csabesz Posztolva ekkor: 2020. december 4. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. december 4. Információt szeretnék kérni, hogy az új Telekom TV Go alkalmazás mikor lesz elérhető Android TV-re, Vagy vane-e valami tükk amivel az apk manuális installálása után futásra birhatnám az alkalmazást a MiBox S-en? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Dutov Posztolva: 2021. március 26. Megosztás Posztolva: 2021. március 26. Van valami fejlemény? Hogyan lehet sürgetni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 E-my Posztolva: 2022. február 3. Megosztás Posztolva: 2022. február 3. Ekkor: 2021. 08. 15. at 19:09, Roli82 írta: Ebben az évben már nem valószínű... Sziasztok! Van esetleg hír, hogy idén mikor várható - ha várható egyáltalán? Köszi. Imi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ales Posztolva: 2022. február 21. Megosztás Posztolva: 2022. február 21. Üdv! Kb. 9 hónapja a Telekom már Android TV boxra telepített alkalmazással szolgáltatja a Telekom TV-t, vagyis az Android app már rég elkészült és éles üzemben használják is sokan. Mi az oka annak, hogy nem kerül publikálásra a Play Store-ban, hogy onnan tetszőleges Android TV eszközre letölthető legyen (nem pedig csak a Telekom által biztosított Android TV eszközön menjen)? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 VIP Dave Posztolva: 2022. április 5. VIP Megosztás Posztolva: 2022. április 5. Ekkor: 2022. 02. 21. at 16:47, ales írta: Üdv! Kb. 9 hónapja a Telekom már Android TV boxra telepített alkalmazással szolgáltatja a Telekom TV-t, vagyis az Android app már rég elkészült és éles üzemben használják is sokan. Mi az oka annak, hogy nem kerül publikálásra a Play Store-ban, hogy onnan tetszőleges Android TV eszközre letölthető legyen (nem pedig csak a Telekom által biztosított Android TV eszközön menjen)? Szia! Most már 12 Az Android TV boxon a Telekom saját firmware-e fut, nem átlagos applikáció. Jelenleg is folyamatban van a fejlesztés, de elsődleges prioritás a bevezetés óta jelzett ügyféligények kiszolgálása, hibák, hiányosságok javítása - hiszen ők már meglévő előfizetőként használják az új platformot. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 én hát Posztolva: 2023. november 17. Megosztás Posztolva: 2023. november 17. Nagy valószínűséggel nem technikai akadálya van,hanem üzleti megfontolásból van letiltva az Android tv-re való telepitheősége. Magyarul nagy valószínűséggel soha a büdös életben. Ingyen biztos nem. Ennyi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2020. december 5. Megosztás Posztolva: 2020. december 5. Üdv Amint elérhető lesz itt majd kapsz róla tájékoztatást, illetve a TV Play Store alkalmazásában is megjelenik. De egyelőre nem tudni ilyesmiről sajnos. Nincs. 🙂 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 VIP Dave Posztolva: 2021. június 24. VIP Megosztás Posztolva: 2021. június 24. Ekkor: 2021. 03. 26. at 9:55, Dutov írta: Van valami fejlemény? Hogyan lehet sürgetni? Szia! Természetesen csak akkor lesz erre lehetőség, ha már megbízhatóan és támogathatóan működik, hiszen az előírt garanciákat is így tudjuk vállalni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ales Posztolva: 2021. július 1. Megosztás Posztolva: 2021. július 1. Üdv! Körvonalazódik már, hogy kb. mikor lesz elérhető Android TV-re? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 gbirincsik Posztolva: 2021. augusztus 15. Megosztás Posztolva: 2021. augusztus 15. Engem is érdekelne, hogy mikor lesz elérhető. Tök jó lenne, ha fel tudnám tenni gond nélkül az Android TV-mre. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2021. augusztus 15. Megosztás Posztolva: 2021. augusztus 15. 28 perce, gbirincsik írta: Engem is érdekelne, hogy mikor lesz elérhető. Tök jó lenne, ha fel tudnám tenni gond nélkül az Android TV-mre. Ebben az évben már nem valószínű... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2022. február 3. Megosztás Posztolva: 2022. február 3. 4 perce, E-my írta: Sziasztok! Van esetleg hír, hogy idén mikor várható - ha várható egyáltalán? Köszi. Imi Ugyanazt tudom elmondani, mint amit már 2020-ban leírtam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2022. február 4. Megosztás Posztolva: 2022. február 4. 7 órája, E-my írta: Sziasztok! Van esetleg hír, hogy idén mikor várható - ha várható egyáltalán? Köszi. Imi Szia Imi! Sajnos még a tesztelése sem kezdődött el... ebből kiindulva várni kell még rá bőven. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 pettinke Posztolva: 2022. október 19. Megosztás Posztolva: 2022. október 19. nos, április óta eltelt némi idő, és most nekem is aktuális a kérdés: hogyan lehet a Telekom androidos STB-jén lévő app-ot egy másik, nem telekomos android TV boxra átvarázsolni? úgy látom, más országokban ez működik, itt viszont csak a TV GO smartphone / tablet verziója létezik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kt. Posztolva: 2022. december 20. Megosztás Posztolva: 2022. december 20. Szerintem a magyarországi telekom túl kabzsi és soha nem fogja engedni az appját akármilyen android tvre, csak olyan androidtvn fogja engedni amit tőle vásárolsz v. bérelsz. Jelenleg úgy lehet nézni mégis bármilyen androidtvn, hogy elindítassz egy böngészőt és belépsz a tvgo webes verziójába. Ez viszont távirányítóval elég körülményes használni. A másik lehetőség ha az android tv támogatja a chromcastet és a telefonod is, akkor egyszerűen átküldöd az androditvre a telefonod képernyőjét és a telefonodon elindítod a tvgot. Egyébként én egyedül a yettel tv appját tudtam normálisan használni androidtv de az már ezeréve mindig mindenhol működött, már *****os időben is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 VMM Posztolva: 2023. január 23. Megosztás Posztolva: 2023. január 23. Ekkor: 2022. 04. 05. at 12:49, Dave írta: Szia! Most már 12 Az Android TV boxon a Telekom saját firmware-e fut, nem átlagos applikáció. Jelenleg is folyamatban van a fejlesztés, de elsődleges prioritás a bevezetés óta jelzett ügyféligények kiszolgálása, hibák, hiányosságok javítása - hiszen ők már meglévő előfizetőként használják az új platformot. Én is ügyfél vagyok, fizetek a T-nek nem is keveset, és nevetségesnek tartom, hogy több százezres Androidos TV-re, Androidos box-ot kötök, hogy nézni tudjam a TV-t. Már én is agyvérzést kapok a távirányító hegyektől. A TV Store-ban csomó ország T alkalmazása elérhető, nem értem magyar miért nincs fent! Vagyis értem, mert itt élek pár évtizede, nap mint nap megélem milyen a magyar "szolgáltató" szektor. Számla legyen befizetve, "oszt jónapot"! A sima Androidos telefon alkalmazás dicséretes, nagyon szeretem, nekem bőven elég lenne a TV-re! Üdv! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 lmipsum Posztolva: 2023. február 23. Megosztás Posztolva: 2023. február 23. A napokban fizettem elő otthoni szolgáltatásra és gondoltam, ha már a szolgáltató kizárólag IPTV-t tud biztosítani, ahelyett, hogy a második TV-hez béreljek egy újabb boxot évekig, inkább befektettem egy nagyobb összeget egyszerre egy tv okosítóba bármiféle előzetes tájékozódás nélkül, gondolva, hogy majd letöltöm rá a TV GO appot és azon nézem, mi akadálya lehet alapon. Na most ez az opció nem igazán nyert, mivel hiába van frisebb android rendszer a tv okosítón mint magán a szolgáltató által biztosított smartboxon, nem lehet rá telepíteni szoftveres korlátozások miatt a magyar TV GO alkalmazást. Visszaolvasva látva, hogy ez nem egy új, hanem egy évek óta tartó jelenség, adott a kérdés, hogy mi magunk írjuk meg a programot hozzá és a szolgáltató áldását adja, hogy mindenki úgy oldja meg ahogy akarja vagy inkább biztosítanak saját alkalmazást, ami a saját szájízükre szabhatnak, de kompatibilis minimum chromecast google tv okosítóval? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tGábor Posztolva: 2023. március 14. Megosztás Posztolva: 2023. március 14. (szerkesztve) Telekomos (mobil) előfizetőként, olyan helyen ahol nem elérhető a Telekom otthoni szolgáltatása, én is nagyon szívesen venném, ha a TVGO applikáció elérhető lenne smartTV / android TV eszközökön. Nem mellesleg úgy gondolom, hogy ebben az esetben például jogos is az igény az ügyfelek részéről. A képernyőtükrözés kényelmetlen és állandó jelleggel nem megoldható, de mivel otthoni szolgáltatás nem elérhető, így a boxot még akkor se hoznák ki a címre ha fizetnék érte. Szerintem ezzel nem kevés előfizetői bázist veszít a cég potenciálisan. Szerkesztve ekkor: 2023. március 14. Szerkesztő: tGábor Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Hofeher Posztolva: 2023. október 25. Megosztás Posztolva: 2023. október 25. (szerkesztve) Az a baj hogy a sajátjukat se tudják úgy beállítani hogy normálisan működjön szerintem ne is reménykedjünk hogy más tv Boxokon menni fog valaha is. Szerkesztve ekkor: 2023. október 25. Szerkesztő: Hofeher Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 -Pointsman- Posztolva: 2023. november 23. Megosztás Posztolva: 2023. november 23. (szerkesztve) Innen letölthető az utolsó friss és a régebbi verziójú apk, nem tudom, hogy android tv-n, vagy android box-on müxik-e. https://m.apkpure.com/telekom-tv-go/hu.telekom.telekomtv Szerkesztve ekkor: 2023. november 23. Szerkesztő: -Pointsman- Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Zsuzso Posztolva: március 30. Megosztás Posztolva: március 30. Az Android boxra való telepíthetőséget én is kérdeztem már többször a play áruházban is. Évek óta csak a mellébeszélés megy. Alig várom, hogy elérhető yettel 5g legyen nálunk, és akkor az utolsó Telekom szolgáltatásomat is leváltom. Nálunk az internetet sem tudták biztosítani, csak egy kis minimális sávszélességű dsl-t, tv tányéros. Semmit nem fejlesztenek, a színvonal egyre romlik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: április 4. Telekom Megosztás Posztolva: április 4. Szia VickiHuff! Örömmel olvassuk, hogy elnyerte a tetszésedet az alkalmazás! ^Rita Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zozek Posztolva: november 3. Megosztás Posztolva: november 3. Jó lenne ha lehetne tv-re telepíteni az app-ot,mert a box elég gyenge hardware. Gyakran újra kell indítani,mert levan fagyva. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
csabesz
Információt szeretnék kérni, hogy az új Telekom TV Go alkalmazás mikor lesz elérhető Android TV-re,
Vagy vane-e valami tükk amivel az apk manuális installálása után futásra birhatnám az alkalmazást a MiBox S-en?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
22 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.