Posztolva ekkor: July 27, 2018 Annyi lenne a kérdésem, hogy bekerül e valamikor valamelyik csomagba, vagy külön kell fizetni érte? Üdv: Zsolt Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 18, 2018 12 órája, ApaFia írta: Kis csavar Serie A marad ahol eddig is volt.Í gy érdekes helyzetbe került a spíler2. Na ezért is érdekes, miért megy a sz*rrágás. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 18, 2018 (szerkesztve) Ekkor: 2018. 08. 17. at 17:13, btz írta: Az előfizetett csomagban található csatornákat kapod a pénzedért, kivéve ha az piaci változások miatt ez módosul (pl megszűnés). Másról nem szól a szerődésed, amit alá is írtál, így nonszensz olyat követelni ami nincs benne. Ez egy ilyen kávéház. Aki szerződést köt, az annak tudatában tegye, hogy az nem garancia arra, hogy XY műsort biztosan látni fog. Természetesen kiléphetsz, hűségidő esetén kötbér megfizetése mellett vagy hűségidő nélkül bármikor. Hűséggel nyilván semelyik szolgáltató nem fog ilyen feltétellel szerződni veled sem mással. Igen, ez egy ilyen kávéház. De lehetne másmilyen is. Az ügyfél tartalomért fizet, nem azért, hogy a szerződésben megnevezett, időközben kibelezett csatornát bámulhassa a hűség végéig, miközben 3 órányi konzervműsort ismételnek folyamatosan. (ld. SportKlub végnapjai) A garanciát, hogy "XY műsort biztosan látni fog", a kábeltársaságnak kell(ene) megteremtenie. Pl. a T, mint óriáscég, köthetné úgy a szerződést a tartalomszolgáltatóval, hogy ha egy különösen vonzó tartalomelem (pl. Trónok harca, The Walking Dead, spanyol, angol, német, olasz bajnokság, BL stb.) kiesik a csatorna kínálatából, akkor drasztikusan csökken a díj. A felszabaduló összegből megvásárolható az az új vagy régi csatorna, amelyik a kurrens cikkel rendelkezik. Ez lenne az ügyfél érdeke. Mivel a kábelpiacon lényegében nincs versenyhelyzet, a T (és a többiek) ezt nagy ívben. OK, biztos én is így viselkednék, ha nagy cég lennék egy nem-versenypiacon. Csak azt nem értem, hogy miért kell védeni. Ekkor: 2018. 08. 18. at 13:50, anonymus írta: Akkor Spiler2 mellé már Digisport is legyen ? Igen, legyen. Digisport 1, 2, 3, HD-ben. Ugyanis, ismét, ez lenne az ügyfél érdeke. Ideírom neked a ** jelenlegi sportkínálatát: M4, Eurosport 1-2, Sport 1-2, Digisport 1-2-3, Spíler 1-2, kivétel nélkül HD-ben. Az Eurosportok kivételével ezek az ő TVGo-juknak megfelelő **MobilTV-n is elérhetők, a Spíler 2 is, 2 napja. Mindezt nagyjából ugyanannyiért. Vajon hogy az anyjuk kínjába' csinálják? És a T miért nem képes erre? Szerkesztve ekkor: September 14, 2018 Szerkesztő: Danka Más távközlési szolgáltató megnevezése Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 18, 2018 Azt hittem csak nálunk van ez így Az első 12-14 csatornára be van állítva 6 sport, és 3 hír adó. Na jó, még pár mese csati is . De van ezeken kívül, még több mint 140 csatorna. És ezeket vajon ki nézi? Még a pár film csatornát és dokumentum adót megértem, de a többi minek? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 18, 2018 Ekkor: 2018. 08. 18. at 15:16, anonymus írta: Remélem azt tudod hogy nem fixárasak a tv csatornák, csak mert nem ez jön le abból amit írsz. Remélem, te meg tudod, hogy a ** profitorientált cég. Az egész csak arról szól, hogy a *** által elfogadható és profittermelő áron kapja meg a csatit. (1 Ft-ból a haszna 50-60 fillér). Ezzel semmi gond. A baj ott keresendő, hogy a tárgyalásokat már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna kezdeni, nem pedig az utolsó hétre hagyni. Amúgy a a legmagasabb tv csomagom van, amiből nézek rendszeresen 9-10 adót. A többire feleslegesen fizetek elő, mint pl.: atv (ami nonszensz évek óta HD-ban jön) , hatos csatona, bonum tv, echo tv, hír tv, az ismétlő csatornák, ahol a a tartalmakat 60-70 alkalommal adják le. Csomagokba kapja a ** az adókat, de nem kéne rám erőltetni. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 18, 2018 Remélem azt tudod hogy nem fixárasak a tv csatornák, csak mert nem ez jön le abból amit írsz. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 18, 2018 (szerkesztve) A Spíler2 indulása óta, azaz augusztus 11-től elérhető a ** Extra csomagjában. Tehát nem megfizethetetlen még egy kis szolgáltatónak sem. Csak a nagyok nem tudnak megállapodni. Nem jó a Telekom, de azt gondolom, a TV2-s sem különb. Két cég, amelyik megérdemlik egymást. De mi szívunk. Szerkesztve ekkor: September 14, 2018 Szerkesztő: Danka Más távközlési szolgáltató megnevezése Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 18, 2018 néz meg vajna medig tárgyal olasz és spanyol kőzvetités tulajdonosal nem tudot megegyezni és telekomos ügyfelek nem tudjál nézni spanyol és olasz focit máma Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 18, 2018 szeritem nem fogja adni telekom spiler 2 és extrát mindig tárgyalt telekom soha nem sikerül pl digivel 7 éve Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 18, 2018 Épp most, géza22 írta: már másik szolgáltato adja olasz spanyol focit nagyon ügyesen tárgyal telekom gratulálok Akkor Spiler2 mellé már Digisport is legyen ? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 18, 2018 már másik szolgáltato adja olasz spanyol focit nagyon ügyesen tárgyal telekom gratulálok Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: August 18, 2018 13 perce, AmandaD írta: Ha már újra sikerült írnom, akkor had mondjam el, ezek a Professzor meg Elnök, meg "Világúra" és egyéb titulusokat miért nem szüntetitek meg? Gyerekes és kicsit idi***ta is. Olvasni való! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 18, 2018 (szerkesztve) Azérr remélem lesznek még rendes emberek akik feltöltik ezeket a meccseket is az **** oldalra Szerkesztve ekkor: September 13, 2018 Szerkesztő: Danka Más szolgáltató termékeinek, szolgáltatásainak reklámozása Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: August 18, 2018 Ennyi... Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: August 18, 2018 Az a lényeg,hogy a hazai”bajnokságot” mindenki ingyen és korlátlanul nézhesse már ha van olyan elvetemült akit érdekel ez a botlábúak gyülekezete. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: August 18, 2018 1 perce, AmandaD írta: Szóval ezek a bejegyzések nem ugyanattól az embertől származnak? Nem ugyanattól az embertől származnak. Nehéz elhinni, hogy más is ugyanúgy látja a dolgot mint én? 3 perce, AmandaD írta: Akkor tévedtem. És bocs. (Látod, nekem ez is megy), ellentétben veletek. El van nézve, de a konteó műfajról szokj le kérlek. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
4 Posztolva: August 18, 2018 3 perce, AmandaD írta: Ha már újra sikerült írnom, akkor had mondjam el, ezek a Professzor meg Elnök, meg "Világura" és egyébb titulusokat miért nem szüntetitek meg? Gyerekes és kicsit idi***ta is. Szerinted mi kértük ? T adja ezeket a neveket. De gondolom erre nem gondoltál, csal arra hogy megalománok vagyunk. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 18, 2018 7 órája, ApaFia írta: Kis csavar Serie A marad ahol eddig is volt.Í gy érdekes helyzetbe került a spíler2. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 18, 2018 (szerkesztve) 29 perce, btz írta: @AmandaD Ki hova regisztrált be új néven? Nem tudom, mit szedsz de sürgősen hagyd abba ? JustPool92: A megkötött szerződésed nem a sport közvetítésekre vonatkozik. Sem a La Liga sem a BL közvetítésre. Azok a csatornák továbbra is elérhetők, amik eddig adták ezeket a sportágakat. Előtte persze egy kis trágárkodás, amit gondolom professzor vagy mi a feneként, nem tehetted volna meg. btz: Nem is TV csomagra szól a szerződésed, hanem a mérkőzésre? ? Neharagudj, de én ilyen szerződésről még nem hallottam. btz: a TV előfizetői szerződésedben sem szerepel semmilyen tartalmi kitétel, így az elvárásod nem értem, miszerint a Telekomnak közelessége lenne olyan csatornát nyújtani neked, amin ezek a meccsek mennek. Szóval ezek a bejegyzések nem ugyanattól az embertől származnak? Akkor tévedtem. És bocs. (Látod, nekem ez is megy), ellentétben veletek. Ha már újra sikerült írnom, akkor had mondjam el, ezek a Professzor meg Elnök, meg "Világura" és egyébb titulusokat miért nem szüntetitek meg? Gyerekes és kicsit idi***ta is. Szerkesztve ekkor: August 18, 2018 Szerkesztő: AmandaD Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: August 18, 2018 13 órája, *****33 írta: Szerinted egy on demand streaming nem működne? Szerintem nagyon, es nem tudom miert nem csinálják meg. Sztem ido kérdése. A Spiler Extra ha jól tudom, valami ilyesmi lesz. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: August 18, 2018 11 órája, zoli62 írta: A szolgáltatók mennek szembe a forgalommal, mert előbb-utóbb úgyis beadják a derekukat, akkor meg megint felvetődik a kérdés, hogy minek ez a sz*rrágás. Nem törvényszerű, hogy beadják a derekukat. De ha mégis, az sem mindegy, hogy milyen feltételekkel teszik azt. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: August 18, 2018 @AmandaD Ki hova regisztrált be új néven? Nem tudom, mit szedsz de sürgősen hagyd abba ? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 18, 2018 *****33 , zoli63, Laketti és a többiek. Ti valóban kitartóak vagytok. Én már lettem arról, hogy meggyőzzem őket az igazunkról. Amióta btz beregisztrált egy új néven, (és ugyan azt mondta ráadásul mint előtte valamikor még btz-ként) és csak azért tette, hogy így oktathasson ki a semmiről, én már nem tárgyalok velük. Úgyhogy további kitartást, de én inkább szolgáltatót válltok. Sziasztok Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
5 Posztolva: August 18, 2018 Kis csavar Serie A marad ahol eddig is volt.Í gy érdekes helyzetbe került a spíler2. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 17, 2018 6 órája, btz írta: @zoli62 Aha, a szent TV2 csoportal semmi baj nincs csak a rakat szolgáltatóval mindel. Értem. Érdekes meglátás. Gondolom te ha felmész az autópájra és elindulsz a szembejövő irányba, akkor szidod az autósokat, hogy miért dudálnak rád és mért jön mindenki szemben. Biztos mind sz.rágó. A szolgáltatók mennek szembe a forgalommal, mert előbb-utóbb úgyis beadják a derekukat, akkor meg megint felvetődik a kérdés, hogy minek ez a sz*rrágás. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 17, 2018 Btz Ugy latom nem értettél meg. Tisztában vagyok hogy szerzodesileg jelenleg semmi jogom nincs pampogni. Azt probaltam mondani hogy ez az egesz koncepció meghaladott a mai világban csak ugy tunik valamiert mifelénk ezt senkinek sem erdeke elhetobbe tenni, pedig szerintem meg több penzt is lehetne kaszálni azokon akik fizetni hajlandóak Szerinted egy on demand streaming nem működne? Szerintem nagyon, es nem tudom miert nem csinálják meg. Sztem ido kérdése. Ha végre rájönnek es a meglévő szerzodesekbol ki tudnak lepni. Es akkor az ilyen TV2-ok rájönnek vegre hogy valami hozzáadott ertek nélkül nem megy. Illetve a T es Dhighi es társai is hogy a penzbehajtason tul valami egyebbel is erdemes lenne foglalkozni. Kozben persze mi juzerek állunk a nemiszerv rossz végén tehetetlenül kiabálva hogy szeretnenk kapni valamit a pénzünkért Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Annyi lenne a kérdésem, hogy bekerül e valamikor valamelyik csomagba, vagy külön kell fizetni érte?
Üdv: Zsolt
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon