Roli82 Posztolva ekkor: 2015. december 2. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. december 2. (szerkesztve) Édesapám ma jelezte,hogy a délután folyamán a Telekom nevében valaki felhívta, hogy nyert 120.000 Ft-ot és hogy menjen egy bank ATM-hez... Rejtett számról történt a hívás. Természetesen nem dőltbe nekik... A Telekomnak nincs ilyen nyeremény játéka, ne dőljön be senki az ilyen típusú ismeretlen hívásoknak - nyereményjátékoknak!!! A Telekom az esetleges nyeremény játékokat és azok nyerteseit mindig a www.telekom.hu weboldalon teszi közzé. Szerkesztve ekkor: 2015. december 2. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. november 9. Megosztás Posztolva: 2016. november 9. Csak sajnos azt tapasztalom, hogy nagy a minőségi szórás, nem összehasonlítható például a 10 évvel ezelőtti állapotokhoz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2016. november 9. Megosztás Posztolva: 2016. november 9. Fölös hiszti... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. november 9. Megosztás Posztolva: 2016. november 9. Nem írod alá, hogy van különbség színvonalban? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2016. november 9. Megosztás Posztolva: 2016. november 9. Nem írom alá Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. november 9. Megosztás Posztolva: 2016. november 9. Tisztelet a kivételnek, de nem ez az átlag. Hiányzik a kreatív rugalmas ügyintézés is, a folyamatok beszabályozottsága miatt az operátoroknak meg van kötve a kezük, persze ez nem az ő hibájuk. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag7307 Posztolva: 2016. december 28. Megosztás Posztolva: 2016. december 28. Ma anyum is kapott ilyen telefont. El is ment automatához. 250e ígértek. Bele ment mert kártya kódját a telefonáló nem kérte, se a bank számla számát. Állítólag az ürge bejelentkezése hivatalosnak tűnt, és mikor után érdeklődést mondott anyum közölte hogy nem gond. Végül nem érdeklődött utána a hosszú várás idő miatt. A férfi irányította mit üssön. Valami 4 szer próbálkoztak, zárásnál mindig 15e leütési ősszeget kért. Bizonylat nem jött ki egyik esetben sem. Egyéb dolgok miatt a számla csak minimális kb 3000 körüli pénzt tartalmaz. Valószínűleg emiatt nem ment a lenyúlás. Mínuszt szerintem nem csinált így. Utólagos számla egyenleg lekérdezés nem mutatott semmi pénz mozgást. Nem hiszem hogy emiatt a *****ség miatt most valakinek tartozna. Elvileg ezt a számot irtatta be vele: 30 379 5739 Próbáltam hívni de kinyomta. Nem szeretnék rendőrségre menni ha kár nem lett. De talán ez az írás és a telószám segít másnak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2016. december 28. Megosztás Posztolva: 2016. december 28. @shiro6 A ***** Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a lakosságot, hogy a sértetté válás elkerülése érdekében fogadják meg az alábbi tanácsainkat. - Amennyiben hasonló hívást kapnak, ne teljesítsék a telefonáló kéréseit. A mobiltelefonos szolgáltatók nem folytatnak ilyen nyereményakciókat. - Hasonló hívás esetén ha módjukban áll, rögzítsék a beszélgetést. Ez a későbbi nyomozást segítheti. - Telefonon soha ne adjanak meg biztonsági adatokat, kódokat, ne biztosítsanak hozzáférést pénzükhöz. - A csalók rendkívül kreatívak, különböző módszereket alkalmaznak, hogy a sértetteket tévedésbe ejtve jogtalan hasznot szerezzenek. Legyenek mindig nagyon körültekintőek! Kérjük továbbá, hogy amennyiben hasonló helyzetbe kerülnek, vagy ilyen jellegű cselekmény a tudomásukra jut, tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelenségük megőrzése mellett a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán Forrás: police.hu Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 teherwagon Posztolva: 2017. január 5. Megosztás Posztolva: 2017. január 5. Hello, most olvastam még egy próbálkozást. a szemetek kihasználva a karácsonyi ingyenes beszélgetési időszakot arra hivatkozva kértek sms küldést a Té nevében, hogy a hálózati terhelés miatti SIM tiltást feloldják. nettó *****ság ez is, így remélem, hogy senki sem ugrott be nekik Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Törölt_tag7626 Posztolva: 2017. február 2. Megosztás Posztolva: 2017. február 2. Sziasztok! Ma engem is megtaláltak. Ismeretlen szám, azonnal letette, mikor udvariasan visszahívó számot kértem. Jeleztem 1430-on, azt mondták, sok ilyen van, ha zaklatásnak érzem, akkor pedig rendőri feljelentést lehet tenni, sajnos ennél többet nem tudnak mondani. Kérlek, adjátok tovább a környezeteteknek, hogy nehogy bedőljön valaki ennek! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag7819 Posztolva: 2017. február 26. Megosztás Posztolva: 2017. február 26. Engem ma hívtak ismeretlen számról. Először kételkedve de mondtam neki hogy el tudok menni a bankautomatához, de mivel gyanúsnak tartottam gondoltam utánajárok és itt olvastam hogy kamu. Amikor visszahívott csak annyit mondtam neki a telefonba hogy a rendőrség már hallgatja a vonalat és szegénykém búcsúzás nélkül lerakta. Remélem azóta is várja a rendőröket Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 btz Posztolva: 2017. február 26. Megosztás Posztolva: 2017. február 26. (szerkesztve) Jól ki kellett volna kifaggatni, hogy milyen számra kéri a feltöltést. Szerkesztve ekkor: 2017. február 26. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag8045 Posztolva: 2017. április 15. Megosztás Posztolva: 2017. április 15. Engem ma hívtak fel privát számról,hogy 125.000.- ot nyertem a Telekomos nyereményjátékon,amit tegnap sorsoltak állítólag és üzenetet is küldtek!Ez persze nem igaz mert semmiféle üzenetet nem kaptam a Telekomtól!A feltétel az volt,hogy aktív bankkártyával rendelkezzek és azonnal menjek el a legközelebbi bankautómatához ahol "átutalják" nekem a nyereményt!Én közöltem vele,hogy van bankkártyám,de inaktív mert nem használom,erre ő felkínálta,hogy ha 15.000.-ot elutalok neki előre akkor egy futár hozza személyesen a pénzt,az elutalt 15.000.-ot pedig jóváírják a következő telefonszámlámnál!Na itt már rendesen sántított a dolog?Szóval még mindig nincs vége ....? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 btz Posztolva: 2017. április 15. Megosztás Posztolva: 2017. április 15. Sajnos nem is lesz vége, amíg van aki bedől nekik. Biztos van még fogásuk, ha nem lenne, már abbahagyták volna. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. május 20. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. május 20. Telekom nevében hívott egy férfi (elég meg győzően beszélt mintha tényleg telekomos lenne) azzal kapcsolatban hogy minden előfizetéses hűséges ügyfélnek 15.000 Ft kedvezményt adnak csak küldjek egy sms-t az adataimmal, hogy feltudják vinni az adatbázisba... Félbeszakítottam a lelkes beszédét azzal, hogy ez csalás... erre letette... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag8797 Posztolva: 2017. június 22. Megosztás Posztolva: 2017. június 22. A mai nap hívott egy férfi magán telefonszámról elég hihetően beszélt . elméletileg 120000ft-ot nyertem csak egy aktív bankártya kell és hogy keresek egy atm-et viszont mivel nem tartózkodom othon így azt mondta akkor majd vissza hívnak és küldik az értesítő sms-t. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2017. június 22. Megosztás Posztolva: 2017. június 22. @BogaPetra Hihetően beszélt? Konkrétan mit lehetett benne hihetőnek érezni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Wagnerur Posztolva: 2018. március 22. Megosztás Posztolva: 2018. március 22. Engem ma hívott rejtett számról egy hadaró emberke, nyertem 20.000Ft lebeszélhetőséget ... mert olyan szerencsés vagyok. Küldjek SMS-t ... én meg elküldtem. Ha nem sietek még faggattam volna kicsit, de nem volt időm most vacakolni vele. Alapból nem is veszem fel a rejtett számokat, de most vártam egy hívást és nem tudtam honnan fog hívni a srác. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Kriszti77 Posztolva: 2018. május 16. Megosztás Posztolva: 2018. május 16. Sziasztok! Ma engem is felhívtak Telekom nevében, hogy nyertem 120.000Ft-ot és egy Samsung Galaxy s9-et! Lakcímem és születési évem kellett bemondanom! Amikor rátért a bankszámlára..( nekem nincsen)..nem probléma kipostázzák! Remélem evvel nem tudnak mit kezdeni! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Roli82
Édesapám ma jelezte,hogy a délután folyamán a Telekom nevében valaki felhívta, hogy nyert 120.000 Ft-ot és hogy menjen egy bank ATM-hez...
Rejtett számról történt a hívás. Természetesen nem dőltbe nekik...
A Telekomnak nincs ilyen nyeremény játéka, ne dőljön be senki az ilyen típusú ismeretlen hívásoknak - nyereményjátékoknak!!!
A Telekom az esetleges nyeremény játékokat és azok nyerteseit mindig a www.telekom.hu weboldalon teszi közzé.
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
43 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.