sandorsz56 Posztolva ekkor: 2018. november 17. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. november 17. Miért kell novemberben két számlát fizetni? Nem tudom értelmezni azt az indokot, hogy határidő-módosítás... Ez egy évben akárhogy is nézem, 13 befizetést jelent, nem?. Hogy is van ez? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2018. november 17. Megosztás Posztolva: 2018. november 17. Nem mivel Decemberben akkor már nem kell, csak Januárban Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 dptrsk Posztolva: 2018. november 20. Megosztás Posztolva: 2018. november 20. Azt nézd meg, hogy a számlák amiket befizetsz melyik időszakra szólnak, biztos nem kell 12 hónapra 13 hónap havidíját befizetni. Ám az könnyen lehet, hogy decemberben is kapsz számlát, mivel megeshet, hogy 2018 januárban a 2017 novemberi időszakot fizetted ki, vagy valamikor megcsúszott a számlázás, s azt hozták most helyre, hogy minden hónap végéig a múlt hónap esedékes. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Akati Posztolva: 2018. december 18. Megosztás Posztolva: 2018. december 18. Bocsi, de csak most találtam ide, pedig nekem ugyanez a problémám. Én októberben fizettem 2 számlát be. Aztán megfejtettem. Egyszer csak áttértek a számlázásban 29-30 napos fizetési határidő helyett a 21-22 naposra. Így történhetett, hogy egy hónapra két számla esedékessége esett. Ráadásul hogy lehet, hogy nem stabil a fizetési határidő? A hónap végi, sokadikai határidő nem túl jó nekem, a hónap eleje jobb volt, persze ez lehet, hogy csak nekem probléma. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2018. december 18. Megosztás Posztolva: 2018. december 18. Ennyit találtam hasonló témáról. Miért kaptam két otthoni számlát októberben vagy novemberben? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2018. december 18. Megosztás Posztolva: 2018. december 18. (szerkesztve) Elvileg ezzel a tárgyhavi számlafizetést akarják bevezetni, de ez csak fokozatosan megy. Szerkesztve ekkor: 2018. december 18. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
sandorsz56
Miért kell novemberben két számlát fizetni?
Nem tudom értelmezni azt az indokot, hogy határidő-módosítás...
Ez egy évben akárhogy is nézem, 13 befizetést jelent, nem?. Hogy is van ez?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.