Posztolva ekkor: August 23, 2018 Hali! Van készleten xbox one X jelenleg ? Szeretnék vásárolni egyet. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: August 23, 2018 Nah megint itt. Most azt az infot kaptam, hogy megszerelték a weblapot illetve semmilyen jelzés nem érkezett hogy nincs Xbox One X. Kiválasztod hogy otthoni mellé kéred. Végig mész az igény bejelentőn kiválasztol vmi tv intertnet csomag meg ami kell. Igény leadása ott is megadsz mindent és befejezed. Úgy néz ki mintha új szolgáltatást rendelnél, de közben nem. Fel fog hívni valaki utána a T-től, vele fixálod a megrendelést neki mondasz mt számot neved meg ami kell. Igen tudja a T hogy ez így Tréé dolgoznak rajta, meg lesz oldva egyszerűbe. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 23, 2018 25 perce, anonymus írta: Utána kérdezek! Köszi, már 1 hete próbálkozok a beszerzésén, lassan jó lenne ha össze is jönne.:D 1 órája, anonymus írta: Szia online shopban van raktáron, de még rossz a weblaop rendelő része ennél a terméknél. 1414 en megtudod rendelni. 25 perce, anonymus írta: Utána kérdezek! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 23, 2018 Utána kérdezek! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 23, 2018 anonymus "online shopban van raktáron, de még rossz a weblaop rendelő része ennél a terméknél. 1414 en megtudod rendelni." - Ma próbáltam megrendelni tőletek én is, telefonon, 1 óra körül, de azt mondta az ügyintéző hogy nincs raktáron. Most akkor hogy lehet beszerezni? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 23, 2018 Szia online shopban van raktáron, de még rossz a weblaop rendelő része ennél a terméknél. 1414 en megtudod rendelni. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Hali!
Van készleten xbox one X jelenleg ?
Szeretnék vásárolni egyet.
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon