sandorsz56 Posztolva ekkor: 2018. november 17. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. november 17. Miért kell novemberben két számlát fizetni? Nem tudom értelmezni azt az indokot, hogy határidő-módosítás... Ez egy évben akárhogy is nézem, 13 befizetést jelent, nem?. Hogy is van ez? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2018. november 17. Megosztás Posztolva: 2018. november 17. Nem mivel Decemberben akkor már nem kell, csak Januárban Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 dptrsk Posztolva: 2018. november 20. Megosztás Posztolva: 2018. november 20. Azt nézd meg, hogy a számlák amiket befizetsz melyik időszakra szólnak, biztos nem kell 12 hónapra 13 hónap havidíját befizetni. Ám az könnyen lehet, hogy decemberben is kapsz számlát, mivel megeshet, hogy 2018 januárban a 2017 novemberi időszakot fizetted ki, vagy valamikor megcsúszott a számlázás, s azt hozták most helyre, hogy minden hónap végéig a múlt hónap esedékes. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2018. december 18. Megosztás Posztolva: 2018. december 18. Ennyit találtam hasonló témáról. Miért kaptam két otthoni számlát októberben vagy novemberben? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2018. december 18. Megosztás Posztolva: 2018. december 18. (szerkesztve) Elvileg ezzel a tárgyhavi számlafizetést akarják bevezetni, de ez csak fokozatosan megy. Szerkesztve ekkor: 2018. december 18. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Akati Posztolva: 2018. december 18. Megosztás Posztolva: 2018. december 18. Bocsi, de csak most találtam ide, pedig nekem ugyanez a problémám. Én októberben fizettem 2 számlát be. Aztán megfejtettem. Egyszer csak áttértek a számlázásban 29-30 napos fizetési határidő helyett a 21-22 naposra. Így történhetett, hogy egy hónapra két számla esedékessége esett. Ráadásul hogy lehet, hogy nem stabil a fizetési határidő? A hónap végi, sokadikai határidő nem túl jó nekem, a hónap eleje jobb volt, persze ez lehet, hogy csak nekem probléma. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
sandorsz56
Miért kell novemberben két számlát fizetni?
Nem tudom értelmezni azt az indokot, hogy határidő-módosítás...
Ez egy évben akárhogy is nézem, 13 befizetést jelent, nem?. Hogy is van ez?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.