AlcohollicA Hun Posztolva ekkor: 2018. július 27. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. július 27. Annyi lenne a kérdésem, hogy bekerül e valamikor valamelyik csomagba, vagy külön kell fizetni érte? Üdv: Zsolt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2018. augusztus 13. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 13. A Spílernek és a szolgáltatóknak is az az érdekük, hogy a csatorna látható legyen. Másrészt a T mint (volt) monopolszolgáltató lobbizhatna leginkább azért, hogy változzanak a jogszabályok, a műsordíj helyett a tévétársaságoknak kelljen fizetni fenntartási díjat, hiszent azok meg a reklámbevételekből nyereségesek. Amíg ez nem lesz így, addig az ilyen jogdíjváltozás utáni mondvacsinált nézettségi adatokra hivatkozó tárgyalások mind bohózatba fognak fulladni. Hasonló volt az emlékezetes két évvel ezelőtti NG ügy is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2018. augusztus 13. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 13. (szerkesztve) 3 órája, anonymus írta: Mai helyzet borzalom, anno nem T-nél máshol csináltam ezt. Veszek egy csatit, kapok mellé még négyet. Azokat el se oszthtom mert nmhh. Elszámolnom kell a nmhh fele a csatorna fele. És tárgyalni mi mennyi hogy merre. Kicsi cégeknél lazán kijön hogy hmm egy efin 50ft haszon. Akkor még én fizettem az encodert, a fejet kártyát,, monitor rendszert. Jah és én megyek a csatornához hogy szabad?? Had oszam el a csatornádat léccccccci. De a jel forrását és én teremtem meg persze. Amihez manapság kevés a sat vagy eze kell egy pont pont optika. Ezek csak a jéghegy leg leg teteje. Akkor én is hozok egy példát. Anno szintén nem a T-nél, hanem egy másik szolgáltatónál analógon meg tudtam rendelni egy csatornát pénteken, és hétfőn lemondtam. Most hol ban ilyenre lehetőség a digitális világban? Sehol. Esetleg a németeknél az IPTV Next, de azért az se ugyenilyen. Na ezért mondom az, hogy ez az egész tárgyalásosdi, ami a kommunikációban szerepel, csak egy hohózat, én ezen csak nevetni tudok. Aki akarja, úgyis megoldja más módon. Más kérdés, hogy ezek az ilyen-olyan streamek mennyire biztonságosak, hogy mást ne mondjak. Szerkesztve ekkor: 2018. augusztus 13. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 AmandaD Posztolva: 2018. augusztus 14. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 14. @btz A lényegre tapintottál. 24 perce, btz írta: A T majd nyilván lép, ha lezajlottak a tárgyalások a csatorna tulajdonosaival, aszerint, hogy miben sikerült megegyezniük. Ha erről a döntésről lesz információ, akkor itt közzé lesz téve. Pont ez a gond. Már írtam, de újra leírom: Mi hétköznapi előfizetők, kb. 2 hónapja tudjuk, hogy a Spiler fogja adni az általunk igényelt meccseket. A nagytudású vezetőség valószínűleg sokkal régebb óta. De mind ez ideig még egy halvány jelzést sem kaptunk arról, hogy mi várható. Lesz-e Siler 2? Nem lesz? Értem én, hogyha most azt mondanák, hogy nem lesz, az tömeges Telekom előfizető vesztést okoz. De azért ennél a semmi tájékoztatásnál többet várunk. Legalább biztassatok: hajrá Amanda ! Vagy hasonló. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Zsolesz1975 Posztolva: 2018. augusztus 15. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 15. Hát szerintem a "várjon türelemmel" duma elég távol áll a korrekt válasz fogalmától. Annál rosszabbat nem tehet egy szolgáltató az ügyfeleivel, minthogy bizonytalanságban tartja őket ! "Várjon türelemmel" ?? De mégis meddíg. ?? Jövő karácsonyig ?? A mai világban a korrekt tájékoztatás alapvető elvárás szerintem, amihez bizonyos időpontok és határidők betartása és meghatározása is hozzá tartozna.... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Zsolesz1975 Posztolva: 2018. augusztus 16. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 16. "Hiába lehetett tudni azt hogy két hónapja lesz Spíler 2, amíg a tulajdonos nem ajánlja ki a szolgáltatónak a portékáját addig nincs miről tárgyalni. A többi múlti se tette be, csak egy kicsi, ez nem tűnt fel senkinek? " Azt hittem ez üzleti dolog. A Spiler megvette/elvette a jogokat a Sport TV elől, gondolom többet fizettek, vagy nem tudom.... De ha nem egyeznek meg a nagy szolgálatatókkal, akkor hogyan akarják ezt a pénzt viszont látni ??? Mi a biznisz abban, hogy megveszem a közvetítési jogkat, oszt senki nem látja a műsoromat, mert egy szolgálatatóval sem tudok megegyezni.... ???? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 *****33 Posztolva: 2018. augusztus 17. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 17. (szerkesztve) az a szomoru, hogy itt a musorszoras meg a mult szazadban ragadt, es a luzer bajnoksagot szervezo cegek / szovetsegek ehhez asszisztalnak. lasd NBA: barki vehet havi X dollarert szamara kedvezo csomagot es nezheti orrba szajba amit akar. En is ezt tettem, es ugyanugy szivesen fizetnek X dollart a spanyol meccskert, vagy az olaszokert, vagy on demand egy-egy meccsert is kulon. Es a kedves T meg ****** meg egyeb tarsai mehetnek a levesbe. de nem, nem lehet, mert ilyen mindenfele kiskiralyok ebbol akarnak penzt politikat s mittoment mit kovacsolni maguknak. a vicc az hogy toljak az orrod ala a husegszerzodest. vallalj huseget hogy nezed a Sport1-et 2 evig. Akkor is ha mondjuk sakkot meg sporthorgaszatot fog adni egesz nap, esetleg kicsi pokerrel kiszinezve. Come on. Ok is vallaljanak huseg a szolgalatatott tartalomra. Errol szolna a mai vilag. Sajnos nincs alternativa meg es ezt ok is tudjak ezert engedik ezt meg maguknak. Milyen szerencse hogy az NB1 meccseit viszont lehet nezni :))) Szerkesztve ekkor: 2018. augusztus 22. Szerkesztő: Danka Más távközlési szolgáltató megnevezése Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 *****33 Posztolva: 2018. augusztus 17. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 17. hat nem tudom miert nonszensz az, hogy szeretnem tudni mit kapok a penzemert. ertem en hogy sok minden nem rajtuk mulik, de az milyen uzlet hogy csak a vevo vallal kockazatot ?? az a minimum hogy kilephessek a szerzodesbol ha szamomra kedvezotlenul modosul a sugarozott musor. Abban megegyezhetunk hogy az hogy a spanyol liga kaliberu szorakozas nem elerheto az meglehetosen kedvezotlen valtozas. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2018. augusztus 17. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 17. Ez az egész sz*rrágás a szolgáltatók részéről, semmi más. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 *****33 Posztolva: 2018. augusztus 17. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 17. Btz Ugy latom nem értettél meg. Tisztában vagyok hogy szerzodesileg jelenleg semmi jogom nincs pampogni. Azt probaltam mondani hogy ez az egesz koncepció meghaladott a mai világban csak ugy tunik valamiert mifelénk ezt senkinek sem erdeke elhetobbe tenni, pedig szerintem meg több penzt is lehetne kaszálni azokon akik fizetni hajlandóak Szerinted egy on demand streaming nem működne? Szerintem nagyon, es nem tudom miert nem csinálják meg. Sztem ido kérdése. Ha végre rájönnek es a meglévő szerzodesekbol ki tudnak lepni. Es akkor az ilyen TV2-ok rájönnek vegre hogy valami hozzáadott ertek nélkül nem megy. Illetve a T es Dhighi es társai is hogy a penzbehajtason tul valami egyebbel is erdemes lenne foglalkozni. Kozben persze mi juzerek állunk a nemiszerv rossz végén tehetetlenül kiabálva hogy szeretnenk kapni valamit a pénzünkért Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Laketti Posztolva: 2018. augusztus 18. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 18. 7 órája, ApaFia írta: Kis csavar Serie A marad ahol eddig is volt.Í gy érdekes helyzetbe került a spíler2. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2018. augusztus 18. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 18. Épp most, géza22 írta: már másik szolgáltato adja olasz spanyol focit nagyon ügyesen tárgyal telekom gratulálok Akkor Spiler2 mellé már Digisport is legyen ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2018. augusztus 18. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 18. Remélem azt tudod hogy nem fixárasak a tv csatornák, csak mert nem ez jön le abból amit írsz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 AmandaD Posztolva: 2018. augusztus 18. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 18. Azt hittem csak nálunk van ez így Az első 12-14 csatornára be van állítva 6 sport, és 3 hír adó. Na jó, még pár mese csati is . De van ezeken kívül, még több mint 140 csatorna. És ezeket vajon ki nézi? Még a pár film csatornát és dokumentum adót megértem, de a többi minek? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 cicmo Posztolva: 2018. augusztus 18. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 18. (szerkesztve) Ekkor: 2018. 08. 17. at 17:13, btz írta: Az előfizetett csomagban található csatornákat kapod a pénzedért, kivéve ha az piaci változások miatt ez módosul (pl megszűnés). Másról nem szól a szerődésed, amit alá is írtál, így nonszensz olyat követelni ami nincs benne. Ez egy ilyen kávéház. Aki szerződést köt, az annak tudatában tegye, hogy az nem garancia arra, hogy XY műsort biztosan látni fog. Természetesen kiléphetsz, hűségidő esetén kötbér megfizetése mellett vagy hűségidő nélkül bármikor. Hűséggel nyilván semelyik szolgáltató nem fog ilyen feltétellel szerződni veled sem mással. Igen, ez egy ilyen kávéház. De lehetne másmilyen is. Az ügyfél tartalomért fizet, nem azért, hogy a szerződésben megnevezett, időközben kibelezett csatornát bámulhassa a hűség végéig, miközben 3 órányi konzervműsort ismételnek folyamatosan. (ld. SportKlub végnapjai) A garanciát, hogy "XY műsort biztosan látni fog", a kábeltársaságnak kell(ene) megteremtenie. Pl. a T, mint óriáscég, köthetné úgy a szerződést a tartalomszolgáltatóval, hogy ha egy különösen vonzó tartalomelem (pl. Trónok harca, The Walking Dead, spanyol, angol, német, olasz bajnokság, BL stb.) kiesik a csatorna kínálatából, akkor drasztikusan csökken a díj. A felszabaduló összegből megvásárolható az az új vagy régi csatorna, amelyik a kurrens cikkel rendelkezik. Ez lenne az ügyfél érdeke. Mivel a kábelpiacon lényegében nincs versenyhelyzet, a T (és a többiek) ezt nagy ívben. OK, biztos én is így viselkednék, ha nagy cég lennék egy nem-versenypiacon. Csak azt nem értem, hogy miért kell védeni. Ekkor: 2018. 08. 18. at 13:50, anonymus írta: Akkor Spiler2 mellé már Digisport is legyen ? Igen, legyen. Digisport 1, 2, 3, HD-ben. Ugyanis, ismét, ez lenne az ügyfél érdeke. Ideírom neked a ** jelenlegi sportkínálatát: M4, Eurosport 1-2, Sport 1-2, Digisport 1-2-3, Spíler 1-2, kivétel nélkül HD-ben. Az Eurosportok kivételével ezek az ő TVGo-juknak megfelelő **MobilTV-n is elérhetők, a Spíler 2 is, 2 napja. Mindezt nagyjából ugyanannyiért. Vajon hogy az anyjuk kínjába' csinálják? És a T miért nem képes erre? Szerkesztve ekkor: 2018. szeptember 14. Szerkesztő: Danka Más távközlési szolgáltató megnevezése Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2018. augusztus 18. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 18. 3 órája, cicmo írta: Igen, ez egy ilyen kávéház. De lehetne másmilyen is. Az ügyfél tartalomért fizet, nem azért, hogy a szerződésben megnevezett, időközben kibelezett csatornát bámulhassa a hűség végéig, miközben 3 órányi konzervműsort ismételnek folyamatosan. (ld. SportKlub végnapjai) A garanciát, hogy "XY műsort biztosan látni fog", a kábeltársaságnak kell(ene) megteremtenie. Pl. a T, mint óriáscég, köthetné úgy a szerződést a tartalomszolgáltatóval, hogy ha egy különösen vonzó tartalomelem (pl. Trónok harca, The Walking Dead, spanyol, angol, német, olasz bajnokság, BL stb.) kiesik a csatorna kínálatából, akkor drasztikusan csökken a díj. A felszabaduló összegből megvásárolható az az új vagy régi csatorna, amelyik a kurrens cikkel rendelkezik. Ez lenne az ügyfél érdeke. Mivel a kábelpiacon lényegében nincs versenyhelyzet, a T (és a többiek) ezt nagy ívben. OK, biztos én is így viselkednék, ha nagy cég lennék egy nem-versenypiacon. Csak azt nem értem, hogy miért kell védeni. Igen, legyen. Digisport 1, 2, 3, HD-ben. Ugyanis, ismét, ez lenne az ügyfél érdeke. Ideírom neked a Tarr Kft. jelenlegi sportkínálatát: M4, Eurosport 1-2, Sport 1-2, Digisport 1-2-3, Spíler 1-2, kivétel nélkül HD-ben. Az Eurosportok kivételével ezek az ő TVGo-juknak megfelelő TarrMobilTV-n is elérhetők, a Spíler 2 is, 2 napja. Mindezt nagyjából ugyanannyiért. Vajon hogy az anyjuk kínjába' csinálják? És a T miért nem képes erre? Nem kell leírnod tudom, nagyok kinálatát ismerem Digisport 1-2 99% hogy nem lesz Telekomnál soha. Veszik csomagban a tv jelet nem fogom leírni honnan...Igy csinálják Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2018. augusztus 18. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 18. Ekkor: 2018. 08. 18. at 21:37, zoli62 írta: Azt ugye tudod, hogy a történet nem erről szól. Vannak más szempontok is. Lefordítom nem annyit kér a Tv2 csoport a ** mint Telekomtol Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2018. augusztus 18. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 18. Mivel a másik kék a zöldell összefeküdt így ott mást is várok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2018. augusztus 18. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 18. 3 órája, anonymus írta: Mivel a másik kék a zöldell összefeküdt így ott mást is várok. Telekom meg feküdjön össze az NMHH-val a kábeltévés piaci szabályok átalakításában, vagyis a médiatartalmak elosztása ne legyen ingyenes. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2018. augusztus 19. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 19. @btz https://444.hu/2018/08/17/milliardokat-koltott-ra-a-tv2-megse-lehet-spanyol-es-olasz-meccset-nezni-a-hetvegen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2018. augusztus 19. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 19. @AmandaD Nem vádolás ez tény, hogy ezt teszed, alaptalanul, bizonyíték nélkül. Az pedig hogy miért vásárolta meg a jogokat a TV2 csoport, az is egy tény. @zoli62 Ez lehet hogy valami átlag ár, de biztos, hogy mindenkinek más feltételekkel adják el. Szóval szerintem ebből felesleges kiindulni, mégha esetleg maga a TV2 csoport adta közre ezt az árat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Laketti Posztolva: 2018. augusztus 19. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 19. (szerkesztve) A ****** csak Szekszárdon elérhető.Vajon melyik ***** képviselő körzete lehet? Szerkesztve ekkor: 2018. augusztus 22. Szerkesztő: Danka Más távközlési szolgáltató megnevezése, politikai utalás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zunicum Posztolva: 2018. augusztus 21. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 21. Mikor lesz már Spiler 2? A továbbiakat azért írom,hogy a Superusereknek ne kelljen ezzel a drága idejüket pazarolni: Jut eszembe több film és zene is kellene. Nem ártana amese csatikat is felturbózni Remus bácsi meséivel. Nem ártana dekódolni a kardozós csatornákat sem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2018. augusztus 22. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 22. @Zsolesz1975 Remélhetőleg 1 év múlva már lezárulnak ezek a tárgyalások Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Laketti Posztolva: 2018. augusztus 22. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 22. Az isaura és a lichi tv sokkal fontosabb mint a Spanyol bajnokikat közvetiteni Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2018. augusztus 29. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 29. Senki nem védi aTelekomot, ha védeni kéne a kommentek 99% -a kukába landolna. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
AlcohollicA Hun
Annyi lenne a kérdésem, hogy bekerül e valamikor valamelyik csomagba, vagy külön kell fizetni érte?
Üdv: Zsolt
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
62
40
40
30
Népszerű napok
2018. Augusztus 18.
38
2018. Augusztus 13.
16
2018. Szeptember 11.
15
2018. Augusztus 19.
15
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
btz 62 poszt
zoli62 40 poszt
AmandaD 40 poszt
anonymus 30 poszt
Népszerű napok
2018. Augusztus 18.
38 poszt
2018. Augusztus 13.
16 poszt
2018. Szeptember 11.
15 poszt
2018. Augusztus 19.
15 poszt
Posztolt képek
256 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.