Roli82 Posztolva ekkor: 2014. november 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 14. Sat TV és Interaktív Sat TV Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5373 Posztolva: 2015. október 15. Megosztás Posztolva: 2015. október 15. 1412 hibabejelentés el mondod, utána pedig sok sikert.OKsa köszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5346 Posztolva: 2015. október 19. Megosztás Posztolva: 2015. október 19. Hát sajnálom,hogy átrakták.Mindenesetre nem rendelek csomagot plussz pénzért,így is eleget fizetek nekik!Köszi a válaszokat! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5384 Posztolva: 2015. október 19. Megosztás Posztolva: 2015. október 19. Egy hónapja új csomagot váltottam, mivel a régi hűségidőm lejárt. A mostani csomag HDMI elérést biztosít. így a beltéri egységet lecserélték egy Kaonmedia CO1000-as típusra. Az egyik TV-m egy régi ORION CTV 2417 M típusú kis képernyős készülék, a konyhában használja feleségem háttér TV-ként. Mióta az új beltérit felszerelték, a kép nagyon halvány, egy idő után el is tűnik. Koax bemenetről minden rendben van. Scart csatlakozót ellenőriztem, beltérit is cseréltem, kettő van a lakásban, sajnos semmi sem változott. Mivel nincs távirányítóm, a TV-n levő TV/AV átváltó sem működik, eddig evvel a gombbal tudtam váltani a régi beltérinél.Kérdésem: Mit tegyek? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5350 Posztolva: 2015. november 3. Megosztás Posztolva: 2015. november 3. Sziasztok! Sat tv előfizetésem van, családi csomag.Szeretnék vásárolni egy LG43LF5400 TV-t. Eddig analóg plazmán néztem az adást. Hogy tudom összehozni a SAT TV (Intek vevőt) és a digitális TV-t? Úgy olvasom, hogy az új TV-ben csak digitális tuner van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5350 Posztolva: 2015. november 3. Megosztás Posztolva: 2015. november 3. Közben rá jöttem, engem a probléma nem érint, hisz nem az antenna bemeneten kapja a TV a jelet, hanem HDMI-n.... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2015. november 3. Megosztás Posztolva: 2015. november 3. Hello Tonio55, az általad írtak alapján én koaxról használnám, vagy vennék egy új tévét (koaxról jó, illetve a másik tévéd mindkét beltérivel jó). hasonló vagy nagyobb, márkás, távirányítós crt tévét pár ezerért kapsz, vagy ha van helyed, már egy 60-70 centis sem több 10 ezernél... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. november 3. Megosztás Posztolva: 2015. november 3. (szerkesztve) Akár tuner nélküli HDMI monitoron is lehetne használni. A sat box maga digitális tuner. Szerkesztve ekkor: 2015. november 3. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 alexia Posztolva: 2015. november 7. Megosztás Posztolva: 2015. november 7. (szerkesztve) Sagem PVR set-top boxom van, és már néhány hete gyakran megakad az adás, ilyenkor a „Helyezze be a kártyát” felirat jelenik meg egy pillanatra. Többször is próbáltam kivenni és visszatenni a kártyát, és áramtalanítani a kapcsolóval. Korábban a pár perces áramtalanítás néhány hétre megoldotta a gondot, de most ez sem segít. Néha pár percig jó, de aztán megint kezdi. Szerkesztve ekkor: 2015. november 7. Szerkesztő: nyuszika7h Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5461 Posztolva: 2015. november 8. Megosztás Posztolva: 2015. november 8. (szerkesztve) A következő problémával fordulnék hozzátok: interaktív sat tv boxunk van ami mostanában csak úgy hajlandó felvenni, ha nem kapcsolok másik csatornára. Mi lehet a gond? Szerkesztve ekkor: 2015. november 8. Szerkesztő: linglo Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2015. november 9. Megosztás Posztolva: 2015. november 9. Szia!Jelentsd hibára, feltehetően tápegység hibás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2015. november 9. Megosztás Posztolva: 2015. november 9. Elég szűken írtad le a problémát így elég nehéz behatárolni, de egy pár ok- Fejegység hiba- egyik koax, fcsati meghibásodott- pl: huawei esetében egymás alá kötöttétek a 2 koax kábelt valami okból- 2 csatorna között tudsz csak kapcsolgatni ilyenkor 2 egyidejű felvétel megyHa nem nyúltál semmihez és csak úgy magától jött elő akkor a legegyszerűbb a hibabejelentés. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3868 Posztolva: 2015. november 15. Megosztás Posztolva: 2015. november 15. Nem hisztik el mi van most,hát h ne találgassatok ,az van mint korábban és ez ciklikusan ismétli magát minden második hónap 11-én.Hiába reklamálsz,nem tartják be sem a 24 sem a 72 órát,aztán valahonnan előkerül egy okosabb,de az ő tudása is korlátolt vagy csak két hónapra van kalibrálva de vajon most hol lehet,ma sem tudom a selejtezőt megnézni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5350 Posztolva: 2015. november 17. Megosztás Posztolva: 2015. november 17. Mi a helyzet, ha lakásfelújításkor eltűnt az egyik set top box? Levittük a pincébe kártyával együtt, most meg nincs meg. Felszeretném mondani a szolgáltatást. Mennyi az annyi ilyenkor? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2015. november 17. Megosztás Posztolva: 2015. november 17. (szerkesztve) Hello djapor96, merevlemez nélkülinél 10000 ft, merevlemezesnél 35000 ft, plusz 2000 ft a kártya és ugyanennyi a távirányító, ha az sincs meg (20. oldal itt). szóval kis "szerencsével" 12000 vagy 14000 összesen... Szerkesztve ekkor: 2015. november 17. Szerkesztő: teherwagon kiegészítés Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5520 Posztolva: 2015. november 19. Megosztás Posztolva: 2015. november 19. Segítséget szeretnék kérni, hátha valaki tud nekem segíteni. A tv távirányítóra hangolás közben rossz gombot nyomtam meg rajta és most minden gomb csak vagy be vagy csak kikapcsolja a set top boxot. Már kivettem az elemet is belőle ,de akkor sem áll vissza alapállapotra. Mit tudok tenni vele? Minden segítséget előre is köszönök. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2015. november 20. Megosztás Posztolva: 2015. november 20. Miutan kivetted az elemet nyomj meg egy gombot, hogy a kondi kisuljon. (a led felvillan egy pillanatra) Utana jo lesz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5520 Posztolva: 2015. november 20. Megosztás Posztolva: 2015. november 20. Köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5535 Posztolva: 2015. november 22. Megosztás Posztolva: 2015. november 22. nemrég váltottam SatTvre, de nagyon megbantam...egyszerűen használhatatlan a settop box....6-11mp alatt vált...a műsorújságot már ki sem nyitom, mert csak felidegesítem magam Tud valaki bármilyen megoldást erre? ...döbbenetes technológiai szint és elfogadhatatlanul rossz szolgáltatás, mindez a 21. században. Kártyamodul nincs, marad az elmaradott settop? Ráadásul ezért még két évig fizethetek. Köszönöm előre a segítséget! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. november 22. Megosztás Posztolva: 2015. november 22. Mikyen tipusú box ez? 3-4 másodperc alatti váltás kb még elfogadható, 6, 11 szerintem már nem a helyes működés. 1412-n hibabejelentés. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2015. november 24. Megosztás Posztolva: 2015. november 24. némelyik stb-n van rgb-cymk váltás a tv scart kimenetét. Azon próbálj állítani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2175 Posztolva: 2015. december 1. Megosztás Posztolva: 2015. december 1. Üdv jóemberek ! Ezt a levelet küldöm el az ügyfélszolgálatnak. Tisztelt Telekom !Szeretnék pár észrevételt megosztani A Sat tv-s set-top boxal kapcsolatba , hogy felhasználóbarátabbá váljon.Azért gondoltam erre mert nekem volt Sagem boxom aminek az évek során többször módosították a szoftverét.Nos ami most nálam van box az a Kaon media PVR-es.Hát erre aztán alaposan ráférne a módosítás és itt csak főleg azokról lesz szó amit a Sagem is tudott.Kezdem a legfontosabbal. Egyéni csatorna sorrend.Mert ha valaki HD müsorokat néz egy csomó három számjegyü csatornát kell megjegyeznie.Az nem használja az első 9 csatorna helyet ,ugye mert az csak egy gomb . Ami ebben az esetben nincs használva .Aztán ott van az a sok üres csatorna hely , meg a sok kódolt csatorna ezeket sem lehet kizárni.A másik fontos megoldandó dolog az , hogy lehessen előbb indítani a felvételt mint az EPG ben van. Mert az felvett műsoroknak sok esetben lemarad az eleje. Mivel nem tartják be az előírt indítási időt .Bosszantó ! A leállítást lehet állítani. 5-10 perces késleltetéssel .A harmadik probléma , ha egy hosszabb filmet nézek és valamiért leállítom és másnap akarom folytatni nem jegyzi meg a leállítási poziciót,ezért az elejétől indul és a gyors előre tekerés is lassú max 32x -res. Több perc is lehet mire eléri az előző leállítási helyet ami ugye nem is pontos ha nem írtam fel.A Sagem ezt mind tudta.További hiba , hogy készenléti üzemmódban 10,7 Watt a fogyasztása.Az közel havi 8 KW ami ugye már van akinél számit , mert ez haszontalan pocséklás.Az ***** boxa 1Watt alatt fogyaszt .Ezeket az értékeket fogyasztás mérővel mértem.Gyors tekerés közben többször lemerevedik több másodpercre.Továbbá ha azt állítom be , hogy egy sorozat epizódjait vegye föl.Mert a menübe ilyen is van , akkor nem vesz fel semmit.A felvételt jelző led olyan halvány , hogy oda kell hajolni , hogy lássam , hogy jelez ,a Sagem meg kiírta , hogy Rec .Sok sok apró bosszantó dolog.Úgy, hogy fejlesztő urak lehetne egy kicsit felhasználó barátabbá tenni a boxot.Hogy jót is mondjak a távvezérlő a legjobb amit eddig használtam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2015. december 2. Megosztás Posztolva: 2015. december 2. A telekom mindig "megfelelő" minőségű eszközöket használ. Ez nem jó minőségűt jelent, hanem minimálisan használhatót szerintem. A stb nem most került forgalomba tehát nem kell megfelelnie az EUs kritériumoknak. A fogyasztást pedig aszf szerint te vállaltad. A T sosem mondta hogy környezet barát. Legalábbis nekem ezeket válaszolta az üsz. Szóval ezt bebuktuk. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5703 Posztolva: 2015. december 22. Megosztás Posztolva: 2015. december 22. (szerkesztve) Sziasztok! Azt hallottam, hogy a sat tv-k beltéri egységeit 1 hónapnyi nem használat után gyárilag letiltja a T (pontosabban a bennük található kártyát) Szerintem mi otthon belefutottunk egy ilyenbe, mert 3 beltériből 2-nél letiltva üzenetet kapunk bekapcsolás után. Ha ez igaz, akkor felháborító! Hol lehet panaszt tenni ellene? Mert rendesen fizetjük a számlát, késedelem nélkül! Akkor milyen jogon tiltanak le minket?! Köszönöm a válaszokat előre is! Szerkesztve ekkor: 2015. december 22. Szerkesztő: pante Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. december 22. Megosztás Posztolva: 2015. december 22. Milyen felháborító hogy érkeznek frissítések a kártyára és x nap inaktivitás után tilt a rendszer. Összes kártyás tv szolgáltatás így működik ez nem előfizető ellen szól. Ajánlom hetente egyszer pl kapcsold be őket és nem futsz bele ilyenben többet. Ezt a tiltást most 1412 felhívásával lehet le szedni küldenek egy frissítést a kártyára. Panasszal nem élhetsz e miatt már mint élhetsz de sok értelmes nincs Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. december 22. Megosztás Posztolva: 2015. december 22. (szerkesztve) Én is már belefutottam ebbe, legalább is hasonlóba, de nem hívtam fel senkit, pár óra múlva "visszatért" minden, igaz az én esetemben "letiltást" nem írt ki csak azt hogy a csatorna megtekintéséhez nincs jogosultsága, aztán szép lassan jöttek vissza a csatornák. Szerkesztve ekkor: 2015. december 22. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Roli82
Sat TV és Interaktív Sat TV
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
111
91
66
62
Népszerű napok
2015. Január 6.
36
2015. Május 26.
29
2017. December 23.
24
2014. December 2.
24
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 111 poszt
btz 91 poszt
Törölt_tag1705 66 poszt
Roli82 62 poszt
Népszerű napok
2015. Január 6.
36 poszt
2015. Május 26.
29 poszt
2017. December 23.
24 poszt
2014. December 2.
24 poszt
Posztolt képek
962 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.