kojan Posztolva ekkor: 2015. szeptember 24. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. szeptember 24. A telekom honlapján az IP TV családi+HD díjcsomag 2 éves hűségidejű díja 4125.-Ft. A számlában pedig 6590.Ft szerepel. Internetes NetMánia L honlapon 5175.Ft, a számlán pedig 8737. Ft szerepel. Akkor most mi mennyibe kerül? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2015. szeptember 24. Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 24. A hűség időd nem járt le véletlenül? Mert akkor emelkedik automatikusan lista árra.Ami a weboldalon van azok az aktuális árak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoloka1984 Posztolva: 2015. október 29. Megosztás Posztolva: 2015. október 29. Üdv!Ebben a hónapban nem kell fizetni?Nem kaptam még számlát pedig már hónap vége van! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 OldMike Posztolva: 2015. november 3. Megosztás Posztolva: 2015. november 3. Üdv!Ebben a hónapban nem kell fizetni?Nem kaptam még számlát pedig már hónap vége van!Nekem általában 10. és 13. között jött eddig a számla, ezért 22-én már felhívtam a 1412-őt, hogy mégis mi van. Mondták hogy még tényleg nem állítottak ki számlát, de majd fogok kapni. Végül az utolsó októberi munkanapon megérkezett.Szerencsére a fizetési határidő is korrekt: november 14. Azért elérhetnék a T-Mobile színvonalát, ott ugyanis elsején vagy másodikán kiállítják a számlát, és a következő napon már jelez is a Távszámla.Talán közben már Te is megkaptad. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoloka1984 Posztolva: 2015. november 3. Megosztás Posztolva: 2015. november 3. Meg! én mindig hónap végén szoktam fizetni mindig úgy jött de remélem most nem kell időben kifizetni 2 hónapot 1 hónapon belül Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5452 Posztolva: 2015. november 6. Megosztás Posztolva: 2015. november 6. Hogyan tudom a távszámlámat papír alapúra cserélnem? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2015. november 7. Megosztás Posztolva: 2015. november 7. Távszámlára belépve Beállítások - Szolgáltatók - Lemondás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoloka1984 Posztolva: 2015. november 27. Megosztás Posztolva: 2015. november 27. 1 hónapon belül 2 számla szép egy cég ez a telekom Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2015. november 27. Megosztás Posztolva: 2015. november 27. 5 perce, zoloka1984 írta: 1 hónapon belül 2 számla szép egy cég ez a telekom A számla kiállításának a dátumát nézed vagy a beérkezési határidőt? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. november 27. Megosztás Posztolva: 2015. november 27. 3 órája, zoloka1984 írta: 1 hónapon belül 2 számla szép egy cég ez a telekom Ilyen korábban már nálam is előfordult, persze hiába reklamáltam az ÁSZF idevágó pontja szerint, azt természetesen az ő jogászaik értelmezése szerint alkalmazzák. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
kojan
A telekom honlapján az IP TV családi+HD díjcsomag 2 éves hűségidejű díja 4125.-Ft. A számlában pedig 6590.Ft szerepel. Internetes NetMánia L honlapon 5175.Ft, a számlán pedig 8737. Ft szerepel. Akkor most mi mennyibe kerül?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
9 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.