Posztolva ekkor: August 23, 2018 Hali! Van készleten xbox one X jelenleg ? Szeretnék vásárolni egyet. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: October 26, 2018 (szerkesztve) November 5.-től PlayStation 4 Pro 1TB + Spiderman + Pluscard 172.260 Ft XBOX One X 1TB + Battlefield V + 3 hó Live Gold 178.860 Ft Szerk. Sztornó Szerkesztve ekkor: November 5, 2018 Szerkesztő: Roli82 Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: October 24, 2018 2 órája, Pzolee írta: Köszönöm a kérdést. Ma már online kaptam egy szerződésmódosíto dokumentumot. Abban már beszélnek XboxOne-ról. De más nem történt. Akkor sínen vagy. Ha átadták a futárszolgálatnak sms-t kapsz és nyilván emailt is utóbbit a GLS-től a szállítás reggelén. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: October 24, 2018 Köszönöm a kérdést. Ma már online kaptam egy szerződésmódosíto dokumentumot. Abban már beszélnek XboxOne-ról. De más nem történt. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 24, 2018 Ekkor: 2018. 10. 20. at 19:23, Pzolee írta: Nagyon kedves vagy. Köszönöm a részletes választ. Már csak türelmesen kell várnom... Van fejlemény? A weboldalon javításra került a hiba. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: October 20, 2018 Nagyon kedves vagy. Köszönöm a részletes választ. Már csak türelmesen kell várnom... Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 20, 2018 Megrendelések között nekem sem jelenik meg semmi, ha otthoni részhez rendelek, sőt sose jelent meg 10 év alatt, még szolgáltatás megrendelés se, nem hogy eszköz. Minden esetben van FKV (fizető képességi vizsgálat). Majd ha ezen átjutsz, akkor felkerül a dokumentumok közé a számla a cuccról és a szerződés módosításról, erről kapsz SMS-t és emailt is. Weblap javítására a hosszú hétvége miatt várni kell. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 20, 2018 Telefonon leadtam a rendelést,de a telekom fiókomban semmi jelzés nincs arról hogy egyáltalán rendeltem valamit is. Az ügyintéző azt mondta hogy elbírálják és majd akkor jön egy SMS. Na de vettem már máskor is drága dolgokat is előfizetéshez és a rendeléseknél ott volt az igénylésem. Jelenleg sem lehet rendelni online. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 19, 2018 (szerkesztve) 10 perce, Pzolee írta: Nagyon köszi. Jelenleg hibába ütök a vásárlásra,nem megy tovább.....de legalább már van Telefonon rendeld meg, az gyorsabb! Tovább a megrendeléshez gomb meg valóban nem reagál, ha otthoni szolgáltatás mellé van kiválasztva,továbbítom hogy javítsák! Szerkesztve ekkor: October 19, 2018 Szerkesztő: Roli82 kiegészítés Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 19, 2018 Nagyon köszi. Jelenleg hibába ütök a vásárlásra,nem megy tovább.....de legalább már van Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 19, 2018 18 órája, Pzolee írta: Haliho. Vajon mikor rendelhető? Üdv Hali. Jelen pillanatban van belőle. Link Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 18, 2018 Haliho. Vajon mikor rendelhető? Üdv Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 16, 2018 Ismét frissült az árlista és bekerült az XBOX One X 1TB + Forza Horizon 4 + FM7 + FIFA 19 + 3 hó Live Gold 177.320 Ft... weblapra még nem került fel. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: October 9, 2018 Én már megvettem... Vártam több héten át, de vicc hogy már máshol többféle új csomaggal volt, itt meg még semmi. Szóval részemről vége az xbox vásárlási mizériának. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 5, 2018 8 perce, Doctorx írta: Na hogy dícsérjem is kicsit a telekomot, fénysebességgel kaptam meg, ugyanis szerdán rendeltem, tegnap délben hozta a futár!! Xbox x-eseknek további jó szerencsét, hátha lesz Nah ez jó gyors volt! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: October 5, 2018 Na hogy dícsérjem is kicsit a telekomot, fénysebességgel kaptam meg, ugyanis szerdán rendeltem, tegnap délben hozta a futár!! Xbox x-eseknek további jó szerencsét, hátha lesz Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: October 4, 2018 Maximum 30 nap, álltalában 1-2 héten belül kiszállítják. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: October 4, 2018 Elvileg tegnap minden rendben ment, megrendelve. Mennyi szokott lenni a kiszállítási idő kb? A héten már ne várjam ugye? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: October 2, 2018 Jaja Pro-nál azt írja már van, mostmár hátha megtudod venni.:) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: October 2, 2018 25 perce, Doctorx írta: Ohhh ps4 prora azt mutatja van, neten meg is rendeltem, lehet telefonon vagy személyesn kellene inkább? Telefonon gyorsabb. mert a webes rendeléseket kb 3 nap alatt dolgozzák fel. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 2, 2018 Ohhh ps4 prora azt mutatja van, neten meg is rendeltem, lehet telefonon vagy személyesn kellene inkább? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 2, 2018 Szerintem ma nem lesz. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 2, 2018 Ekkor: 2018. 09. 25. at 19:49, yandelus írta: Most felhívtam őket. Azt mondta az ügyintéző hogy jövő héten kedden érkeznek az új csomagok hozzájuk. Na lesz ma valami? Tegyük meg a tétjeinket. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 29, 2018 Teljesen jó.. vagy 40.000-el többet fizetsz, sosincs készlet, ha pedig van legalább várhatsz jó 30 napot még kézhez kapod (jobb esetben). Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 28, 2018 4 órája, Doctorx írta: Na a ps4 pro még mindig nem kapható, de legalább már drágább lett... Köszi... Pár napja barátnőm írt nekik, box miatt, de nem válaszoltak, így felhívtuk őket. Mondták telóban, hogy okt 2-n lesz X és S is az xboxból. Majd másnap reggelre, megjött a levélben is a válasz, hogy a következő 2 hónapban nem lesz S, és X talán október közepén. és hogy elv ez a biztos válasz, mert attól jött aki a konzolokért felelős... Mindenhol egyre olcsóbbak a konzolok, itt feljebb megy, furi. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 28, 2018 Na a ps4 pro még mindig nem kapható, de legalább már drágább lett... Köszi... Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Hali!
Van készleten xbox one X jelenleg ?
Szeretnék vásárolni egyet.
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon