AlcohollicA Hun Posztolva ekkor: 2018. július 27. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. július 27. Annyi lenne a kérdésem, hogy bekerül e valamikor valamelyik csomagba, vagy külön kell fizetni érte? Üdv: Zsolt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 AmandaD Posztolva: 2018. augusztus 13. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 13. 3 órája, dptrsk írta: Az miért nem fordul meg senkiben, hogy a Spíler2-nek írjon, hogy hol az online stream, amire elő lehetne fizetni? Szerintem ez 2018 egy teljesen alap dolog kéne, hogy legyen. Talán mert Telekom előfizető vagyok? És ELVÁROM a szolgáltatótól, hogyha a Spiler 2 nyomatja az igényelt, és eddig meglévő meccseket a Sport1-2 helyett, akkor ne nekem kelljen utána járnom a dolgoknak. Megtettem, amikor szolgáltatót kerestem és én úgy kötöttem szerződést, hogy a BL és Spanyol La Liga meccseit láthatjuk. Szerintem most a Té - nek kell lépni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 AmandaD Posztolva: 2018. augusztus 14. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 14. 13 órája, btz írta: @AmandaD Nem is TV csomagra szól a szerződésed, hanem a mérkőzésre? ? Neharagudj, de én ilyen szerződésről még nem hallottam. " Megtettem, amikor szolgáltatót kerestem és én úgy kötöttem szerződést, hogy a BL és Spanyol La Liga meccseit láthatjuk. " Ezen mit nem értesz? A Tv csomagban szerepelt a Sport 1-2 csatorna, amelyek az említett meccseket adták. Már NEHARAGUDJ. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zunicum Posztolva: 2018. augusztus 14. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 14. (szerkesztve) Ekkor: 2018. 08. 14. at 12:30, AmandaD írta: " Megtettem, amikor szolgáltatót kerestem és én úgy kötöttem szerződést, hogy a BL és Spanyol La Liga meccseit láthatjuk. " Ezen mit nem értesz? A Tv csomagban szerepelt a Sport 1-2 csatorna, amelyek az említett meccseket adták. Már NEHARAGUDJ. Hagyd a francba őket. Szórakozni tudnak a másikon, de tényleges információkat nem tudnak nyújtani. Szerkesztve ekkor: 2018. szeptember 13. Szerkesztő: Danka Személyeskedés Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 akrobatikusroller Posztolva: 2018. augusztus 14. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 14. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zunicum Posztolva: 2018. augusztus 14. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 14. (szerkesztve) 1 hour ago, btz said: @AmandaD Azt értem, hogy ezek a csatornák adták ezeket a meccseket, de a Telekomnak a csatorna tartalmához nem sok köze van, így nyilván a TV előfizetői szerződésedben sem szerepel semmilyen tartalmi kitétel, így az elvárásod nem értem, miszerint a Telekomnak közelessége lenne olyan csatornát nyújtani neked, amin ezek a meccsek mennek. A T majd nyilván lép, ha lezajlottak a tárgyalások a csatorna tulajdonosaival, aszerint, hogy miben sikerült megegyezniük. Ha erről a döntésről lesz információ, akkor itt közzé lesz téve. @zunicum Nem tudom, hogy ki vagy te és mi alapján érzed úgy, hogy a SUPERUSEREKET ilyen jelzőkkel minősíted, de én nem láttam itt egyszer sem, hogy te letettél volna bármit is az asztalra a fórumon kérdezők részére, így nem értem mire fel ez a minősítési szöveg. A fórum számodra is nyitva áll, lehet segíteni a felhasználó társaidat ahelyett, hogy másokat minősítenél, olyanokat akik már nem egy esetben oldották meg fórumtársaik problémáit, mialatt te kb semmi konstruktívat nem tettél Csak ez alapján írtam, hogy szórakoznak a társadalmi munkában dolgozó superuserek. On 2018. 08. 13. at 5:10 PM, btz said: Jofan gesza mék ke tártyalni hoty bekerü hessen csatorna attik várá és nészed a Juhrosportot Minimum elvárható, hogy normálisan posztoljon az illetékes kartárs, akármilyen tájszólással is írjon valaki. Akinek nem inge, az ne vegye magára. Szerkesztve ekkor: 2018. augusztus 14. Szerkesztő: zunicum Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zunicum Posztolva: 2018. augusztus 14. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 14. 2 minutes ago, btz said: @zunicum Ne keverd már a komplett írástudatlanságot a tájszólással. Ha neki lehet így írni, akkor én mért nem tehetem meg? Vagy én akkor nem írhatok "tájszólással"? Igen, hiszen fórumgazda vagy. Ha ezt nekem kell elmagyarázni, akkor nagy gondok vannak nálad. Ő csak egy ügyfél, aki érdeklődne tegye bármilyen rossz helyesírással is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2018. augusztus 15. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 15. (szerkesztve) 4 órája, Zsolesz1975 írta: Hát szerintem a "várjon türelemmel" duma elég távol áll a korrekt válasz fogalmától. Annál rosszabbat nem tehet egy szolgáltató az ügyfeleivel, minthogy bizonytalanságban tartja őket ! "Várjon türelemmel" ?? De mégis meddíg. ?? Jövő karácsonyig ?? A mai világban a korrekt tájékoztatás alapvető elvárás szerintem, amihez bizonyos időpontok és határidők betartása és meghatározása is hozzá tartozna.... Már megszokhattad, hogy a Telekomnál a türelmet kérés gyakran tényleg jövő karácsonyig tart, legyen az honlap, számlázás, stb. Szerinted hol érdekli őket. milyen csatornákat adnak? A menedzserek beteszik egy mátrixtáblába, aztán kijön ami kijön. Szerkesztve ekkor: 2018. augusztus 15. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 AmandaD Posztolva: 2018. augusztus 15. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 15. Ahogy én látom az itteni nagyon okosok csak egy kérdésre nem válaszolnak, úgyhogy ismét felteszem: Ha köztudott volt már hónapok óta, hogy a BL és az La Liga meccsei a Sport 1-2- ről átkerülnek a Spilerhez, akkor miért nem intézkedtek eddig?? Már mennek a BL meccsek és mindjárt indul az La liga, de még eddig nem jutott eszükbe sem a Telekomnak sem pedig az itteni fórumgazdáknak, és egyéb nagy tudásúaknak, hogy intézkedjenek, kérdezzenek, kérjenek infót. Véditek a védhetetlent és a semmit akarjátok válaszként eladni. Ha nem tudtok semmit, akkor azt kell írni, hogy tudatlanok vagytok. A többi csak okoskodás a részetekről. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 AmandaD Posztolva: 2018. augusztus 15. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 15. Na látod, pont erről beszéltem. Tovább megy a blablabla... Válasz nélkül, csak a nulla infó. Továbbra sem válaszoltok a késlekedés miértjére. Ember! 2 csatornáról van szó, nem pedig a világvégéről! Azt mondod, attól féltek, hogy nem fogja nézni senki ezeket az adókat. Ez úgy *****ság, ahogy van. Ha így lenne, akkor vajon miért tette be a kínálatba a Spilert a Telekom? Amúgy meg van rengeteg olyan adó amit valóban a kutya sem néz de bent van! A focit meg csak néznék pár százezren, vagy millióan. Vagy szerinted nem? Költői volt, nem kell válaszolnod. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 AmandaD Posztolva: 2018. augusztus 15. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 15. Amúgy meg, olyan előfizetésem van, amely tartalmaz úgy 150 csatornát. Nekem kicsit fura lenne, ha mindegyikről hónapokon keresztül tárgyalt volna a Telekom. Szóval megint csak a mellébeszélés, a kifogáskeresés megy, érdemi válasz nélkül. És még te ezt a szófosást válasznak nevezed, ugyan, kérlek ne légy nevetséges! És bocsi, ha belelépetem volna a lelkedbe. Csak unom már a semmi ragozását. Én befejeztem. Az üres beszédek túlságosan érdektelenek, és fárasztóak. Úgyhogy szia, és további szép estét. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 AmandaD Posztolva: 2018. augusztus 16. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 16. 4 órája, dptrsk írta: Aki itt feltette a kérdést, esetleg a Spíler2-t is megkereste, hogy ugyan, mikor szándékozik megegyezni a szolgáltatójával? Lehet hatásosabb lenne ha a felhasználók is 2 oldalról közelítenék meg a dolgot. Neked is csak azt tudom mondani, én a Telekommal kötöttem szerződést. Nem a Spilerrel! A szerződés megkötésekor az is szerepet játszott, hogy benne volt a csomagban a Sport 1-2, amelyik adta azokat a meccseket, amik érdekelnek! Ha átvette más ezeket a közvetítéseket, akkor a Telekomnak kutya kötelessége elérni, hogy az előfizetőket ne érje kár! Ergo: megvenni, vagy akárhogyan elérni, hogy az igényelt események a programba kerüljenek. Ragozhatjátok bárhogy a Telekom hibázott, és ha nem hozza helyre sok előfizetőt fog veszteni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 AmandaD Posztolva: 2018. augusztus 16. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 16. 4 perce, anonymus írta: Engem meg akkor érne kár, ha 1Ft-al is emelkedne a havidíj a Spiler 2 miatt. Csak az ezzel a gond, hogy ti vagyok kevesebben. És nem a te igényeidre kell építeni a Telekomnak. (Hála az égnek) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 AmandaD Posztolva: 2018. augusztus 16. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 16. (szerkesztve) 13 perce, anonymus írta: Erre meg azt lehet mondani, hogy ezt nem a te vagy az én tisztem megítélni. Mindegyik tábor úgy érzi hogy ők vannak legtöbben. Nem értem, mit nem tisztem nekem megítélni? Téged, vagy a Telekomot? Vagy mit is? Elfogadom, hogy nem mi, a sportot szeretők vagyunk többen. De szerinted is azért csak van egy tábor, akit elveszíthet a Telekom. Szerintem ez nagyon nem tetszene a főnökeidnek. És akkor újra leírom a legelső hozzászólásomban írottakat: Van a Telekomnak még egy pár napja, hogy megtegye a szükséges lépéseket. Ha nem teszi, van más szolgáltató is. És hogy miért lépek le Tőletek? Nos a hozzád hasonló stílusban válaszolgató, magukat bennfentesnek feltüntető, de igazán semmire válaszolni nem tudó, emberek miatt. Szerkesztve ekkor: 2018. augusztus 16. Szerkesztő: AmandaD Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2018. augusztus 17. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 17. 6 órája, btz írta: @zoli62 Aha, a szent TV2 csoportal semmi baj nincs csak a rakat szolgáltatóval mindel. Értem. Érdekes meglátás. Gondolom te ha felmész az autópájra és elindulsz a szembejövő irányba, akkor szidod az autósokat, hogy miért dudálnak rád és mért jön mindenki szemben. Biztos mind sz.rágó. A szolgáltatók mennek szembe a forgalommal, mert előbb-utóbb úgyis beadják a derekukat, akkor meg megint felvetődik a kérdés, hogy minek ez a sz*rrágás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 AmandaD Posztolva: 2018. augusztus 18. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 18. *****33 , zoli63, Laketti és a többiek. Ti valóban kitartóak vagytok. Én már lettem arról, hogy meggyőzzem őket az igazunkról. Amióta btz beregisztrált egy új néven, (és ugyan azt mondta ráadásul mint előtte valamikor még btz-ként) és csak azért tette, hogy így oktathasson ki a semmiről, én már nem tárgyalok velük. Úgyhogy további kitartást, de én inkább szolgáltatót válltok. Sziasztok Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 AmandaD Posztolva: 2018. augusztus 18. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 18. (szerkesztve) 29 perce, btz írta: @AmandaD Ki hova regisztrált be új néven? Nem tudom, mit szedsz de sürgősen hagyd abba ? JustPool92: A megkötött szerződésed nem a sport közvetítésekre vonatkozik. Sem a La Liga sem a BL közvetítésre. Azok a csatornák továbbra is elérhetők, amik eddig adták ezeket a sportágakat. Előtte persze egy kis trágárkodás, amit gondolom professzor vagy mi a feneként, nem tehetted volna meg. btz: Nem is TV csomagra szól a szerződésed, hanem a mérkőzésre? ? Neharagudj, de én ilyen szerződésről még nem hallottam. btz: a TV előfizetői szerződésedben sem szerepel semmilyen tartalmi kitétel, így az elvárásod nem értem, miszerint a Telekomnak közelessége lenne olyan csatornát nyújtani neked, amin ezek a meccsek mennek. Szóval ezek a bejegyzések nem ugyanattól az embertől származnak? Akkor tévedtem. És bocs. (Látod, nekem ez is megy), ellentétben veletek. Ha már újra sikerült írnom, akkor had mondjam el, ezek a Professzor meg Elnök, meg "Világura" és egyébb titulusokat miért nem szüntetitek meg? Gyerekes és kicsit idi***ta is. Szerkesztve ekkor: 2018. augusztus 18. Szerkesztő: AmandaD Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Laketti Posztolva: 2018. augusztus 18. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 18. (szerkesztve) Azérr remélem lesznek még rendes emberek akik feltöltik ezeket a meccseket is az **** oldalra Szerkesztve ekkor: 2018. szeptember 13. Szerkesztő: Danka Más szolgáltató termékeinek, szolgáltatásainak reklámozása Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 géza22 Posztolva: 2018. augusztus 18. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 18. már másik szolgáltato adja olasz spanyol focit nagyon ügyesen tárgyal telekom gratulálok Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 géza22 Posztolva: 2018. augusztus 18. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 18. szeritem nem fogja adni telekom spiler 2 és extrát mindig tárgyalt telekom soha nem sikerül pl digivel 7 éve Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 géza22 Posztolva: 2018. augusztus 18. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 18. néz meg vajna medig tárgyal olasz és spanyol kőzvetités tulajdonosal nem tudot megegyezni és telekomos ügyfelek nem tudjál nézni spanyol és olasz focit máma Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 AmandaD Posztolva: 2018. augusztus 18. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 18. (szerkesztve) A Spíler2 indulása óta, azaz augusztus 11-től elérhető a ** Extra csomagjában. Tehát nem megfizethetetlen még egy kis szolgáltatónak sem. Csak a nagyok nem tudnak megállapodni. Nem jó a Telekom, de azt gondolom, a TV2-s sem különb. Két cég, amelyik megérdemlik egymást. De mi szívunk. Szerkesztve ekkor: 2018. szeptember 14. Szerkesztő: Danka Más távközlési szolgáltató megnevezése Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zunicum Posztolva: 2018. augusztus 18. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 18. Ekkor: 2018. 08. 18. at 15:16, anonymus írta: Remélem azt tudod hogy nem fixárasak a tv csatornák, csak mert nem ez jön le abból amit írsz. Remélem, te meg tudod, hogy a ** profitorientált cég. Az egész csak arról szól, hogy a *** által elfogadható és profittermelő áron kapja meg a csatit. (1 Ft-ból a haszna 50-60 fillér). Ezzel semmi gond. A baj ott keresendő, hogy a tárgyalásokat már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna kezdeni, nem pedig az utolsó hétre hagyni. Amúgy a a legmagasabb tv csomagom van, amiből nézek rendszeresen 9-10 adót. A többire feleslegesen fizetek elő, mint pl.: atv (ami nonszensz évek óta HD-ban jön) , hatos csatona, bonum tv, echo tv, hír tv, az ismétlő csatornák, ahol a a tartalmakat 60-70 alkalommal adják le. Csomagokba kapja a ** az adókat, de nem kéne rám erőltetni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2018. augusztus 18. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 18. 12 órája, ApaFia írta: Kis csavar Serie A marad ahol eddig is volt.Í gy érdekes helyzetbe került a spíler2. Na ezért is érdekes, miért megy a sz*rrágás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 AmandaD Posztolva: 2018. augusztus 18. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 18. (szerkesztve) 49 perce, cicmo írta: Igen, legyen. Digisport 1, 2, 3, HD-ben. Ugyanis, ismét, ez lenne az ügyfél érdeke. Ideírom neked a Tarr Kft. jelenlegi sportkínálatát: M4, Eurosport 1-2, Sport 1-2, Digisport 1-2-3, Spíler 1-2, kivétel nélkül HD-ben. Az Eurosportok kivételével ezek az ő TVGo-juknak megfelelő TarrMobilTV-n is elérhetők, a Spíler 2 is, 2 napja. Mindezt nagyjából ugyanannyiért. Vajon hogy az anyjuk kínjába' csinálják? És a T miért nem képes erre? Te komolyan azt várod, hogy majd ezek az emberek normális választ fognak adni, a teljesen elfogadható és elvárható kérdéseidre? Hát tudd meg, hogy nem! Majd írják, hogy "csatorna kiosztásért nem felel a Telekom" vagy hogy "Te erre szerződtél", vagy akármi más sületlenséget. Nekik ezek a válaszok vannak a sablonjukban, és ezeket variálják, a sok "professzor" "elnök" "világura" stb. Szerkesztve ekkor: 2018. augusztus 18. Szerkesztő: AmandaD Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Laketti Posztolva: 2018. augusztus 18. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 18. http://tuttosportweb.fi/update/ch6.html Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
AlcohollicA Hun
Annyi lenne a kérdésem, hogy bekerül e valamikor valamelyik csomagba, vagy külön kell fizetni érte?
Üdv: Zsolt
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
62
40
40
30
Népszerű napok
2018. Augusztus 18.
38
2018. Augusztus 13.
16
2018. Szeptember 11.
15
2018. Augusztus 19.
15
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
btz 62 poszt
zoli62 40 poszt
AmandaD 40 poszt
anonymus 30 poszt
Népszerű napok
2018. Augusztus 18.
38 poszt
2018. Augusztus 13.
16 poszt
2018. Szeptember 11.
15 poszt
2018. Augusztus 19.
15 poszt
Posztolt képek
256 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.