Ugrás a tartalomhoz
  • 17

Cloudflare - Magyar Telekom nemzetközi peering

alienhun11

Kérdés

Sziasztok!

Ismét "elromlott" a nemzetközi peeringje a telekomnak a CloudFlare felé, érdekes hogy a legnagyobb magyar Telco cég nem képes a BIX-be routolni be az egyik legnagyobb CDN forgalmát. Főleg úgy, hogy rengeteg magyar weblap is cloudflare-en "él". 

A DTAG cső szinte megint fullra van telítve, 50% PL-al. Nem lehetne rendezni végre a peeringet nemzetközi irányba, ha már ténylegesen oda kéne kimenni a forgalomnak? 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• Válaszok 457
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

• 0
Ekkor: 2025. 01. 10. at 8:27, Zoli_83 írta:

Lehetséges, hogy a Tidal streaming problémámat is ez a meglévő Telekom hiba okozza, mert már rengeteg mindent kipróbáltam és nem sikerül megoldást találni az akadozó bufferelésre. Van valakinek a Tidallel hasonló problémája? A lassulás nekem is csak délutánonként és este jelentkezik, természetesen akkor, amikor az ember a szolgáltatást leginkább használná...

Szia, FXTelekom Discordon jobban tudunk segíteni, csatlakozz be :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Ez egyre jobb.... Tegnap teljesen megszakadt a Cloudflare között a kapcsolat kb. 23:50 és 00:00 között mára már háromnegyed nyolckor 190-es pingeket lehet tapasztalni az összes Cloudflare szolgáltatás felé. 

image.png.c083d6bb1a123ee8c39cc1a8098d9bdc.png

Tegnapi megszakadás: 

rrd2.png?ex=67aa4a5b&is=67a8f8db&hm=54e2fd6722d30c1e0a90f412ff86ced19317daa79105b2c912f5aca86fe66f6d&=

És végül a mai ping kiugrás amiből lehet szintén még megszakadás. 

rrd.png?ex=67aa4a59&is=67a8f8d9&hm=79bbdeeb32669d43209b8a1528ebee8f61dd5723a1fb4ddadffd8d5155c2b9da&=

Telekom, Connecting your world. 🤡

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
Ekkor: 2025. 02. 09. at 19:54, benedict írta:

Ez egyre jobb.... Tegnap teljesen megszakadt a Cloudflare között a kapcsolat kb. 23:50 és 00:00 között mára már háromnegyed nyolckor 190-es pingeket lehet tapasztalni az összes Cloudflare szolgáltatás felé. 

image.png.c083d6bb1a123ee8c39cc1a8098d9bdc.png

Tegnapi megszakadás: 

rrd2.png?ex=67aa4a5b&is=67a8f8db&hm=54e2fd6722d30c1e0a90f412ff86ced19317daa79105b2c912f5aca86fe66f6d&=

És végül a mai ping kiugrás amiből lehet szintén még megszakadás. 

rrd.png?ex=67aa4a59&is=67a8f8d9&hm=79bbdeeb32669d43209b8a1528ebee8f61dd5723a1fb4ddadffd8d5155c2b9da&=

Telekom, Connecting your world. 🤡

Nálam az egész internet lehalt, minden nemzetközi szolgáltatás (OVH, Hetzner, stb). Csak a magyar ipket tudtam elérni, mert külföld irányba megakadt egy routernél a forgalom és nem ment tovább. Szóval ja "Connecting your world."

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
Ekkor: 2025. 03. 07. at 9:19, Telekom szakértő írta:

Kedves Eos!

A Magyar Telekom és a Deutsche Telekom mindent megtesz annak érdekében, hogy a partnereik felől megfelelő minőségben érkezzen a forgalom és amint új információkkal szolgálhatunk, arról tájékoztatjuk ügyfeleinket. Türelmedet köszönjük! ^Szilvi

Évek óta nem tesztek semmit. Szolgáltató váltás az egyetlen megoldás, mert elég nevetséges, hogy teljesen átlagos netezéshez is VPN-t kell használni, miközben fizetem a havidíjat.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
Ekkor: 2025. 03. 07. at 9:19, Telekom szakértő írta:

Kedves Eos!

A Magyar Telekom és a Deutsche Telekom mindent megtesz annak érdekében, hogy a partnereik felől megfelelő minőségben érkezzen a forgalom és amint új információkkal szolgálhatunk, arról tájékoztatjuk ügyfeleinket. Türelmedet köszönjük! ^Szilvi

De hisz évek óta ez van , és nincs semmi előrelépés !!!!

Türelmesek vagyunk max 1 hónapig, de hogy egy ekkora cég és nem tesz semmit

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Sziasztok!

De jó, hogy rátaláltam erre a fórumra...az elmúlt kb. fél évben már majdnem szétvertem jó néhányszor valamit, és most már ott tartok, hogy adjanak elém egy felelőst, akin elverhetem ezeket a késő csomagokat és csomagvesztéseket...én speciel GF Now-n keresztül játszom amikor van időm, és stimmel a fórum induló ideje, nagyjából 2024.04. hótól van nálam is ez a borzalom...először nyilván hülyének voltam nézve, bár nem vagyok IP meg hálózati mérnök, de néhány teszt segítségével, meg egyszerű logikával is rájöttem, hogy nem nálam van a probléma...volt olyan ügyfelem aki ideadta a laptopját, hogy csináljak már vele valamit mert szaggat a WOT....kiderült hogy telekomos, és ugyan ez a csomagveszétses cloudflare baja van neki is, mint szeirtnem mindenkinek országosan. A játék az még egy dolog, de amikor a weboldalakon nem tudja betölteni az oldal a cloudflare-es CSS-ek illetve JS-eket és nincs mögötte fallback és szétesik az egész oldal, na az ultragáz...és mindez azért, mert a Telekomot nem érdekli...azóta beszéltem Telekomos emberrel is, field-es srác, az is emgerősítette név nélkül hogy oh hát persze ez cloudflare hiba, a telekom nem tud vagy akar megegyezni valamiről, és hát ez van nem tudunk mit tenni...***** jó...az egy dolog hogy megvan a sávszél, de süthetem mondjuk online gaming vagy streamelés közben ha feltorlódnak a csomagok és 1 perc alatt van mondjuk 8000 késő csomagom, meg ugrál a pingem 600 és 30 között... És tényleg az a gond, hogy én is úgy gondolom, hogy türelmes voltam, türelmesek voltunk, ez már lassan 1 éve megy...olyan szinten hogy játék közben már valamilyen szinten rá is állt az agyam, hogy amikor percenként jön a 2 másodperces csomagvesztés, akkor hozzáigazírom a mozgásomat...nade ne már ember... 1 éve tart ez a cécó, és szeritnem az a gond hogy a userek nagy része nem veri a tamtamot mert ők csak olyan dolgokra hazsnálják a netet ahol észre sem veszik, hogy gond van.
Kérdésem az lenne alienhun felé, hogy hogyan áll a vizsgálat, és az ügy, illetve ha feljelentést kell tennem, vagy valakinek átrendezni a belső szerveit vagy a fejében az agysejteket, akkor mit kell tennem?
A telekomhoz: 1év eltelt...meddig kell még türelmesnek lennünk? Mi a valódi ok ami miatt ezt nem lehet megoldani ennyi idő alatt? Őszintén... pénzbe kerül, vagy valami más?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...