Kalimera Posztolva ekkor: 2019. október 24. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. október 24. Nálam is megjelent a Telekom Fon WiFi HU. Sagemcom 5655 Optika Térképen is látszik:https://network.fon.com/maps/ Mikortól lesz használható? További információk? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2019. október 24. Megosztás Posztolva: 2019. október 24. Szia A Telekom FON szolgáltatás átalakulóban van. A hivatalos információt a fórumon közzétesszük, amint tudjuk. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Atesz Posztolva: 2019. október 25. Megosztás Posztolva: 2019. október 25. Nálam is megjelent, kíváncsian várom hogy lesz e belőle valami jó. Bár szerintem ez majd annak lesz jó aki ezért is fizet Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Kalimera Posztolva: 2019. október 25. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. október 25. (szerkesztve) @Atesz A Telekom Fon WiFi HU alapvetően nem egy fizetős dolog. Tőled kapnak a környékeden járó más telekomos előfizetők WiFi-t és te is használhatod a másokét bárhol is jársz a világban. A fizetett sávszélesség érintetlen marad, pluszként kapja a digitális elosztó. Filmnézésre valószínűleg nem alkalmas, de levelezésre információ keresésre kapcsolattartásra bőven elég lesz. Szerkesztve ekkor: 2019. október 25. Szerkesztő: Kalimera Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Atesz Posztolva: 2019. október 25. Megosztás Posztolva: 2019. október 25. @Kalimera Persze én ezt értem, régen így működött. Viszont megpróbáltam felcsatlakozni ott nekem fizetős opciókat ajánlott a FON. Majd ki derül mi lesz, azért kíváncsi vagyok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2019. október 26. Megosztás Posztolva: 2019. október 26. 2 órája, Kalimera írta: Ennek nem lenne semmi értelme, kölcsönösségi alapon kellene működnie. + A 1414 műszaki szakembere azt az információt adta, hogy amikor a rendszer élesben elindul, automatikusan megkapom írásban a hozzáférési adatokat. Jelenlegi állapotot írtam le. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kalimera Posztolva: 2019. október 26. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. október 26. (szerkesztve) 9 órája, Roli82 írta: FON-nál vett hozzáféréssel fel lehet csatlakozni már a Telekom FON-ra. Ennek nem lenne semmi értelme, kölcsönösségi alapon kellene működnie. + A 1414 műszaki szakembere azt az információt adta, hogy amikor a rendszer élesben elindul, automatikusan megkapom írásban a hozzáférési adatokat. Szerkesztve ekkor: 2019. október 26. Szerkesztő: Kalimera Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2019. október 26. Megosztás Posztolva: 2019. október 26. 5 órája, Atesz írta: @Kalimera Persze én ezt értem, régen így működött. Viszont megpróbáltam felcsatlakozni ott nekem fizetős opciókat ajánlott a FON. Majd ki derül mi lesz, azért kíváncsi vagyok. FON-nál vett hozzáféréssel fel lehet csatlakozni már a Telekom FON-ra. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Atesz Posztolva: 2019. október 26. Megosztás Posztolva: 2019. október 26. 6 órája, Roli82 írta: FON-nál vett hozzáféréssel fel lehet csatlakozni már a Telekom FON-ra. Na ez az, mezei telekomosoknak most nem igen lesz semmi, mivel nem a Telekom kezeli a FON-t. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Kalimera
Nálam is megjelent a Telekom Fon WiFi HU.
Sagemcom 5655
Optika
Térképen is látszik:
https://network.fon.com/maps/
Mikortól lesz használható?
További információk?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
8 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.