Posztolva ekkor: November 20, 2014 Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb, Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: November 21, 2015 1 órája, btz írta: Akkor lehethogy valaki nem venné meg a bővítő opciót és ez pénzkiesés lenne. Ez megint piaci kérdés egyébként, merthogy létezik már korlátlan mobilnet - habár nem egy egetverő mobilnetsebesség mint a 4G, de korlátlan éjjel-nappal. Előbb utóbb ez elterjedhet és ösztönözni fogja a többi szolgáltatót az adatforgalom bővítésre/sebesség korlátozás növelésre. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 21, 2015 Akkor lehethogy valaki nem venné meg a bővítő opciót és ez pénzkiesés lenne. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 19, 2015 Ekkor: 2015. 10. 08., Deino írta: A mostani állapotokat nem tudom. Azt tudom hogy olyan hogy 5G/LTE nincs csak 4G/LTE ami 5GB-os. Régen úgy korlátozták a VOIP forgalmat hogy bizonyos "olcsó" mobilinterneteknél szűrték. Nem gondolom hogy ezen változtattak volna hiszen mint tudjuk ez percdíjakban brutálisan megnyesné az előfizetést. (szinte értelmetlenné tenné). Egyébként a mobilinternetnek nagy jövője van, hiszen a jövőben sokkal jobb feltételek mellett lehetne kivitelezni a telefonálást, aminek feltétele a mobilinternet mivel VOIP rendszerről beszélünk Azaz nem árulnának előfizetést, csak internetet. lakosságiban még mindig szűrik a VoiP használatot az olcsó és kis adatcsomagos mobilneten...ha már fizet érte az ember akkor had használja rendesen korlátok nélkül(itt nem az adatforgalomra célozok)...bár azért a Next S 8ezres előfizunak a mobilnetjét megemelhetnék már isten igazából...kicsit siralmas az az 500 mega...na meg a sebesség korlátozás...32kbps...a telóm még az emaileket se tudja letölteni ezen a sebességen, időkorlát túllépés miatt a szerver bontja a kapcsolatot üzenettel megáll a szinkronizálás...ezt a sebességet legalább 128 vagy 256kbps-re kéne emelni hogy a mai követelményeknek megfeleljen...még a kapcsoltvonali data modem is gyorsabban kommnikál a maga 56kbps sebességével... Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 14, 2015 A Telekom "műszaki háttér csoport" -tól származik az infóm. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 14, 2015 Az iPhone 5 eggyike sem tudja a 800-at, csak más modellek.. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 14, 2015 Tapasztalat: A 2013 áprilisban a Telekomtól vásárolt IPhone5 olyan chip-pel rendelkezett, ami "nem fogta" meg a "falusi" 800-as frekit. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 11, 2015 Nézd meg valamelyik másik appal, talán van rá lehetőség.Melyikben ? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 11, 2015 Nézd meg valamelyik másik appal, talán van rá lehetőség. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 11, 2015 (szerkesztve) Esetleg meg lehet nézni 4G mobiltelefonon valahogyan hogy milyen frekin kapcsolódik a hálózathoz??én csak a jelszintet látom, de konkrét frekit (pl 800MHz) nem mondja meg. Szerkesztve ekkor: November 11, 2015 Szerkesztő: Tamas586 Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 11, 2015 Forrás lemaradt. Biztos rossz helyen nézted.Nem néztem rossz helyen, direkt nem raktam be forrást. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 11, 2015 Wikipedián nincs rajta a 2600-as sáv, csak a 800 és az 1800.Forrás lemaradt. Biztos rossz helyen nézted. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 11, 2015 Wikipedián nincs rajta a 2600-as sáv, csak a 800 és az 1800.Legutolsó információm szerint még csak nagyon kis %-ban használják, talán még nem is éles jelleggel. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 10, 2015 @doky67Forrás lemaradt. Link Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 10, 2015 Wikipedián nincs rajta a 2600-as sáv, csak a 800 és az 1800. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: November 10, 2015 A Magyar Telekom a 4G lefedettséget több frekvencia sávon biztosítja. Ezek a 800, 1800 és 2600 MHz-es sávok. Mindhárom frekvenciasáv esetében a hálózaton elérhető maximális sebesség 150 Mbit/s. A lefedett területeken eltér, hogy mely sávokon érhető el szolgáltatás. Törekszünk arra, hogy ügyfeleink számára mindenhol a lehető legjobb minőségű és megfelelő kapacitású hálózatot építsük ki, ezért a településeken a lakosság száma alapján megfelelő számú bázisállomást telepítünk és a műszakilag legcélszerűbb frekvenciákat alkalmazzuk. Általában a sűrűbben lakott, nagyobb lélekszámú településeket az 1800-as és 2600-as sávval szolgáljuk ki. A kisebb települések és a települések közti területek, közutak lefedése a 800-as 4G sávon valósul meg.Fontos tudnivaló a 4G-képes eszközökrőlAz 4G technológia globálisan több frekvenciasávon is elérhető. Régiónként (Európa, Észak-Amerika, Távol- Kelet stb.) eltér, hogy milyen sávokat használnak 4G szolgáltatásra. Egyes, más régiók számára gyártott készülékek nem támogatják az Európában, illetve Magyarországon használt sávokat.Ezért telefon vásárlás előtt érdemes meggyőződni arról, hogy a kiszemelt készülék támogatja-e a Magyar Telekom és általában az európai operátorok által jellemzően használt 800, 1800 és 2600 MHz-es sávokat. A Magyar Telekom kizárólag a hálózatában használt összes frekvenciát támogató készülékeket forgalmaz. Egyéb forrásból vásárolt készülékek esetében célszerű a fenti 4G sávok támogatását ellenőrizni. Több olyan kevésbé ismert márkájú készülék is létezik, amik nem szerepelnek ilyen készülék-adatbázisokban, ezek megvásárlása előtt érdemes ügyfélszolgálatunk segítségét kérni. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 31, 2015 Ha a telefonban van a SIM akkor a telefonba is be kell írni a helyes APN-t (nem biztos hogy alapértelmezetten ez van benne); ha a PC-ben (stick) akkor oda. Usernév üresen hagyandó, jelszó üresen hagyandó..http://kepfeltoltes.hu/151031/APN1_www.kepfeltoltes.hu_.png Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 31, 2015 nekem is hasonló a problémám.laptopba berakva automatikusan csatlakozott jelszo nélkül a telefonra nem sikerül Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 31, 2015 Milyen jelszó? Ha a laptopba nem kell semmilyen jelszó, akkor a mobilban milyen jelszavat akarsz használni. APN: internet.telekom és kb ennyi ami kell neki. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 31, 2015 Sziasztok! azt szeretném kérdezni,hogy hogyan tudok felcsatlakozni a mobilnetre a mobilommal? a kaptopba taktam bel ott jelszot se kér automatikusan ment minden,de a mobilnál hiába irom be a megadott jelszavakat nem sikerül.köszi elöre is Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 27, 2015 Szia!Igen. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 27, 2015 Sziasztok!Az lenne a kérdésem hogy ha én vásárolnék mondjuk egy Mobilinternet előfizetést Net&Roll L (30GB) díjcsomaggal, akkor például ha úgy gondolnám hogy szeretném magammal vinni a netet telefonon hogy ne kelljen a notebookot hordozgatni és beleteszem a Mobilnet kártyát az Dual Simes Androidos telefonomba akkor fogom tudni használni mobilban a mobilnet kártyát netezésre? A választ előre is köszönöm! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 15, 2015 (szerkesztve) Tegnap megérkezett a rendelt mobilinternetem, egy net&roll S simkártyás ésmellé egy alcatel w800z típusú modem! A problémám az lenne, hogy mikor csatlakoztattam a géphez az fel is telepítette a szoftverét, majd elindítottam a Web Connection-t és ott kér egy felhasználó nevet és jelszót! A modem leírásában megtaláltam ,hogy a jelszó első belépésnél admin lesz, de arra nem tudtam rájönni mi lehet a felhasználónév, sok mindennel próbálkoztam de semmi. ( a sim kártya már aktiválva lett) Szerkesztve ekkor: October 15, 2015 Szerkesztő: medvesajt Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 12, 2015 Szia!A sim kártya csomagolásán belül van egy telefonszám, azt kellene felhívni vagy a 1430/1412 vagy személyesen! Nagyon sok dokumentum nem kell hozzá maximum igazoló okmány, illetve maga a sim kártya nagy kártyája. Remélem tudtam segíteni!Üdv Bence Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 10, 2015 Köszönöm szépen a segítséget , örök hálám üldözni fog én is ezt a 1.05 öt találtam. Mert a gyári még csak 1.04 Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 10, 2015 Most találtam az Edigitálon a problémára adott megoldást, bemásolom5 Kósa Attila (2015/10/09)Ami tetszik: végre műkődikVégre sikerült megoldani a problémát! A D-Link ügyfélszolgálat segítségével! Leküldték a frissítést (e-mailban) 1.04EU helyett 1.05EU... azóta kifogástalanul működik!0 0 Jelentem Válasz4 Kósa Attila (2015/10/04)Ami tetszik: sok mindent tudAmi nem tetszik: nem sikerült a telepítés, eltűnt a magyar nyelvű menüT-mobile huawei E3372 modemmel (bár a T-mobile oldalán együtt forgalmazzák) 2 nap alatt sem sikerült felállítani a kapcsolatot. A T-mobile telefonon keresztül annyira segítőkész volt, hogy felajánlották a szúpérszervizt csöppnyi 9000 forintért.... még próbálkozom vele remélem sikerül összehozni.... Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb,
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon