dragontwin19 Posztolva ekkor: 2014. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Ez tök jó akció A meglévő ügyfeleknek nem lesz valami ehhez hasonló, csak például a részletre vásárlás lehetősége? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2015. június 1. Megosztás Posztolva: 2015. június 1. Hello, a Té honlapján csíptem, "Move vagy Next havidíjas előfizetésre vállalt 2 év hűséggel egyösszegű vásárlás esetén" interneten vásárolva féláron adják az iPhone 4S-t, az LG G2 minit, a Samsung A5-öt és a Nokia Lumia 830-at... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Klári Posztolva: 2015. július 4. Megosztás Posztolva: 2015. július 4. Sziasztok!Bocsi, ügyetlen vagyok!Keresem a használt készülékeket, de régóta csak ugyanazt a 23-t látom. Kaptam értesítést, hogy elérhető (Sony Xperia M2), de linkre rákattintva sem találom. Pedig naponta 5-10x nézem.Mit csinálok rosszul?Nagyon köszi előre is.Üdv. Klári Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Klári Posztolva: 2015. július 4. Megosztás Posztolva: 2015. július 4. Nagyon köszi!Lehet, hogy mire megkaptam az értesítést, már más észrevette.Az Akció - Készülékvásárlás -Link -nél néztem, de ez már 2 hetes. Vagy frissítés van?Ha használt készüléket keresek, akkor jó helyen nézem?Vagy van más elérhetőség is.Köszi-kösziKlári Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. július 4. Megosztás Posztolva: 2015. július 4. Elő fordulhat hogy azóta el fogyott sajnos nem tudom. Használt cikkeket itt találsz http://www.telekom.hu/mobil/lakossagi/keszulek-vasar Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Klári Posztolva: 2015. július 6. Megosztás Posztolva: 2015. július 6. Szép reggelt!Sajnos ez a link nem működik.Bocsi.Ugye csak átmeneti?Üdv.Klári Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. július 6. Megosztás Posztolva: 2015. július 6. Nagyon sajnálom én hibám volt így már jó lesz http://www.telekom.hu/mobil/lakossagi/keszulek-vasar További szép napot Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 juhaszjani Posztolva: 2015. július 14. Megosztás Posztolva: 2015. július 14. Ha a használt készülék amit a webshopból rendeltem egyszerűen nem kapcsol be, ergo hibás, olyankor mi a teendő? Annyira elvette a kedvem ez az egész telefon, hogy nem működik, hogy az árát viszont látni szeretném, ha lehet. Ma kaptam kézhez a telefont. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. július 15. Megosztás Posztolva: 2015. július 15. 14 napon belül vissza kell juttatni a Telekomhoz, postai úton vagy egy T-pontba be kéne vinni ez a jobb meg oldás. Pénzt pedig 30 napon belül postai úton vissza kapod. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 juhaszjani Posztolva: 2015. július 16. Megosztás Posztolva: 2015. július 16. A kedd delutan erkezett hasznalt Lumia 930 sajnos sehogy sem akart bekapcsolni, még reggel sem pedig egesz éjszaka tolton volt.Tegnap reggel 9kor vissza is vittem egy T-pontba a telefont. Ott becsomagolták és alairtam egy papirt amin a nevem, telszamom es a postacimem volt. Sehol nem lattam, hogy jelezte volna az ügyintéző valahol hogy a telefon hibas\nem kapcsol be vagy hogy hova kerem vissza a penzt. Hogy mukodik ez a folyamat? Vissza kapom egyaltalan az arat? Mennyi idő alatt? Lehet valahol információt szerezni arrol hogy hogy áll a dolog? Webshopban rendeltem de T-pontban vettem at készpénzzel. Ez bezavarhat? Kérem segítsenek mert rossz hogy nem tudok semmit a telefon vagy penz holletelor. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. július 16. Megosztás Posztolva: 2015. július 16. Téged véd a törvény semmilyen indokkal nem kell szolgálnod ilyenkor, de azért meg szokták kérdezni hátha pl helyben veszel egy másikat vagy ilyesmi. Nincs semmi gond címedre ki viszi a postás 30 munka napon belül. Nem érdeklődtem ilyen téren még a T nél de 1412 vagy 1430 folyamatban lévő ügyintézés menüben lehet tudnak segíteni hol jár az ügyed. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2015. november 26. Megosztás Posztolva: 2015. november 26. Hello, a Té idén is kijön a decemberi napi mobil akcióival, az akciós kalendáriummal. ha érdekel, itt tudtok feliratkozni, vagy sms-ben: "Küldd díjmentes SMS-ben a KALENDARIUM kódot a +36 30 8080 110-es számra Telekom, ***** vagy *****fone mobilszámodról. SMS-ben fogjuk jelezni, hogy feliratkozásod sikeres volt." Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2015. november 26. Megosztás Posztolva: 2015. november 26. a szűrő kivágta, bocsi, szóval a két másik nagy mobilszolgáltató számairól is megy a feliratkozás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2015. november 27. Megosztás Posztolva: 2015. november 27. (szerkesztve) Mobiltelefonok havi díjas előfizetéssel Akciós tartozékok A készülékajánlatok 2015. november 27-én, 0:00 órától november 29-én 24:00 óráig, illetve a készlet erejéig érvényesek, és egy előfizetéshez csak egyszer, kizárólag lakossági ügyfelek által vehetők igénybe. A készülékek készletei limitáltak, amennyiben bármelyik készülék elfogy, arról a telekom.hu/blackfriday oldalon tájékoztatunk. A készülékajánlatok a telekom.hu oldalán jelennek meg, és új havidíjas vagy lejárt hűségidejű szolgáltatás- vagy készülékcsere esetén, online megrendeléssel érhetők el. Szerkesztve ekkor: 2015. november 27. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. november 27. Megosztás Posztolva: 2015. november 27. (szerkesztve) Nem valami nagy a készülékválaszték fekete péntek ide vagy oda. Szerkesztve ekkor: 2015. november 27. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Vendég Posztolva: 2015. december 11. Megosztás Posztolva: 2015. december 11. Sziasztok! Most hétvégén online akció, adventi ezüst hétvége van a Telekomnál, a Microsoft Lumia 640, Alcatel Idol 3, HTC Desire 626, Huawei G8 okostelefonok 50%-kal olcsóbban, ráadásul 5000 Ft-os tartozékkuponnal elérhetőek a honlapunkon... Szép hétvégét: István Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5648 Posztolva: 2015. december 12. Megosztás Posztolva: 2015. december 12. Kedves István! Lemaradtam az Iphone 5s akcióról ? Szeretném tudni, h karácsonyig várható-e még a készülék árának csökkenése? Nagyon szertném ? Üdv.: Bea Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5686 Posztolva: 2015. december 19. Megosztás Posztolva: 2015. december 19. nem tudom Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
dragontwin19
Ez tök jó akció
A meglévő ügyfeleknek nem lesz valami ehhez hasonló, csak például a részletre vásárlás lehetősége?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
14
10
5
5
Népszerű napok
2014. December 9.
6
2014. December 8.
6
2014. December 1.
5
2015. Július 4.
4
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Roli82 14 poszt
anonymus 10 poszt
Hapsika 5 poszt
teherwagon 5 poszt
Népszerű napok
2014. December 9.
6 poszt
2014. December 8.
6 poszt
2014. December 1.
5 poszt
2015. Július 4.
4 poszt
67 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.