Posztolva ekkor: November 14, 2014 Sat TV és Interaktív Sat TV Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 1, 2015 Szia!Csak a szolgáltató által adott boxal működik a szolgáltatás mivel a box és a kártya össze van párosítva.Nincs lehetőség arra,hogy csak kártyát bérelj. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 1, 2015 Sziasztok! Szeretnék új HD SAT előfizetést rendelni de nem akarok beltéri egységet. Hogyan jelezhetem ezt a honlapon való szolgáltatás megrendelésnél? A tévén van a modul befogadására lehetőség és DVB-S2 is! Köszi előre is! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 27, 2015 A tv-t a hálózatra is rá kell kötni. ezt utp (hálózati kábellel) vagy wififel lehet. A másik végén egy az intenetet adó elosztó doboz (router) kell legyen. Ha csatornára irja ki hogy nem elérhető, akkor az előfizetésen kell változtatni, az mer összes csatotnát megjelenít a set-top-box nem csak az előfizettteket. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 26, 2015 Netkapcsolat van :) Hívtuk a Telekomot, mert nem fogadta el a TV a HDMI kábelen a jelet a settop boxtól. Kijött egy szerelő, beállította a settop boxot (valamit állított rajta, hogy azt hiszem a felbontás 1000-1080 legyen, utána rendben volt a HDMI kábel. Ő mondta, hogy a jel nem digitális :( Sok funkciónál írja ki a tv, hogy nem elérhető, ennek okaként találtuk azt, hogy nem digitális a jel. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: July 26, 2015 Szia!SAT TV az digitális.Okos tv funkciók szerintem net kapcsolatot igénylenek. :) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 26, 2015 Sziasztok! Tányéros SAT tv előfizetésünk van. Jelenleg ez nem digitális. Van-e mód digitális vételre a tányéros SAT tv-vel? Vettünk egy új okos tv-t és egy rakás funkció emiatt nem működik. Köszönöm a segítséget ! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 22, 2015 Van akinek Duna EPG van Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 22, 2015 Sziasztok,mivel forma 1 hétvége jön, m4 csatorna keresem, remek, megvan, ellenben epg nincs hozzá? mármint nálam totál üres sáv, így simán epg -ből belépni sem tutok rá.Valaki hasonlóan így látja? :) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 22, 2015 Lassan már egy hete nem képesek a saját hibájukat helyrehozni? Azt történt hogy vissza adtunk egy beltérit mire már nem volt szükségünk,ugyanis 3 beltéri volt egy szerződésen.Erre önök kikapcsolták azt a beltérit amelyik maradt.Kedd 2015.07.07. este 17 órakor.Meg is reklamáltuk Szerda reggel 8 kor,megígérték 72 óra alatt vissza állítják és még a mai napig nem tették meg,pedig 75 óra után újból reklamáltunk. Én az önök helyében szégyellném magam,nem kicsit nagyon. Azonnal vissza állítanám és elnézést kérnék nem egyszer,sokszor. Én a te helyedben elolvasnám az ÁSZF-t amiben le van írva mi az eljárás ha 72 órán belül nem kezdik meg a hiba elhárítását...Ismét be kell jelenteni, és menni fog...de nem most kellet volna hanem sokkal elöbb... Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 18, 2015 Postán és a 1412 reklamáltam kétszer. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 18, 2015 Lassan már egy hete nem képesek a saját hibájukat helyrehozni? Azt történt hogy vissza adtunk egy beltérit mire már nem volt szükségünk,ugyanis 3 beltéri volt egy szerződésen.Erre önök kikapcsolták azt a beltérit amelyik maradt.Kedd 2015.07.07. este 17 órakor.Meg is reklamáltuk Szerda reggel 8 kor,megígérték 72 óra alatt vissza állítják és még a mai napig nem tették meg,pedig 75 óra után újból reklamáltunk. Én az önök helyében szégyellném magam,nem kicsit nagyon. Azonnal vissza állítanám és elnézést kérnék nem egyszer,sokszor. Hol adtad le a beltérit? Postán küldted vissza, vagy esetleg T-Pontban? Előbbi a biztosabb, bár utóbbi helyen sem tagadhatják meg az átvételt? Ez csak valamil adminisztrációs hiba lehet, hogy a melevő boxot lekapcsolták. Rákérdeztél 1412-es telefonszámon, hogy beérkezett-e a beltéri? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 17, 2015 Ha jól tudom akkor Intek a beltéri és megtudom írni a Chip illetve Model és Kártyaszámot is.Sat TV-ről van szó? Ha igen akkor 1412 felhív és kártya frissítést kérj,vagy újra aktiválást! Jobb ötletem nincs,sajnos!Illetve jelezd a kötbér igényedet is,mert 72 órát túllépték! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 17, 2015 Ha jól tudom akkor Intek a beltéri és megtudom írni a Chip illetve Model és Kártyaszámot is. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 17, 2015 Nincs hozzáférése Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 17, 2015 Nálad maradt beltérin amelyik nem működik mit látsz amikor be kapcsolod ? Illetve milyen fajta ? @István Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 17, 2015 Pl ide vagy a T face oldalára vagy 1412.Már tíz napja és még semmi,nem értem meg ,mi lehet T-Home politikája. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 15, 2015 Szia! Szóval ez kábé 26 fokos emelkedési szöget jelent. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 15, 2015 Ha jól emlékszem volt ez a gondja, Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 15, 2015 Valamelyik topikba volt szó róla, hogy pl: egy fa akadályozza-e a vételt. Házilag a legegyszerűbben a következőek szerint lehet meghatározni. Ha a képlet teljesül akkor van rálátás. Bocs a rajzért nem a legszebb. :) Értelem szerűen ha y minél nagyobb annál kevésbé van zavaró tárgy a rálátásban. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 15, 2015 Valamelyik topikba volt szó róla, hogy pl: egy fa akadályozza-e a vételt. Házilag a legegyszerűbben a következőek szerint lehet meghatározni. Ha a képlet teljesül akkor van rálátás. Bocs a rajzért nem a legszebb. :) Értelem szerűen ha y minél nagyobb annál kevésbé van zavaró tárgy a rálátásban. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 14, 2015 Zenei adót raknak oda akkor meg jön más hogy mér nem egy HD csatorna van ott addig. Bunosz csatornán akár még lehet hogy lesz is decemberig valami zenei adó. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 14, 2015 addig life network lesz nagyon jo inkább raknának addig valamilyen zene adót amúgy én arról tudok a m6 az csak 2016tol lesz a m5 meg csak budapest körzetében! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 13, 2015 Pl ide vagy a T face oldalára vagy 1412. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 13, 2015 Kinek lehet akkor írni a fogyasztó védelemnek?***** ****** nem foglakozik vele még úgy tudom,írtam már minden T.Home fórura sehol sem tudnak tenni semmit,csak fizesem,legalább annyi örömem legyen h elveszik a pénzt szó nélkül. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Sat TV és Interaktív Sat TV
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon