható kérdéseidre? Hát tudd meg, hogy nem! Majd írják, hogy "csatorna kiosztásért nem felel a Telekom" vagy hogy "Te erre szerződtél", vagy akármi más sületlenséget.

Nekik ezek a válaszok vannak a sablonjukban, és ezeket variálják, a sok "professzor" "elnök" "világura" stb.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...