Ripa Posztolva ekkor: 2018. augusztus 23. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. augusztus 23. Hali! Van készleten xbox one X jelenleg ? Szeretnék vásárolni egyet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2018. augusztus 23. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 23. Szia online shopban van raktáron, de még rossz a weblaop rendelő része ennél a terméknél. 1414 en megtudod rendelni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 yandelus Posztolva: 2018. augusztus 23. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 23. anonymus "online shopban van raktáron, de még rossz a weblaop rendelő része ennél a terméknél. 1414 en megtudod rendelni." - Ma próbáltam megrendelni tőletek én is, telefonon, 1 óra körül, de azt mondta az ügyintéző hogy nincs raktáron. Most akkor hogy lehet beszerezni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2018. augusztus 23. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 23. Utána kérdezek! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 yandelus Posztolva: 2018. augusztus 23. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 23. 25 perce, anonymus írta: Utána kérdezek! Köszi, már 1 hete próbálkozok a beszerzésén, lassan jó lenne ha össze is jönne.:D 1 órája, anonymus írta: Szia online shopban van raktáron, de még rossz a weblaop rendelő része ennél a terméknél. 1414 en megtudod rendelni. 25 perce, anonymus írta: Utána kérdezek! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. augusztus 23. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 23. Nah megint itt. Most azt az infot kaptam, hogy megszerelték a weblapot illetve semmilyen jelzés nem érkezett hogy nincs Xbox One X. Kiválasztod hogy otthoni mellé kéred. Végig mész az igény bejelentőn kiválasztol vmi tv intertnet csomag meg ami kell. Igény leadása ott is megadsz mindent és befejezed. Úgy néz ki mintha új szolgáltatást rendelnél, de közben nem. Fel fog hívni valaki utána a T-től, vele fixálod a megrendelést neki mondasz mt számot neved meg ami kell. Igen tudja a T hogy ez így Tréé dolgoznak rajta, meg lesz oldva egyszerűbe. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 yandelus Posztolva: 2018. augusztus 23. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 23. Nos beszéltem az ügyintézővel, aki szerint nincs készleten az Xbox One X. Majd valamikor várható még belőle, de hogy mikor arról nincs infó, csak az S verzióból van, ami nekem nem megfelelő. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Ripa Posztolva: 2018. augusztus 23. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 23. 3 órája, anonymus írta: Nah megint itt. Most azt az infot kaptam, hogy megszerelték a weblapot illetve semmilyen jelzés nem érkezett hogy nincs Xbox One X. Kiválasztod hogy otthoni mellé kéred. Végig mész az igény bejelentőn kiválasztol vmi tv intertnet csomag meg ami kell. Igény leadása ott is megadsz mindent és befejezed. Úgy néz ki mintha új szolgáltatást rendelnél, de közben nem. Fel fog hívni valaki utána a T-től, vele fixálod a megrendelést neki mondasz mt számot neved meg ami kell. Igen tudja a T hogy ez így Tréé dolgoznak rajta, meg lesz oldva egyszerűbe. nekem se sikerült megvenni, akkor nincs, nem ertem it az van hogy van, ott meg hogy nincs. marmint a telosoknal. Na mindegy. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. augusztus 24. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 24. Helyzet a következő, nem lesz raktáron ebben a kiadásban több belőle. Elnézést kérek mindenkitől hibás infokat kaptam az elmúlt napokban. Várhatóan a weblapról is lefog kerülni, hamarosan. Szeptemberben jön az új konstrukció, más játékkal stb stb. Remélem ez már a végleges felállás és nem változik holnapra semmi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 yandelus Posztolva: 2018. szeptember 16. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 16. ... és ennyi idő elteltével, még mindig semmi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Doctorx Posztolva: 2018. szeptember 17. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 17. Nem indítok új kérdést, bocsi hogy ide. Ps4 pro sem kapható napok óta, tudjuk mikor lesz? Mert lejárt a net hűségem hosszabítanék, de akkor a készülékvásárlást is egybene tudnám. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 yandelus Posztolva: 2018. szeptember 17. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 17. 2 órája, Doctorx írta: Nem indítok új kérdést, bocsi hogy ide. Ps4 pro sem kapható napok óta, tudjuk mikor lesz? Mert lejárt a net hűségem hosszabítanék, de akkor a készülékvásárlást is egybene tudnám. Én Augusztus közepe óta várok az Xbox-ra, azóta mindig azt az infót kapom, hogy 2-3 nap múlva. Az volt hogy szeptember elején tuti lesz, de nem volt. Múlthéten megjelent az új Xbox One X gépcsomag, gondoltam akkor 100% hogy itt is lesz, hiszen az ország összes komoly üzletében van belőle, erre még sincs. Múlt héten, azt ígérték, hogy valószínű a hétfő kedd, hogy már lesz. Majd érdeklődöm, mondta az ügyintéző hogy ne a weblapot nézzem mert bugos, és van hogy rosszul érzékel. Ezek alapján, azt javaslom neked, hogy kedd délután próbáld meg, lehet hogy menni fog a megrendelés. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Doctorx Posztolva: 2018. szeptember 17. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 17. Köszi! Én múlt héten kedden próbáltam, akkor a weboldal aztmutatta hogy van, aztán csütörtökön kiderült nincs, aztán pénteken tpontban aztmondták van, de kiderült nincs Szóval majd egyszercsak lesz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2018. szeptember 17. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 17. Az XBOX One X a Szeptember 17. frissült árlistában már nem szerepel, ami annyit jelent, hogy kikerült a kínálatból. Lesz -e újra valamikor azt nem tudni. Árlisták itt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. szeptember 17. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 17. Ahogy fentebb írtam ha valaki olvasta (nem). Ebben a kidásban nem lesz több xbox one. Szept végére várható másik konsrukcioban. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Doctorx Posztolva: 2018. szeptember 17. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 17. A Ps4 pro-ról tudsz esetleg valamit? A mai árlistában benne van, csak épp nem kapható Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. szeptember 17. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 17. Nem, hét első felében mindenki magán vagy házon kivül lesz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 yandelus Posztolva: 2018. szeptember 18. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 18. 20 órája, anonymus írta: Ahogy fentebb írtam ha valaki olvasta (nem). Ebben a kidásban nem lesz több xbox one. Szept végére várható másik konsrukcioban. Éppen azért gondoltam, hogy az ÚJ csomagban, "konstrukcióban" amiben megjelent a múlthéten más játékkal, lesz a T-nél is már a héten, de egyelőre nincsen. Ezek szerint, nem is lesz, majd csak hónap végén. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Horváth Roland Posztolva: 2018. szeptember 22. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 22. szevasztok. Én nem vagyok az a város fajta. Lesz jövő héten one x vagy nem? Olvasom hogy most várható a készlet de kíváncsi vagyok igaz-e. Remélem nincs átverés,. Érdekelne melyik konstrukciót rendeli be jövőhétre a telekom? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 dptrsk Posztolva: 2018. szeptember 23. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 23. 22 órája, Horváth Roland írta: szevasztok. Én nem vagyok az a város fajta. Lesz jövő héten one x vagy nem? Olvasom hogy most várható a készlet de kíváncsi vagyok igaz-e. Remélem nincs átverés,. Érdekelne melyik konstrukciót rendeli be jövőhétre a telekom? Amint kikerül a honlapra kiderül melyik konstrukcióban rendelte be a Telekom. Sajnos mi sem tudjuk meg előbb Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Horváth Roland Posztolva: 2018. szeptember 23. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 23. Köszi a választ , de azt tudod hogy jövőhéten melyik naptól lesz elérhető? Remélhetőleg 30.-ra bent lesz. Az eléggé hónap vége. Szóval érdekelne melyik napra várható a készlet? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Doctorx Posztolva: 2018. szeptember 24. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 24. Olyan infot kaptam, okt 5 után lesznek a konzolok... Nektek xbox nekem ps4... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Ripa Posztolva: 2018. szeptember 24. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 24. (szerkesztve) 2 órája, Doctorx írta: Olyan infot kaptam, okt 5 után lesznek a konzolok... Nektek xbox nekem ps4... Ezt az infót, hol kaptad? Ha lehet kérdezni. Én bementem hozzájuk reggel, az egyik közeli kirendeltségükbe, és ott azt mondta egy nő, hogy utána kérdez, bement hátra, és 3 perc múlva azzal az infóval jött, hogy Szeptember 28.-án már lesz, max 29. Azért az már elég nevetséges lenne, hogy még ezt se tudják tartani. Mostmár tényleg minden hétre ígérik. Hülyét csinálnak a vásárlókból. Szerkesztve ekkor: 2018. szeptember 24. Szerkesztő: Ripa Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. szeptember 24. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 24. 25 perce, Ripa írta: Ezt az infót, hol kaptad? Ha lehet kérdezni. Én bementem hozzájuk reggel, az egyik közeli kirendeltségükbe, és ott azt mondta egy nő, hogy utána kérdez, bement hátra, és 3 perc múlva azzal az infóval jött, hogy Szeptember 28.-án már lesz, max 29. Azért az már elég nevetséges lenne, hogy még ezt se tudják tartani. Mostmár tényleg minden hétre ígérik. Hülyét csinálnak a vásárlókból. Ezt érzem én is. Amikor megkérdezem és naponta más jön vissza Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Horváth Roland Posztolva: 2018. szeptember 24. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 24. Na ma 10 órakor bementem énis. Más okból de rákérdeztem. Azt mondta 1 srác hogy csütörtökön várható. Aztán otthon vettem csak észre hogy van egy levelem a telekomtól. Az áll benne Október közepétől lesz.... Fifa 19 meg Forza Horizon 4 játékokkal. 2 új game... Lesz vagy 200 ezer. Tipppre. Miközben gamepassal 3 ezer a forza h 4... Nemvolt túl szerencsés döntés a telekomtól ezzel a kettővel. Annyit viszont én nem várok. Ha csütörtökön nincs akkor megveszem 1 komzol boltban. Azt nem tudom te milyen infot kaptál Anonymus de azért ez már ciki. Össze vissza infók. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Doctorx Posztolva: 2018. szeptember 24. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 24. Viszonylag régi belsős dolgozótól kaptam, régi ismerősöm, csak próbálom nem nyaggatni mindenért. Ez a 3 nap múlva lesz időpontot, nekem 3 hete mondogatják... A legszebb hogy alig vártam lejárjon a net hűségem hogy hosszabítsak készüléket vegyek, most 3 hete várom hogy legyen készülék Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Ripa
Hali!
Van készleten xbox one X jelenleg ?
Szeretnék vásárolni egyet.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
12
11
11
7
Népszerű napok
2018. Augusztus 23.
8
2018. Szeptember 17.
8
2018. Szeptember 24.
7
2018. Október 2.
5
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Roli82 12 poszt
Doctorx 11 poszt
yandelus 11 poszt
anonymus 7 poszt
Népszerű napok
2018. Augusztus 23.
8 poszt
2018. Szeptember 17.
8 poszt
2018. Szeptember 24.
7 poszt
2018. Október 2.
5 poszt
55 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.