btz Posztolva ekkor: 2014. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deino Posztolva: 2015. szeptember 11. Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 11. Ezt az oldalt nézd át:https://www.telekom.hu/mobil/lakossagi/mobil_szelessav/hasznos/limit_bovites+TURBO1GBkód elküldése a 1430-as telefonszámra elvileg aktiválja az 1GB-os adatforgalmi csomagot amely levon/vagy számláz 1690 Ft-ot. De ha más módon akarod aktiválni az 1GB-ot, akkor nézd meg az oldalt, lehetőséged van még telefonon, személyesen vagy akár online az interneten is megrendelni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2015. szeptember 11. Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 11. Sziasztok! Like 300 csomagot használok. Általában elég szokott lenni a mobilinternet, mindig a hónap végére merül csak le, de most nagyon sokat kellett használom, ezért már tegnap lemerült.Tudok mobilinternetet venni csak erre a hónapra? Semmiképp nem szeretnék előfizetést, mert jövő hónaptól megint elég lesz a csomagban foglalt mennyiség, csak erre a hónapra kéne. És ha tudok ilyet, meg tudom venni a https://www.telekom.hu-n? Még soha nem vettem vagy fizettem be a telekomnál semmit online, úgyhogy még nem igazán ismerem, mi hogy működik itt, így erre se jöttem még rá. Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!SzandiSzia!NetPlusz csomagok közül választhatsz.Megrendelheted a Telekom mobilalkalmazáson keresztül is, illetve SMS-ben a megfelelő kód elküldésével amit az oldalon megtalálsz.Illetve online felületen a jobb felső sarokban hívószámod és a hozzá tartozó 5 számból álló jelszóval bejelentkezve a bal oldali menüpontban.Előfizetések testreszabása / MobilinternetAmennyiben nincs már szükséged a választott adatbővítő opcióra, akkor azt vagy sms-ben vagy Telekom app-ban vagy az online felületen kikapcsolhatod. Az opcionálisan megrendelt kiegészítő adatdíjcsomagok lemondását követően a díjcsomagban benne foglalt adat igénybevételéhez a mobilinternet szolgáltatás újraaktiváltatása szükséges, amelyet a 1430-on ügyintéző segítségével megtehetsz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5287 Posztolva: 2015. szeptember 28. Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 28. Jó napot! Szeretnék információhoz jutni, hogy vajon miért nem működik a mobilinternetem, ha Domino Surf csomagban vagyok?! Előre is köszönöm. Zsani Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5294 Posztolva: 2015. szeptember 30. Megosztás Posztolva: 2015. szeptember 30. Sziasztok.Lecseréltem ma a régi 3G-s stickemet egy ujj 4G-s Huawei stickre ,új SIM el együtt.. A D-LINK DWR-116 ROUTER mel hibátlanul működött a régi, de az új nem akar felcsatlakozni a hálóra vele. A gépen külön kitűnően üzemel. Az a furcsa hogy ezt a két kütyüt együtt is forgalmazza a T, ezért nem értem miért nem működik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Szoki Posztolva: 2015. október 1. Megosztás Posztolva: 2015. október 1. Hello!Szükségem lenne egy olyan nem havidíjas feltöltőkártyára, amin havi kb.:200-250Mb adatforgalmam lenne.Egy nyomkövető készülékbe kellene. Tehát havidíj és egyéb fix levonások nélkül, olyan aminél csak a forgalmi díjat kell fizetnem.Két Telekom kirendeltségen is érdeklődtem, de havi 1500-2000 feletti ajánlatokkal jöttek. A konkurenciánál vettem egyet 4000Ft-ért, amiből 3000-et leforgalmazhatok.18év után ne kelljen már más szolgáltatót (is) használjak. Előre is köszi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. október 1. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. október 1. Domino NetPlusz S 1090 ft 200 MB Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Szoki Posztolva: 2015. október 2. Megosztás Posztolva: 2015. október 2. Ez miben különbözik a havidíjtól? Ha jól sejtem ennél is minden hónapban ki kell csengessek (200MB-ért!) 1090 Ft-ot. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. október 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. október 2. Annyiban különbözik, hogy amikor akarod le is mondhatod, nem hűségidős, feltöltöd 3500 ft-vel a kártyát és 3 hónapig netezhet a nyomkövetőd., és pénz is marad rajta. De azt sem értem hogy nem felelt meg neked a TMobil 1500-2000 ft-s ajánlata, de a konkurenciánál 4000ft-ért vettél valamit amiből 3000-ret leforgalmazhatsz. Nem értem ebben a logikát. Annyiban különbözik, hogy amikor akarod le is mondhatod, nem hűségidős, feltöltöd 3500 ft-vel a kártyát és 3 hónapig netezhet a nyomkövetőd., és pénz is marad rajta. De azt sem értem hogy nem felelt meg neked a TMobil 1500-2000 ft-s ajánlata, de a konkurenciánál 4000ft-ért vettél valamit amiből 3000-ret leforgalmazhatsz. Nem értem ebben a logikát. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Szoki Posztolva: 2015. október 2. Megosztás Posztolva: 2015. október 2. A konkurencia ajánlatát lassan 5. hónapja használom 4000Ft-ért!!! Ha jól számolom már havi 800 alatt vagyok! Ezért nem tetszik az 1500-2000-es ajánlat!Fél évig aktív és elég akkor feltölteni!Nem kell lemondani sem. Ha valaki tud hasonlót a T-nél AZ érdekelne. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. október 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. október 3. 1090 és 800 között nem túl sok különbség van, nem hiszem hogy még ezeknél is olcsóbb lehetőséget lehet találni. Persze érdemes böngészni, aki keres az talál alapon Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Szoki Posztolva: 2015. október 3. Megosztás Posztolva: 2015. október 3. Szerinted nem sok a 36% különbség. Egyébként pedig nem csak 290 Ft különbségről van szó hisz a konkurens kártya még nem járt le és a feltöltéskor már 4000Ft-al kell feltöltsem a következő 6 hónapot tekintettel az alacsony adatforgalomra!Ez a különbség éves szinten 3480Ft. Ez legalább 3 havi díjmentesség, ha ez nem sok és 18éves hűséggel megadják, akkor lehet róla szó!Amúgy azt gondoltam lesz hozzáértő illetékes is, de ennyi erővel a kiskegyed.hu-ra is írhattam volna.... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. október 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. október 3. Nézd nekem nem célom a te anyagi lehetőségeid firtatása. Ha neked jobban megfelel a konkurens cég szolgáltatása és úgy érzed hogy 290-al nem nyújt jobb szolgáltatást a telekom (nincs jobb lefedettség, rendelkezésre állás, nincs 4G amivel talán jobb üzemidőn működne az eszközöd, már ha 4G képes vagy bármi más itt nem említett előny) akkor a világért sem akarlak rábeszélni hogy hagyd ott azt a szolgáltatót. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5323 Posztolva: 2015. október 7. Megosztás Posztolva: 2015. október 7. Sziasztok!Interneten keresztül vettem egy telefont, hozzá Domino Surf díjcsomagot. Mobilnetre levonta az összeget, de nincs netem. Itt a fórumon olvastam, hogy be kell aktiváltatni. Ehhez kell valami dokumentum? Vagy csak felhívom a 1430-at és az ügyintézőnek mondom, hogy aktiválja? Csak telefonon tudom megtenni vagy személyesen is? Válaszokat előre is köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5325 Posztolva: 2015. október 7. Megosztás Posztolva: 2015. október 7. Dominó surf csomag mellé szeretnék LTE 5 Gb internetet . Van-e bármiféle korlátozás a felhasználásban (vider, skype, mobil woip, stb)? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deino Posztolva: 2015. október 8. Megosztás Posztolva: 2015. október 8. A mostani állapotokat nem tudom. Azt tudom hogy olyan hogy 5G/LTE nincs csak 4G/LTE ami 5GB-os. Régen úgy korlátozták a VOIP forgalmat hogy bizonyos "olcsó" mobilinterneteknél szűrték. Nem gondolom hogy ezen változtattak volna hiszen mint tudjuk ez percdíjakban brutálisan megnyesné az előfizetést. (szinte értelmetlenné tenné).Egyébként a mobilinternetnek nagy jövője van, hiszen a jövőben sokkal jobb feltételek mellett lehetne kivitelezni a telefonálást, aminek feltétele a mobilinternet mivel VOIP rendszerről beszélünk Azaz nem árulnának előfizetést, csak internetet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szabla Posztolva: 2015. október 10. Megosztás Posztolva: 2015. október 10. Szia, valószínűleg a router korábbi firmware-val működik, ami még nem volt felokosítva a 4G-s stickek fogadására. A router támogató oldala is jelzi, hogy az eszközt folyamatosan teszik kompatibilisdsé a különböző modemekkel.A firmware verziókról és a kiadási dátumiokról itt olvashatsz: http://www.dlink.com/hu/hu/home-solutions/connect_us/modems-and-gateways/dwr-116-wireless-n300-multi-wan-router a Downloads and support oldalon a Firmware cím alatt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szabla Posztolva: 2015. október 10. Megosztás Posztolva: 2015. október 10. Most találtam az Edigitálon a problémára adott megoldást, bemásolom Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szabla Posztolva: 2015. október 10. Megosztás Posztolva: 2015. október 10. Most találtam az Edigitálon a problémára adott megoldást, bemásolom5 Kósa Attila (2015/10/09)Ami tetszik: végre műkődikVégre sikerült megoldani a problémát! A D-Link ügyfélszolgálat segítségével! Leküldték a frissítést (e-mailban) 1.04EU helyett 1.05EU... azóta kifogástalanul működik!0 0 Jelentem Válasz4 Kósa Attila (2015/10/04)Ami tetszik: sok mindent tudAmi nem tetszik: nem sikerült a telepítés, eltűnt a magyar nyelvű menüT-mobile huawei E3372 modemmel (bár a T-mobile oldalán együtt forgalmazzák) 2 nap alatt sem sikerült felállítani a kapcsolatot. A T-mobile telefonon keresztül annyira segítőkész volt, hogy felajánlották a szúpérszervizt csöppnyi 9000 forintért.... még próbálkozom vele remélem sikerül összehozni.... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5294 Posztolva: 2015. október 10. Megosztás Posztolva: 2015. október 10. Köszönöm szépen a segítséget , örök hálám üldözni fog én is ezt a 1.05 öt találtam. Mert a gyári még csak 1.04 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2396 Posztolva: 2015. október 12. Megosztás Posztolva: 2015. október 12. Szia!A sim kártya csomagolásán belül van egy telefonszám, azt kellene felhívni vagy a 1430/1412 vagy személyesen! Nagyon sok dokumentum nem kell hozzá maximum igazoló okmány, illetve maga a sim kártya nagy kártyája. Remélem tudtam segíteni!Üdv Bence Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5371 Posztolva: 2015. október 15. Megosztás Posztolva: 2015. október 15. (szerkesztve) Tegnap megérkezett a rendelt mobilinternetem, egy net&roll S simkártyás ésmellé egy alcatel w800z típusú modem! A problémám az lenne, hogy mikor csatlakoztattam a géphez az fel is telepítette a szoftverét, majd elindítottam a Web Connection-t és ott kér egy felhasználó nevet és jelszót! A modem leírásában megtaláltam ,hogy a jelszó első belépésnél admin lesz, de arra nem tudtam rájönni mi lehet a felhasználónév, sok mindennel próbálkoztam de semmi. ( a sim kártya már aktiválva lett) Szerkesztve ekkor: 2015. október 15. Szerkesztő: medvesajt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Aaron Posztolva: 2015. október 27. Megosztás Posztolva: 2015. október 27. Sziasztok!Az lenne a kérdésem hogy ha én vásárolnék mondjuk egy Mobilinternet előfizetést Net&Roll L (30GB) díjcsomaggal, akkor például ha úgy gondolnám hogy szeretném magammal vinni a netet telefonon hogy ne kelljen a notebookot hordozgatni és beleteszem a Mobilnet kártyát az Dual Simes Androidos telefonomba akkor fogom tudni használni mobilban a mobilnet kártyát netezésre? A választ előre is köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5421 Posztolva: 2015. október 31. Megosztás Posztolva: 2015. október 31. Sziasztok! azt szeretném kérdezni,hogy hogyan tudok felcsatlakozni a mobilnetre a mobilommal? a kaptopba taktam bel ott jelszot se kér automatikusan ment minden,de a mobilnál hiába irom be a megadott jelszavakat nem sikerül.köszi elöre is Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. október 31. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. október 31. Milyen jelszó? Ha a laptopba nem kell semmilyen jelszó, akkor a mobilban milyen jelszavat akarsz használni. APN: internet.telekom és kb ennyi ami kell neki. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5421 Posztolva: 2015. október 31. Megosztás Posztolva: 2015. október 31. nekem is hasonló a problémám.laptopba berakva automatikusan csatlakozott jelszo nélkül a telefonra nem sikerül Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
btz
Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb,
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
107
61
55
36
Népszerű napok
2017. Február 20.
21
2015. Május 7.
13
2017. Március 15.
13
2018. Augusztus 1.
11
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Roli82 107 poszt
anonymus 61 poszt
btz 55 poszt
fgabor87 36 poszt
Népszerű napok
2017. Február 20.
21 poszt
2015. Május 7.
13 poszt
2017. Március 15.
13 poszt
2018. Augusztus 1.
11 poszt
Posztolt képek
728 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.